Další články

Melinho jde z Olomouce na hostování do Koblenze

Brazilec Melinho jde z Olomouce do německého klubu TUS Koblenz. Devětadvacetiletý ofenzivní záložník se v týmu druhé bundesligy dohodl na podmínkách kontraktu a Sigma ho dnes uvolnila na roční hostování s opcí.

Melinho, Hudec a Hubník se přiblížili k odchodu z Olomouce

Odchod Melinha a Martina Hudce z Olomouce je znovu reálnější. Klub dnes oznámil, že oba hráči se už 22. června neukážou na startu společné letní přípravy a mohli by zamířit do jednoho z celků druhé německé ligy. Odejít může i Michal Hubník.

Brazilci Melinho s Rossim prodloužili smlouvy s Olomoucí

Sigma Olomouc si pojistila své dva brazilské fotbalisty. Ofenzivní záložník Melinho prodloužil kontrakt do 30. června 2010, defenzivní středopolař Rossi podepsal smlouvu ještě o půl roku delší.

Melinho zatím zůstane v Olomouci

Už v zimní přestávce měl brazilský záložník Olomouce Melinho namířeno do zahraničí a také letos v létě byl klubem zařazen na transfer listinu. Na podzim ale nejspíš bude opět hrát za Olomouc, Medifaxu to v pondělí potvrdil ředitel Sigmy Olomouc Jiří Kubíček.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele