Melinho zatím zůstane v Olomouci

01.07.2008, 10:04
Aktuality
Už v zimní přestávce měl brazilský záložník Olomouce Melinho namířeno do zahraničí a také letos v létě byl klubem zařazen na transfer listinu. Na podzim ale nejspíš bude opět hrát za Olomouc, Medifaxu to v pondělí potvrdil ředitel Sigmy Olomouc Jiří Kubíček.

"Melinho bojuje v přípravě, jako když k nám přišel," nevěří vlastním očím Kubíček, který společně s předchozími trenéry Petrželou a Pulpitem nebyl vždy s přístupem brazilské hvězdy spokojen. "Sice si teď v přípravě přivodil nějaký zánět v kotníku, ale zatím s ním počítáme na další sezónu."

Změna v rozhodování Olomouce přišla nejspíš ve chvíli, kdy o Melinha nebyl až takový zájem. Vždyť už v zimě měl namířeno do Ruska, ale zájem z východu brzy opadl. A hráče, který v posledním půlroce neodevzdával kdovíjaké výkony jen tak někdo nekoupí. "Nový kouč Psotka mu dá šanci. Až se uzdraví, mohl by to být zase starý dobrý Melinho," doufá Kubíček.

Melinho v české lize v dresech Opavy a Olomouce sehrál 68 zápasů a vstřelil 10 gólů.

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele