Další články

Bonera si i přes remízu ligový návrat vychutnal

Obránce AC Milán Daniele Bonera se po dlouhých jedenácti měsících konečně vrátil na ligové trávníky. Italský zadák si svůj návrat užíval a svým výkonem přispěl ke konečné bezbrankové remíze.

Mancini: Je čas obrátit list, začíná nové dobrodružství

Obrovským zklamáním byl v posledních měsících Amantino Mancini. Brazilský křídelník před rokem a půl odešel z AS Řím do Interu Milán, jenomže u Nerazzurri se vůbec neprosadil. V létě nakonec zůstal a takřka celý podzim strávil na lavičce. Včera odešel do AC Milán, kde hodlá zapomenout na minulost...

Inter pustil Manciniho do AC, z Parmy koupil Marigu

Inter Milán v poslední den zimních přestupů provedl změnu v záložní řadě. Do konkurenčního AC pustil Brazilce Manciniho, který se za půldruhého roku vůbec neprosadil. Novou tváří v Interu je naopak McDonald Mariga. 22letý Keňan přichází z Parmy, v Miláně podepsal smlouvu na čtyři a půl roku.

Poslední přestupové tahy v Itálii

Aktualizováno. Lednové přestupové okno se kvapem blíží ke svému konci a v Itálii se na poslední chvíli dohadují hodně zajímavé transfery, pojďme se na ně tedy podívat. Prozatím ve zkratce: Biava přestupuje do Lazia, Mancini zkusí štěstí v AC a Inter se zaměřil na Simplicia. Brankářská výměna proběhla mezi Livornem a Palermem.

Mancini konečně promluvil. S budoucností v Interu už nepočítá

Po mnoha týdnech spekulací, které spojovaly Amantina Manciniho s odchodem z Interu Milán, konečně promluvil i sám brazilský fotbalista. Také on se spíše připravuje na další angažmá. Prozradil totiž, že setrvání v týmu italského úřadujícího mistra velké šance nedává.

Římské AS nás ohledně návratu Manciniho nekontaktovalo, říká agent

Amantino Mancini před začátkem loňské sezony přestoupil z AS Řím do Interu Milán, v dresu Nerazzurri se mu ovšem příliš nedaří a již v létě se mluvilo o možném odchodu. O tom se spekuluje i nyní a některá média nakousla možný návrat brazilského fotbalisty do hlavního města Itálie, na ten to ale moc nevypadá...

Janov o Quaresmu a Manciniho již nestojí

Ricardo Quaresma a Amantino Mancini loni v létě přestoupili do Interu Milán a měli se stát velkou křídelní zbraní milánského Interu. Stal se ale opak, Mancini se příliš neprosadil a ještě hůře dopadl Quaresma. V posledních týdnech a měsících se o oba fotbalisty zajímal konkurenční Janov, ten ovšem ani o jednoho hráče již nestojí...

Mancini: Nemám v úmyslu Inter opustit

Amantino Mancini před třinácti měsíci přestoupil z AS Řím do Interu Milán, v týmu Nerazzurri však nezažil zrovna nejlepší sezonu. Proto se hojně skloňoval jeho odchod ze San Sira. Sám brazilský záložník ale tyto informace dementoval a ujistil, že z Interu odcházet nechce.

Mancini je v Interu nešťastný. Odejde do Lyonu?

Amantino Mancini hraje za milánský Inter teprve půl roku, už brzy ale může znovu měnit dres. V týmu italského mistra se mu příliš nedaří, nedostává se pravidelně na hřiště a neskrývá, že se mu takový stav nezamlouvá.

Z Interu prý odejdou Mancini i Quaresma

Brazilský ofenzivní hráč Amantino Mancini by podle posledních zpráv z Apeninského poloostrova mohl v lednu opustit Inter Milán. K nerazzurri přitom z AS Řím přestoupil teprve v letní přestávce. V prakticky totožné situaci je i další letní posila Portugalec Ricardo Quaresma.

Řím potvrdil zájem o Maloudu

Kouč římského AS Luciano Spalleti přiznal, že se zajímá o ofenzivního záložníka londýnské Chelsea Florenta Maloudu. Italský klub si francouzského reprezentanta vytipoval jako náhradu za Manciniho.

Inter může být stále lepší, hlásí posila Mancini

Inter dnes dotáhl do úspěšného konce přestup záložníka Manciniho z AS Řím. Brazilská posila byla dnes oficiálně představena fanouškům, Mancini se už nemůže dočkat prvního zápasu. V Interu hodlá výrazně rozšířit sbírku svých trofejí.

Mancini by měl během dneška přestoupit do Interu

Podle posledních zpráv z Itálie se blíží avizovaný přestup záložníka Manciniho z AS Řím do Interu Milán. Kluby by se měly během dneška definitivně dohodnout na přestupové částce, stejně jako Mancini na smlouvě s Interem.

Riise míří do AS Řím, Mancini nejspíš odejde

Částečná obměna čeká zřejmě již brzy kabinu AS Řím. Podle posledních zpráv zamíří záložník Mancini do milánského Interu, kdežto na cestě z Liverpoolu do hlavního italského města je obránce John Arne Riise.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele