Owen a Barton zraněni, budou Newcastlu chybět nejméně dva měsíce

Anglického fotbalistu Michaela Owena čeká již poněkolikáté v kariéře delší zdravotní pauza. Devětadvacetiletý útočník Newcastlu se zranil ve středečním utkání Premier League na hřišti Manchesteru City a bude se léčit šest až osm týdnů.

Žebříček nejbohatších lidí v britském fotbale vede majitel Manchesteru City

Nejbohatším člověkem v anglickém fotbale je majitel Manchesteru City Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan. Ten doslova strčí do kapsy dosavadního vládce žebříčku, který sestavila BBC, Romana Abramoviče. Majitel Chelsea navíc přišel o část majetku v souvislosti s ekonomickou krizí.

Owen by mohl hrát v Itálii za Juventus

O útočníka Newcastlu United Michaela Owena se zajímá turínský Juventus. Italský klub by po Owenovi sáhnul na konci sezóny, kdy bude anglický reprezentant k mání zadarmo. V Newcastlu mu totiž skončí smlouva a na jejím prodloužení se s vedením klubu nedokázal dohodnout.

Owen vydrží v Newcastlu do konce sezony

Anglický fotbalista Michael Owen v zimním přestupovém období z Newcastlu neodejde. Devětadvacetiletý útočník v reakci na sílící spekulace o přestupu prohlásil, že v klubu zůstane minimálně do léta, kdy mu vyprší smlouva.

Podle Kinneara Owen o víkendu prodlouží

Manažer Newcastlu United Joe Kinnear prohlásil, že útočník Michael Owen podle něj o víkendu podepíše prodloužení smlouvy. Jednání Owena a klubu o novém kontraktu se táhnou už téměř rok.

19.12.2008 Aktuality 48 komentářů
Zaujalo nás

Owen musí být fit, upozorňuje Capello

Michael Owen se v posledních týdnech může pyšnit vynikající formou a anglická média ho neustále spojují s návratem do národního týmu. O čem přemýšlet tak má trenér Fabio Capello, u něhož má Owen dveře stále otevřené...

Kinnear se obává odchodu Owena

Michaelu Owenovi končí s posledním červnovým dnem příštího roku v Newcastlu smlouva a mezi příznivci Strak kvůli tomu panuje značná nervozita, která nyní dolehla i na manažera United Joea Kinneara...

Kinnear popřel hádku s Owenem

Joe Kinnear, manažer Newcastlu United, popřel informace o hádce s Michaelem Owenem. Držitel Zlatého míče za rok 2001 nastoupil v několika posledních zápasech jen z lavičky náhradníků, přestože sám se cítí na víc.

Owen dveře do reprezentace zavřené nemá

Michael Owen se k nevoli anglických médií nevešel do nominace Fabia Capella pro kvalifikační duely o postup na světový šampionát proti Kazachstánu a Bělorusku, pro další zápasy ale má stejnou šanci jako všichni jeho konkurenti. Ujistil ho o tom sám Capello...

Britský tisk: Šílenost! Owen znovu chybí

Zajedno jsou anglická média, co se týče případu útočníka Micheala Owena. Podle názoru novinářů si Fabio Capello zahrává s ohněm, když osmadvacetiletého fotbalistu znovu nenominoval ke kvalifikačním utkáním s Kazachstánem a Běloruskem.

Owen: Newcastle je ve tmě

Aktuální situace Newcastlu není vůbec dobrá. Vlastník Mike Ashley si proti sobě popudil fanoušky a snaží se klub prodat. Kromě toho hrají Straky už delší dobu bez manažera a jak přiznal útočník Michael Owen, odchodu Kevina Keegana hráči stále litují.

Owen uklidňuje fanoušky Newcastlu

Newcastle začal letošní sezonu skvěle, v prvních dvou zápasech získal čtyři body a už to vypadalo, že by se mohl opět zapojit do boje o pohárové příčky. Pak ale přišly dvě rány - nejprve porážka na hřišti Arsenalu a poté jedna daleko větší v podobě odchodu Kevina Keegana. V Newcastlu nepanuje dobrá atmosféra, kapitán Michael Owen se ale snaží fanoušky uklidnit...

Owen zůstává kapitánem, potvrdil Keegan

Kapitánem anglického Newcastlu bude i v příští sezoně zkušený útočník Michael Owen. To, že 28letý reprezentant Albionu zůstane ve funkci, potvrdil manažer Strak Kevin Keegan. Owen zároveň jedná s Newcastlem o nové smlouvě.

Newcastle hodlá udržet Owena co nejdéle

Newcastle v posledních týdnech našel formu, zažehnal hrozbu sestupu a jelikož hodně daleko to má rovněž k pohárovým vodám, může se manažer Kevin Keegan začít soustředit na stavbu mužstva pro příští sezonu. Hlavním tahounem týmu by měl být Michael Owen...

Keegan žádá novou smlouvu pro Owena

Manažer Newcastlu United Kevin Keegan žádá vedení klubu, aby se dohodlo s Michaelem Owenem na nové smlouvě. Keegan i přes neustálá zranění Owenovi plně věří a nechce dopustit, aby byl zlákán případnou lepší nabídkou z jiných klubů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele