Michael Bradley Články

Další články

Američané vybojovali bod v kvalifikačním šlágru v Mexiku

Chytrá střela kapitána Michaela Bradleyho z 35 metrů přes brankáře pomohla fotbalistům USA vybojovat alespoň bod v nedělním utkání kvalifikace mistrovství světa proti domácímu Mexiku. Američané remizovali na hřišti suverénního lídra severoamerické zóny CONCACAF 1:1 a zůstali v tabulce na třetím místě, které jako poslední znamená přímý postup na šampionát v Rusku.

USA na Gold Cup s novým kapitánem. Dempseyho střídá Bradley

Americká ikona Clint Dempsey před dvěma lety přebrala kapitánskou pásku po Carlosi Bocanegrovi a ve funkci zůstala i pro mistrovství světa, letošní Gold Cup však bude jiný. Pravděpodobně s ohledem na nedávný Dempseyho disciplinární prohřešek USA na kontinentálním svátku povede Michael Bradley...

Toronto získalo z AS Řím Bradleyho. Přijde také Defoe

Americký reprezentant Michael Bradley se po dvou letech v AS Řím vrací do MLS. Šestadvacetiletý záložník se dohodl na angažmá v Torontu, které bude po New Yorku jeho druhým působištěm v zámořské soutěži. Toronto brzy získá také útočníka Tottenhamu Jermaina Defoea.

Římské AS koupilo z Chieva záložníka Bradleyho

Michael Bradley přestoupil z Chieva do AS Řím, klub z hlavního města to oznámil na svých internetových stránkách. Americký záložník v novém působišti podepsal smlouvu na čtyři roky, veronský klub za něho dostane 3,75 milionu eur.

Aston Villa získala Bradleyho a pustila Irelanda do Newcastlu

Aston Villa získala na hostování do konce sezony Američana Michaela Bradleyho. Syn reprezentačního kouče Boba Bradleyho může v létě do anglického celku přestoupit z Mönchengladbachu natrvalo.

Bradley zamířil do německého Mönchengladbachu

Jeden z největších talentů amerického fotbalu Michael Bradley bude oblékat barvy Mönchengladbachu. Vedení klubu totiž dnes dotáhlo ke zdárnému konci jeho přestup z nizozemského Heerenveenu, kterému za něj zaplatí podle agentury SID zhruba tři miliony eur (asi 74,4 milionů korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele