Další články

Z nominace Slovenska na Čechy vypadl gólman Kozáčik

Z nominace slovenské reprezentace na sobotní zápas Ligy národů s českými fotbalisty a následné přípravné utkání ve Švédsku vypadl plzeňský brankář Matúš Kozáčik, který má virózu. Místo něj trenér Ján Kozák povolal nováčka Adama Jakubecha z jednadvacítky.

Plzeň prodloužila smlouvy s osmi hráči včetně kapitána Hubníka

Vedení Plzně prodloužilo smlouvy s osmi oporami najednou. Kapitán Roman Hubník se upsal do roku 2020, brankáři Matúš Kozáčik a Aleš Hruška spolu s Patrikem Hrošovským, Martinem Zemanem a Tomášem Hořavou do roku 2021 a Lukáš Hejda s Radimem Řezníkem podepsali nové kontrakty až do roku 2022.

Kozáčik jako první cizinec v české lize vychytal 100 nul

Plzeňský gólman Matúš Kozáčik si v nedělním utkání se Slavií (1:0) připsal jubilejní 100. nulu v české nejvyšší soutěži. Třiatřicetiletý slovenský reprezentant se tak jako první cizinec stal členem Klubu ligových brankářů a rozšířil jeho řady na 21 členů. Informoval o tom fotbalový statistik Stanislav Hrabě.

Kozáčik má opět zdravotní potíže a opustil reprezentaci

Brankář Plzně Matúš Kozáčik je opět zraněný. Kvůli potížím v oblasti páteře musel opustit slovenský národní tým a potřebuje několik dní klidu.

Kozáčik nečekal, že při návratu hned po 27 sekundách inkasuje

Brankář Matúš Kozáčik doléčil zranění kolena a poprvé od začátku května odchytal za Plzeň ligový zápas. Rozhodně si nepředstavoval, že při návratu mezi tyče v Jihlavě hned po 27 sekundách z první střely inkasuje, ale nakonec mohl být spokojený, že spoluhráči otočili skóre a gólem v nastavení vydřeli výhru 2:1.

Brankář Kozáčik vystoupil z České asociace fotbalových hráčů

Brankář Viktorie Plzeň Matúš Kozáčik vystoupil z České asociace fotbalových hráčů (ČAFH). Rozhodl se tak mimo jiné kvůli úternímu prohlášení, které ČAFH zveřejnila po víkendové sebevraždě Kozáčikova někdejšího plzeňského spoluhráče Františka Rajtorala.

Je to pořád otevřené, řekl po prohře na Slavii Kozáčik

Plzeňští hráči sice po prohře 0:1 na Slavii ztrácí na Pražany v čele tabulky už čtyři body, ale podle brankáře Matúše Kozáčika zůstává boj o titul nadále otevřený. Věří, že prohra v důležitém utkání jeho týmu neublíží.

Kozáčik věří, že Plzeň po Neapoli uspěje i na půdě AS Řím

Brankář Matúš Kozáčik je v současném kádru plzeňských hráčů jedním ze sedmi pamětníků nečekané výhry Viktorie 3:0 na půdě Neapole z února 2013. Slovenský reprezentační gólman věří, že Západočeši ve čtvrtek zvítězí i na hřišti dalšího italského favorita AS Řím a udrží před závěrečným prosincovým zápasem základní skupiny Evropské ligy naději na postup.

Výhra nám může hodně pomoci, řekl Kozáčik před duelem s Astrou

Brankář Matúš Kozáčik si je dobře vědom toho, že by výhra ve čtvrtečním utkání Evropské ligy s Astrou Giurgiu hráčům Plzně hodně pomohla. Věří, že Viktoria si proti rumunskému celku poradí i bez kapitána Romana Hubníka, kterého do hry nepustí zranění.

Plzeň prodloužila smlouvy s Hubníkem a Kozáčikem

Vedení fotbalového mistra z Plzně se rozhodlo pojistit si služby zkušených opor a prodloužilo smlouvy s kapitánem Romanem Hubníkem a brankářem Matúšem Kozáčikem. Oba se Viktorii upsali až do léta 2019.

Nejcennější nula v kariéře, řekl Kozáčik po remíze s Anglií

V české lize patří brankář Matúš Kozáčik k oporám mistrovské Plzně a svou kvalitu prokázal i na mistrovství Evropy. V pondělí pomohl Slovensku vychytanou nulou k remíze s Anglií a byl vyhlášen mužem zápasu.

Nejlepším hráčem Synot ligy bude Dočkal, Hubník, nebo Ďuriš

Nejlepší hráč této sezony první ligy vzejde z trojice Bořek Dočkal (Sparta), Roman Hubník a Michal Ďuriš (oba Plzeň). Hlasováním o tom rozhodli kapitáni a trenéři ligových celků a zástupci médií. Vítěz bude vyhlášen v neděli na Galavečeru Synot ligy se začátkem v 17:45 a v přímém přenosu ČT Sport.

Výsledky anket o nejlepší hráče Synot ligy

Anketa o nejlepší hráče první fotbalové ligy Galavečer Synot ligy za sezonu 2015/16:

Kozáčik věří, že plzeňská vítězná dynastie bude pokračovat

Plzeňští získali čtyři z posledních šesti ligových titulů a u třech z nich byl jako brankářská jednička Matúš Kozáčik. Slovenský reprezentační gólman si po nynějším primátu víc užil vítězné pocity a věří, že úspěšná dynastie Viktorie bude pokračovat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele