Další články

O záchranu hrajeme od 4. kola, situace je kritická, řekl Hanousek

Hráči pražské Dukly po dnešní porážce 0:2 na Spartě jako první tým v samostatné ligové historii nebodovali ani v sedmém kole a kapitánovi Marku Hanouskovi je jasné, že celek z Julisky bude ve zbytku sezony hrát už jen o záchranu. Situace je podle něj kritická, ale ručník do ringu i vzhledem k novému modelu soutěže s nadstavbou nehází.

Dukle bude delší dobu chybět zraněný kapitán Hanousek

Hráči Dukly prožívají smolný start do sezony. Pražané prohráli první dvě ligová kola při skóre 1:7 a navíc na delší dobu přišli o kapitána Marka Hanouska. Záložník aktuálně posledního celku tabulky si podle klubového webu přetrhnul zkřížený vaz v koleni a čeká ho pravděpodobně několikaměsíční pauza.

Musíme se co nejrychleji zachránit, řekl kapitán Dukly Hanousek

Hráči Dukly skončili po podzimu jedenáctí, ale na předposlední místo mají ve vyrovnané ligové tabulce jen tříbodový náskok. Podle kapitána Marka Hanouska se tak Pražané musejí na jaře co nejrychleji zachránit, aby nezabředli do nevyzpytatelných sestupových bojů.

Hanousek: Nevyužitou hodinovou přesilovku nelze omluvit

Ačkoliv pražská Dukla hrála po vyloučení záložníka Viktorie Plzeň Milana Petržely hodinu v přesilovce, nedokázala najít recept na zpevněnou obranu soupeře a ze zápasu 12. kola nezískala po prohře 0:1 ani bod. Přestože měla optickou převahu, brankáře Matúše Kozáčika až na výjimky příliš neohrožovala a většina akcí končila bez přesného zakončení.

Záložník Hanousek s Duklou prodloužil smlouvu do roku 2019

Záložník Marek Hanousek prodloužil smlouvu s Duklou o dva roky. Čtyřiadvacetiletý fotbalista tak bude v pražském klubu vázán do června 2019.

Nevěděl jsem, že budeme hrát ofsajd systém, litoval Hanousek

Kapitán Marek Hanousek litoval, jak laciným gólem přišli fotbalisté Dukly o výhru na Slavii. Záložník hostujícího týmu se v 63. minutě zapomněl při snaze vystavit domácí po standardní situaci do ofsajdu a kanonýr červenobílých Milan Škoda zařídil remízu 1:1.

Disciplinární komise zahájila řízení s Petrželou a Hanouskem

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR zahájila řízení s plzeňským Milanem Petrželou kvůli šlápnutí na nohu slávisty Levana Keniji ve středeční dohrávce 19. ligového kola. Řízení povede také s Markem Hanouskem z Dukly Praha kvůli jeho výrokům po nedělním duelu s Plzní.

Marek Hanousek: Je zajímavé, že sudí Plzni pískají tolik penalt

Hodně rozladěný byl po ligovém zápase s Plzní záložník Dukly Marek Hanousek. Autor první branky nechápal, že rozhodčí Jan Jílek ve druhém poločase odpískal pro Viktorii hned dvě penalty, které hostům v Praze pomohly k vítězství 3:2.

Dukla vyrazila na soustředění bez zraněného Marka Hanouska

Pražská Dukla dnes ráno vyrazila na soustředění bez záložníka Marka Hanouska, jenž si těsně před odletem poranil stehenní sval a čeká ho týdenní klid a následná rekonvalescence.

Marek Hanousek: Domácí série bez výhry nás hodně tíží

Záložník pražské Dukly Marek Hanousek přiznal, že ho se spoluhráči trápí dlouhá sérii bez domácího vítězství, která po dnešní remíze 1:1 s Brnem čítá už osm prvoligových zápasů. Svůj gól by třiadvacetiletý fotbalista hned vyměnil za tři body.

Záložník Hanousek se natrvalo vrací z Plzně do Dukly

Záložník Marek Hanousek se definitivně vrací z Viktorie Plzeň do kádru Dukly Praha, kde již v minulé sezoně hostoval. Právě z Dukly zamířil do Plzně v roce 2012, nyní přestupuje opačným směrem. V Dukle podepsal smlouvu na tři roky. Plzeň to oznámila v tiskové zprávě.

Zraněný Hanousek se bude léčit na hostování v Dukle

Plzeňský Marek Hanousek se znovu vrací na hostování do Dukly Praha, kde působil už na podzim. Tentokrát však využije půlroční pobyt v Praze především k tomu, aby v domácích podmínkách rehabilitoval po zranění kolena, které si přivodil během zimního soustředění na Kypru.

Plzni se zranil Hanousek, ze Znojma povolala Hrošovského

Plzeňský Marek Hanousek si na soustředění na Kypru pravděpodobně obnovil zranění zkříženého vazu v koleni a několik měsíců si nezahraje. Úřadující mistr ligy proto zpět do týmu povolal slovenského záložníka Patrika Hrošovského, který měl původně na jaře dál hostovat ve Znojmě.

Plzeňský záložník Hanousek bude hostovat v Dukle

Plzeňský záložník Marek Hanousek bude do konce sezony hostovat v pražské Dukle. Dvaadvacetiletý talentovaný středopolař už na Julisce působil v letech 2009 až 2012 a zažil s klubem postup do elitní soutěže. V první lize také za Duklu odehrál třicet zápasů a vstřelil šest gólů, dalších 11 startů a tři branky si připsal v dresu plzeňské Viktorie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele