Další články

Martín Palermo - bláznivá legenda se loučí

Nemehlo? Nešika? Blbec? Jak nazvat hráče, který v jediném zápase nepromění tři penalty? Známý případ je na světě pouze jeden a přezývaný byl již dlouho předtím více než výstižně a prostě. Bláznivý. Martín "El Loco" Palermo!

Útočník Boky Palermo při dojemném loučení dostal branku

Velkolepým způsobem vyprovodili fanoušci Boky Juniors do fotbalového důchodu populárního útočníka Martína Palerma. Loučení sedmatřicetiletého hráče s domácími příznivci dokonce zastínilo oslavy Vélezu Sársfield, který v neděli získal osmý titul mistra argentinské ligy v historii.

Maradona už chce po kriticích argentinského týmu omluvu

Bez problémů a s plným bodovým ziskem prošli argentinští fotbalisté do osmifinále světového šampionátu a trenér Diego Maradona už si žádá satisfakci. Po včerejší výhře 2:0 nad Řeckem připomněl, že po protrápené kvalifikaci se před šampionátem na jeho tým snášelo hodně kritiky.

Argentinský hrdina Palermo: Nikdy na to nezapomenu

Argentina hazarduje se svou účastí na světovém šampionátu v JAR a fanoušky rozhodně nepřesvědčila ani v noci. Příznivci této jihoamerické země už propadali beznaději a z té je nakonec dostal střídající veterán - výhru v zápase s Peru vystřelil až v nastaveném čase Martin Palermo...

Gól hlavou ze čtyřiceti metrů? Palermo to umí

Unikátní kousek se v noci podařil Martinu Palermovi. Útočník Boky Juniors rozhodl o výhře svého týmu nad Velezem v poměru 3:2, když šestnáct minut před koncem dal gól hlavou. Na tom by nebylo nic neobvyklého, kdyby branku nedal ze čtyřiceti metrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele