Hanousek je rád, že vyléčil koleno, konkurence v Plzni se nebojí

Marka Hanouska z Plzně těší, že se dal dohromady po vážném zranění kolena a s Viktorií může hned od začátku naskočit do letní přípravy. Talentovaný záložník se konkurence v západočeském týmu nebojí a chce se vrátit do své formy ze začátku loňské sezony.

Hanousek má přetržený zkřížený vaz v kolenu

Plzeňský záložník Marek Hanousek si přetrhl zkřížený kolenní vaz a čeká ho několikaměsíční pauza. Vážné zranění si přivodil v úvodu pátečního prvního utkání baráže o účast na evropském šampionátu jednadvacítek proti Rusku, s kterým Češi v Jablonci prohráli 0:2.

Hanousek: Kluků z Dukly mně líto nebylo, těší mě výhra Plzně

Tři zápasy, tři vstřelené góly. Skvostnou střeleckou formou se chlubí plzeňský záložník Marek Hanousek, jehož vzepětí v novém angažmá včera odnesl také jeho bývalý zaměstnavatel pražská Dukla. Hanousek se v ligovém utkání na Julisce, kde strávil tři roky, postaral o čtvrtý gól Plzně a stvrdil jasnou výhru Západočechů 4:1.

Hanousek: Moje góly jsou nad očekávání, snad forma vydrží

První dva starty v základní sestavě Plzně v nejvyšší soutěži a hned okrášlené dvěma vstřelenými góly. Marek Hanousek se rychle rozkoukal v novém působišti, kde si od něj hodně slibují. Záložník své ofenzivní vlohy prokázal i dnes proti Mladé Boleslavi, které vstřelil klíčovou první branku.

Hanousek: Aktuální pozice Dukly je sen

Marek Hanousek byl výraznou postavou dnešního utkání první ligy mezi Duklou a Slováckem. Dvacetiletý záložník pražského týmu vstřelil na Julisce vítězný gól a pomohl nováčkovi soutěže prodloužit povedený vstup do jara.

Hanousek nastoupí proti "své" Plzni

Rozpolcený bude v nedělním ligovém utkání s Plzní fotbalista Dukly Marek Hanousek. Sice bude hájit dres pražského celku, ovšem s vědomím, že už patří Plzni, která ho v zimě získala na přestup, ale nechala ho na jaře ještě hostovat v Dukle. Jednou by chtěl v Plzni prorazit stejně jako jeho vzor Petr Jiráček.

Plzeň získala Hanouska, ten ještě stráví jaro v Dukle

Fotbalovou Plzeň posílí záložník Marek Hanousek z Dukly Praha. Reprezentant do 21 let ve Viktorii podepsal smlouvu na tři a půl roku, ale na jaře bude ještě hostovat v Dukle...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele