Další články

Bývalý reprezentant Heinz ve Znojmě skončil

Ve Znojmě se musejí obejít bez služeb šestatřicetiletého útočníka Marka Heinze, který v týmu ligového nováčka a posledního celku tabulky po osmi měsících skončil. Bývalý reprezentant a bronzový medailista z mistrovství Evropy 2004 se tak rozhodl po pondělní schůzce s majitelem klubu Otou Kohoutkem, nechtěl v týmu přijmout roli náhradníka.

Ve Znojmě zůstává Heinz, nováček angažuje brankáře Drobisze

Útočník Marek Heinz bude takřka jistě i v další sezoně působit ve Znojmě. Nováček první ligy je s ním na pokračování spolupráce prakticky dohodnutý, bývalý reprezentant dnes zahájil s týmem letní přípravu. Jihomoravský celek posílí několik hráčů, přichází například zkušený brankář Petr Drobisz, který figuroval v údajné korupční aféře.

Heinz po hattricku při debutu za Znojmo ocenil celý tým

Bývalý reprezentant Marek Heinz, který při svém debutu za Znojmo rozhodl hattrickem o nedělní výhře 3:0 nad Karvinou, vyzdvihl výkon celého mužstva. Pětatřicetiletého ofenzivního hráče těšilo, že Jihomoravané úspěšně vstoupili do jarní části druhé ligy a udrželi krok s vedoucími Bohemians Praha 1905.

Heinz jde na hostování do druholigového Znojma

Marek Heinz bude na jaře hostovat z olomoucké Sigmy ve Znojmě. Pětatřicetiletý bývalý reprezentant už s druholigovým týmem několik dnů trénuje, za mužstvo trenéra Leoše Kalvody odehrál i několik přípravných zápasů. Dnes se spolu podle olomouckého webu domluvili funkcionáři obou klubů.

Příbram se s Heinzem nedohodla, teď chce Kuvajťana

Bývalý reprezentant Marek Heinz odmítl nabídku Příbrami na angažmá. Nadále se bude připravovat s rezervou Sigmy Olomouc a hledat si nový klub. Příbram nyní jedná s kuvajtským reprezentantem Abdulazizem Al Mašánem.

Příbram jedná o příchodu bývalého reprezentanta Heinze z Olomouce

Bývalý reprezentant Marek Heinz by mohl posílit Příbram. Hráč Olomouce, kde vypadl z kádru, vede s posledním týmem první ligy jednání. Informuje o tom web Sigmy.

Zkušený Heinz v Olomouci skončil

Bývalý reprezentant Marek Heinz končí v Olomouci, kam se vrátil před rokem a půl. Na podzim naskočil do jediného utkání a teď si může hledat nové angažmá. Klub to dnes oznámil na tiskové konferenci.

Lafata, Heinz a Štajner ve všech sestavách ligového kola

V šestém kole první fotbalové ligy si hned trojice hráčů vysloužila nominaci do všech devíti sestav českých médií, z nichž se tvoří ideální jedenáctka All Stars. Olomouckého Marka Heinze a jabloneckého Davida Lafatu doplňuje liberecký Jiří Štajner. Všichni tři zaznamenali v uplynulém kole dvě branky. Lafata se dostal do všech sestav potřetí za sebou.

Olomouc čeká na další dvě posily

S třemi novými tvářemi odstartovali letní přípravu fotbalisté Olomouce. Na prvním tréninku Sigmy se objevili brankář Zdeněk Zlámal a útočníci Adam Varadi s Markem Heinzem, kteří do kádru čtvrtého celku ligy přišli v minulém týdnu.

Heinz se vrací domů, Olomouci se upsal na dva roky

Marek Heinz se po jedenácti letech vrací do Olomouce. Bronzový medailista z mistrovství Evropy v roce 2004 se po odchodu z Ferencvárose Budapešť rozhodl pro návrat domů, v Sigmě dnes podepsal třiatřicetiletý ofenzivní hráč smlouvu na dva roky s opcí.

Olomouc shání posily do útoku, má Varadiho, přijít by mohl Heinz

Po odchodu svého nejlepšího střelce Pavla Šultese do Polonie Varšava je Sigma Olomouc na lovu ofenzivních posil. První z nich se dnes stal útočník Adam Varadi, který v Sigmě podepsal smlouvu na tři roky. Přijít by mohl i někdejší reprezentant Marek Heinz, který končí ve Ferencvárosi.

Heinz míří do rakouského Kapfenbergu

Bývalý reprezentant Marek Heinz po devítiměsíčním působení v Brně vymění českou nejvyšší soutěž za angažmá v osmém týmu rakouské ligy Kapfenbergu. Jednatřicetiletý Heinz bude spoluhráčem dalších dvou českých fotbalistů Patrika Siegla a Milana Fukala, se kterým hrál už v Hamburku.

Heinz: Kdybych se návratu bál, tak do Brna nejdu

Po dlouhých měsících strádání ve francouzském Nantes Marek Heinz rád svolil k návratu do české ligy. Dnes se až do konce roku 2010 upsal Brnu, kde by rád oživil uvadající kariéru hráče s velkými předpoklady, s báječnou levačkou, ale také s pověstí náladového melancholika, který se rychle nechá zlomit okolními vlivy.

Heinz míří z Nantes do Brna

Marek Heinz se vrací z francouzského Nantes do české ligy, kde posílí 1. FC Brno. K jeho příchodu už chybí jen doladit detaily. Bývalý reprezentant by měl v brněnském týmu nahradit Aleše Bestu, kterého dnes vedení kvůli konfliktům se spoluhráčem Markem Střeštíkem a trenérem Petrem Uličným vyřadilo z kádru.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele