Je to pořád otevřené, řekl po prohře na Slavii Kozáčik

06.03.2017, 15:34
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
kylo ren

Plíseň

Reagovat
smazaný uživatel

Je mrzuté mít plíseň... Cannaderm... zkus to

Reagovat
CHONG

Sralta

Reagovat
patrikhm

S Pivarníkem 1.místo určitě otevřené už není! S Pivarníkem budeme rádi, za 3.místo za Spartou. Pokud Plzeň nepřevezme okamžitě Pan Trenér Vrba, tak je titul v háji!

Reagovat
Rarášek

*Za Slavii

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

proč Han?

Reagovat
Mrvinho

Protože střelil první

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
dinss

Sralta.

Reagovat
Beči

Bojím se, že s takovou formou, jako má momentálně Slavia a jakou máme my, schytáme v derby pěkný debakl

Reagovat
dinss

1:0 pro vás. Sice jedna střela na bránu ale nebál bych se toho.

Reagovat
Uwe háže buly

Blbost, teď 2x vyhrajeme 1:0 nad Bolkou a Zlínem, který sou na tom podobně/hůř a pak dáme Slavii v derby, tam dovede outsider druhýho potrápit.. Slavie mezitim taky jednou zaplichtí a po derby budem ztrácet jen 2 body na titul.

Reagovat
Beči

To je hodně optimistický scénář

Reagovat
noustres

To je hodně vysněný scénář

Reagovat
Uwe háže buly

Hodně vysněný je to, že Slavia do derby ztratí, zbytek mi fakt nepřijde nereálnej.

Reagovat
Kang & Kodos

Jakože čtyři čístý konta z 5 jarních zápasů jsou reálný? Kámo...

Reagovat
kilobyte

Trojzubec Holek, Mazuch, Kadlec, který bude pevně držet Koubek bude napichovat jeden soupeřův útok za druhým.

Reagovat
Kang & Kodos

3-5-2 teď nebo nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně Lafata to vystřílí...

Reagovat
smazaný uživatel

derby je derby...

Reagovat
OnderCZ

Já bych se nebál. Je to sice už dost let zpátky, ale bývalo to tak, že Slávka se vždy chválila za super fotbal, jak pěkně hrají, jak to Spartě natřou. Že Slavie hraje na oko lepší fotbal jak Sparta. Pak přišlo derby a Sparta vyhrála. Třeba to tak bude i letos. Nestahujme kalhoty, spíš jsem rád, že to bude mít zase ještě větší náboj. Derby je jen jedno a jsem rád, že konečně i média přestanou tolik tlačit na pilu, jako že máme nějakou největší rivalitu s Plzní, jako to bylo poslední roky. Jasně, Plzeň je poslední roky soupeř, pořádný soupeř, který nám několik sezon ukazuje, kdo je lepší. Ale největší zápas bude v rámci ligy vždy derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Otevřené ano, ale chce to jít štěstíčku naproti

Reagovat
pantondavo

Kdokoli, jen ne Plzeň. A ani Sparta za letošní sezónu. Zrušit českou ligu, ostuda fotbalu.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
BílíAndelDrcKo

pozývam ta aktuálne na Slovensko do Trnavy a uvidíš čo je ostuda fotbalu. Trochu si nevážite to čo máte.

Reagovat
pistacik11

To ani vy

Reagovat
BílíAndelDrcKo

tu sa hovorí o hernej kvalite futbalu a ligy....aby som sa vyhol nezmyselnej diskusii o ostatných veciach s niekým kto tu do toho nevidí. Rozdiel medzi VSS a Spartakom tvorí iba ten štadión, ale chápem že z vonku to vyzerá inak.

Reagovat
smazaný uživatel

kdokoli, jen ne Plzeň, Sparta, Slavie, Boleslav, Jablonec, dalo by se aji pokračovat, Příbram zatím jako jedna z mála dělá radost

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Plzeň zvládne dohrávku, tak je to jen o bod + lepší vzájemné zápasy pro Plzeň. Tam se ještě může stát hodně věcí.

Reagovat
vanGomm

Slavia určitě ztratí nějaké body.To je jasná věc,ale jasná věc je i to,že ty ztráty budou také i u ostatních týmů v těch 11 kolech,tedy včetně Plzně.Každý řekne 11 kol před koncem,že je to 33 bodů,ale stejně je nikdo neudělá.A co se týká té dohrávky,tak na Bohemce to nebude pro Plzeň vůbec snadné.Se 3 body bych s nějakou jistotou dopředu vůbec nepočítal spíše naopak.Stačí se podívat na Real Madrid ten měl tuším dvě dohrávky a nedopadlo to vůbec dobře a že je Real nějaký tým!! Navíc Plzeň na jaře nijak zvláště nepřesvědčuje.S poslední Příbramí to byla pořádná fuška.Ve Zlíně mohli a možná že i měli prohrát a v Edenu už porážce po právu Plzeň neunikla a odvezla si velice lichotivou porážku.Slavia totiž své šance zazdila a také několik fantastických zákroků předvedl Kozáčik.Navíc měla Slavia za tu ruku kopak pokutový kop.V Liberci ho za podobnou ruku rozhodčí foukl.Nakonec Plzeň může být moc ráda,že uhrála na jaře 4 body.Mohl být také třeba pouze jeden.

Reagovat
hefy

Řezník to udělal fakt příšerně. Měl nahrát o deset vteřin dřív, nebo nenahrávat a centrovat do vápna. Ale ok, posral to, stane se,.. ale místo aby zasprintovat zpátky, s tim, že by mu pomohl Hubník s Hejdou a stopro by se vraceli ještě záložníci (prostoru na návrat bylo milion, protože se hrálo hlubokona půlce Slavie), tak Slávistu stáhne na zem? Ježiš, proč? To byl ták strašně hloupej zákrok.

Kozáčik má pravdu, otevřený to stále je.

Reagovat
dinss

Souhlas...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

jooo, 30. kolo ještě nebylo....:)

Reagovat
smazaný uživatel

Čaute, rád bych Vás požádal jako fanoušky různých klubů o vyplnění mého dotazníku týkající se mé diplomové práce. Děkuji moc :)

https://goo.gl/forms/T4W0sfX1zanuh3tm1

Reagovat
smazaný uživatel

hned u třetí otázky jsem to zavřel, já na výjezdy nejezdím ze zvědavosti

Reagovat
vanGomm

Plný stadion úžasná kulisa,hráčům se v takovém prostředí hraje dobře je i daleko větší celková sledovanost a tak to má být.Přáním Kozáčika a určitě nejen jeho je víc takových zápasů.Bylo by a šlo by to,ale to by se musel v lize snížit počet týmů na 10,nebo na 12.Pak by to mělo jiné grády.To samé provést i ve II.lize tam by pak šla kvalita také nahoru a ideál pro mladé talenty se zde ukázat.

Reagovat
salami

vždyt ta kvalita fotbalu byla uplně příšerná, atmosfera sice hezká, ale fotbal nekoukatelnej, vždyt si Slavia vypracovala akorát jeden závar a ten gol, jinak pořádně nevystřelila na bránu, o Plzni ani nemluvě, ty snad ani střelu na bránu neměli, jako fakt bída, od 45. do 70. se snad nedělalo nic jinýho než házení autů a standardky z vlastní půlky

Reagovat
vanGomm

Fotbal před 10 000-20 000 je každopádně úpně jiný.Před takovou kulisou by přišly časem zákonitě i lepší výkony.Na to,aby u nás stoupla návštěvnost a nejen to je potřeba snížit počet týmů.V I. a ve II.lize npř. na 12.S tím,že by se hrálo každý s každým doma-venku tedy 22 kol a pak 1-6. o mistra a 7-12 o sestup.Zde by jednalo o 10 kol.Dohromady by se tedy odehrálo 32.kol.Dva týmy sestup a dva postup.Klidně by mohla být i baráž 10.týmu se 3. z II.ligy.Jsem přesvědčen o tom,že by pak šla úroveň našeho fotbalu nahoru.

složení I.liga a i složení II.ligy uvádím pouze jako příklad

Sparta Praha Opava

Slavia Praha Znojmo

Plzeň Jihlava

M.Boleslav Hradec Králové

Teplice Příbram

Liberec Dukla Praha

Zlín Slovácko

Brno Olomouc

Jablonec V.Žižkov

Ostrava Č.Budějovice

Bohemians Ústí/Lab.

Karviná Frýdek-Místek

Reagovat
vanGomm

A také by přestal existovat ten jejich "klidný střed".

Reagovat
smazaný uživatel

Otevřené je to i pro špatně hrající Spartu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele