Mancini se rozloučil s Itálií, bude hrát za Mineiro

13.01.2011, 09:04
Aktuality
Bez pozornosti spousty fanoušků a médií se s Itálií před několika dny rozloučil Amantino Mancini. 30letý brazilský fotbalista se vrátil do vlasti, kde bude hrát za Atletico Mineiro...

"Dohodli jsme se, v Interu jsem měl jenom málo prostoru a byl jsem trochu smutný, jelikož to nebylo to, co jsem při odchodu z Říma čekal. Chtěl jsem pokračovat v Itálii, ale nebyl jsem schopen znovu se dostat do formy. Během posledních týdnů jsem doufal alespoň v nějakou šanci, ale každý mě už odepsal," prohlásil Mancini.

Mancini své působení na Apeninském poloostrově odstartoval v Benátkách a nejlepší období své kariéry následně zažil v Římě, kde se z pozice pravého obránce následně přesunul dopředu a například v sezoně 2005/2006 dal v 27 ligových zápasech hned 12 branek.

Před dvěma a půl lety přestoupil do Interu, kde se nedokázal prosadit do základní sestavy a druhou polovinu loňské sezony strávil na hostování v AC Milán. V létě se vrátil k Nerazzurri, během podzimu ho pak někdejší trenér Rafael Benitez poslal na hřiště ve dvou zápasech na pouhých třináct minut.

"Byl jsem jediným hráčem Interu, který nikdy nedostal šanci. Nevím, proč to šlo tak špatně. Řeknu jenom to, že jsem to nečekal. Teď si v každém případě jdu po svém a jsem vděčný Interu, Římu a Itálii za osm báječných roků, na které nikdy nezapomenu. Děkuji Fabiu Capellovi, který mě objevil, a Lucianu Spallettimu, od něhož jsem se hodně naučil. Trochu více jsem očekával od Joseho Mourinha. Leonardo mi v AC Milán dal několik šancí, pak jsem se ale zranil," řekl dále Mancini.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (152)

Přidat komentář
homeles8

měl zůstat v AS

Reagovat
niflheim

Reagovat
Jajinek

Prorč se prostě někdy nenajde fotbalista, který by řekl "Prostě jsem to podělal, hrál jsem šptně, neměl jsem na to". Pořád se budou hledat nějaké výmluvy, a to o nedostávání šancí je ta nejčastjěíš z nich. Na začátku působení pod Josém měl nalajnovanou budoucnost. Mělo se hrát 4-3-3, byl jedním ze tří křídel v týmu, hrál základ, střílel i branky. Pak přišlo derby a vše se zlomilo. Od té doby v podstatě nebyl schopný kopnout do míče. A šance dostával i pak. V závěru sezóny 08/09 odehrál dalších 5 zápasů, opět stály za nic. V dalším ročníku dostal šanci v Kazani a na 90 minut v Livornu, opět bída. Byl mu několikrát nebízen přestup. Přinejmenším Marseille bylo velmi blízko, ale odmítal jít s platem dolů a tak seděl. Hostování v AC, hrál dost...ale kolik toho předvedl? Vypadal jako modročerný záškodník u konkurenta.

Nicméně přeju mu v domácím angažmá jen ti nejlepší, ale ze všeho jsem nejvíc rád, že už je pryč. Další z příkladů, že ostrá křídla se v Interu prostě snad ani nemůžou prosadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v tom derby nebyl jediný co hrál špatně . Špatně hráli všichni , ale on to schytal . Podobný případ byl i Santon , nepovedl se mu zápas a Jose ho nechal dost dlouho sedět . Kdyby Jose používal u všech stejný metr , tak OK . Jenže on měl určitou skupinku lidí na kterou nedal dopustit . Vrchol všeho byl Mario , ten podal každý třetí zápas dobrý , ale spíš průměrný výkon . Chodil pozdě na tréninky , někdy nedošel vůbec . I přes to hrával pravidelně ( snad až u konce ) . Proto chápu že se Mancini cítí trošku poškozen , nic méně tato Mourinhova strategie nakonec přinesla Interu trofejové hody .

Reagovat
Jajinek

V sezóně 2008/09 naskošil Mario do 22 ligových zápasů s bilancí 8 gólů, Mancini do 20 ligových zápasů s bilancí 1 gól. Obdobné minuty, obdobné pozice...

...schytal po derby. Po nepovedeném derby nastoupil k dalším pěti z šesti následujícím zápasů. Ty hrál taky špatně, proto pak seděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano máš pravdu . Jen těch minut bylo na straně Maria o dost víc . Na druhou stranu to bylo logické , protože Mario se hodil mnohem víc do Jose systému a je taky i přes svůj věk kvalitnějším hráčem . Mě spíš nejde do hlavy proč se Mancini , prakticky přes noc tak zhoršil . Do derby hrál dobře vytvořil se Zlatanem dobrou ofenzivní dvojku . Jenže pak jakoby utne . Ten rok to bylo pro Inter hodně nepovedené marcato .

Reagovat
Jajinek

taky nevím v čem to zhoršení. Protože narozdil od Quaresmy, který byl tragédní od začátku, tak Mancini měl první část sezóny výbornou.

Reagovat
lnterista

asi uz starnu nebo blbnu ale ja si nepamatuji moc podarenych zapasu od Manciniho natoz nejake obdobi...jj jednou mel peknou akci a myslim ze byl z toho gol a myslim ze i jedinej ale jinak co si pamatuji tak to byl trapas

Reagovat
Jajinek

celej uvod měl dobrej. Zápas v Janově, pak LM v Athénách, s Torinem, pak na Florencii....celkem mu šlapala spolupráce se Zlatanem. Ale pak se zaseknul

Reagovat
lnterista

zacatecnicka "forma" nebo se vezl na nejake nove vlne ktera mu moc dlouho nevydrzela...uz posledni rok v AS to bylo nic moc...a prece jsem byl rad kdyz prisel ale byl to velkej omyl...ten hrac uz byl za zenitem kdyz prisel

Reagovat
cristiano.K.

na ty jeho přešlapovačky nezapomenu,docela mě mrzí,že se neprosadil a mizí domu s nepořízenou poměrně brzo

Reagovat
FC Porto FC

Můj první gol z LM co mi uvízl z paměti je ten jeho který dal nevím komu ale udělal takovou tu přešlapovačku a flák a mrd a gooooooool

Reagovat
cristiano.K.

jo myslím,že myslíš ten samej a mám za to,že to bylo pro MU,ale ruku do ohně bych za to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš tenhle proti Lyonu?

http://www.youtube.com/watch?v=qL_qHDLTfqk&feature=related

Ten byl parádní

Reagovat
FC Porto FC

Anooooooooo, je to on díky že si mi našel můj první gol z LM který sem viděl a zapamatoval sem si ho :)

Reagovat
aurelio

neber si to osobne, ale koľko to máš potom rokov ?

Reagovat
FC Porto FC

Já věděl že to příde je mi 16, asi sem to řekl špatně ale byl to můj první gol v LM kterej si pamatuju a za něco stál

Reagovat
aurelio

Aha tak, vďaka ... ja mám síce len 18, ale podobných a ak lepších si "naživo" pamätám celú hromadu

Reagovat
aurelio

* aj

Reagovat
FC Porto FC

Tak to si No.1. já se ti omlouvám že sem tak blbej

Reagovat
Shevchenko

První zápas, který si pamatuju z LM, byl Manchester - Real 4:3. Nicméně pořádně v paměti mi utkvěl až zápas AC - Juventus.

Reagovat
cristiano.K.

jo ten jsem myslel dík

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini splňuje bohužel všechno pro označení typický Brazilec . Poslední půl rok v AS , když už asi věděl že jde pryč už pouze odchodil . Možná že to byla právě ta jeho vypočítavost , která nedovolila AS získat Scudetto . Šikovný hráč , bohužel byl v zásadních okamžicích své kariéry až moc vypočítavý .

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokázal si sa proste presadiť, lebo si slabo hral. Ale svoje časy strávené v Interi nemusíš ľutovať, lebo si prišiel k pekným peniazom.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vocas, v Římě hrál stabilně,byl jednim z nejlepších krajních záložíků v Itálii,do zadu mu to sice tolik nešlo,zase na druhou stranu byl jako jeden z mála kterej se snažil vytvářet šance nebo se do nich dostávat když to týmu nešlo,neměl vůbec odcházet, takovýho hráče by Řím potřeboval zase....

Reagovat
smazaný uživatel

za prázdniny v Římě..., hezky se na něj tehdy koukalo.

Reagovat
pospech11

nůj oblíbený fotbalista, ale tak co v Inter mu to moc nešlo, neprosadil se, ale AS Řím s ním v nejlepší formě to byla radost pohledět, a nejlepší byl jeho gol proti Lyonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že je Ital... Atletico Mineiro je jako kde?

Reagovat
cristiano.K.

u něj doma

Reagovat
smazaný uživatel

"...brazilský fotbalista se vrátil do vlasti..." no kde to asi bude...

Reagovat
$dolar$

V jeho vlasti, mas to napsano v clanku

Reagovat
smazaný uživatel

No hoši ona je Brazílie velkej pojem a mě spíš zajímalo v jakým městě nebo u jakýho většího města to je. Ted už jsem si to zjistil...

Reagovat
Francesco Totti AS

jeho odchod z AS byla chyba

Reagovat
smazaný uživatel

šoupli ste jim ho už za zenitem, pohoda ne?

Reagovat
Francesco Totti AS

sezonu-dvě mohl zůstat....u nás by si místo našel

Reagovat
Berbatov9

je to jako včera co si udělal dobrý den z Revelliera a Coupet se pak jen dival

Reagovat
Slejdy

Mel zustat !!! od te doby se veze... dobre mu tak ale

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho pamatuju díky parádnímu gólů za AS proti Lyonu v Lize mistrů. Tehdy jsem ho chtěl do Barcy, od té doby šel bohužel už jenom dolů...

Reagovat
Pinturicchio

OT: "Juventus nedávno přivedl z Janova Lucu Toniho, podle Guiseppeho Marotty ale tímto přestupová aktivita Staré dámy nekončí. "Naším úmyslem je najít náhradu za Quaglierellu. Budeme zvažovat možnosti, které se nám naskytnou na přestupovém trhu," řekl generální ředitel klubu."

A to má být kdo? Pořád se píše o tom, že Fabio je "náhrada" za Alexe, na jeho pozici SS - ale to je podle mě blbost, vždyť Fabio je klasický striker, mně mnohem víc připomíná Trezu. Když kouknu na náš současný kádr, tak tam za Alexe, respektive na jeho pozici, vidím jediného hráče - Jorgeho. Takže koho budeme hledat na jeho místo? Někoho jako Rossi z Villareallu nebo klasického strikera do vápna ala David?

A hlavní otázka je, proč pořád sháníme někoho do útoku a na tu obranu / střed zálohy se úplně "kašle"?

Reagovat
smazaný uživatel

pri tej vasej prestupovej politike ma napada jedine Jan Koller

Reagovat
10

bohužel jsme v takový situaci, že útočníky můžeme kupovat víceméně neustále...Amauri, Iaquinta neodehrají dva zápasy, aniž by se nezranili, do toho Fabio...na papíře máme útočníků dost, ale třeba dneska je 100% ready jen Alex a Giannetti

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, takhle zase jo, ale v tom případě by měli někoho prodat, alespon jednoho z dvojice Amauri / Cenzo ( i když je mi jasné, že při jejich zdraví to asi tak lehké není ).

Jinak, co bys říkal na Balea u nás? ( I když nevím, odkud pochází ten "enormní" zájem, já to četl snad jen na goalcom a podobných stránkách )

Reagovat
Jajinek

Balea by byl problém ukecat na Inter, natož na Juve. Ten kluk nemá jedinej důvod upouštět ostrovy. Nechápu, proč ten bulvár pořád s Juve spojuje tak velké hvězdy....to jim přece nikdo nemůže žrát.

Reagovat
Pinturicchio

Tak předně musím říct, že já tomu samozřejmě taky nevěřím, jen mě zajímal "10" názor, jak by se mu Bale zamlouval - máme přestupové okno a probírají se tady všelijaké spekulace, od těch reálných až po naprosté fantasy.

Tiskem proběhla zpráva, že Agnelli je ochotný pustit velké množství peněz - ale jen na hráče světové úrovně, tu nejužší špičku, kam Bale bezpochyby patří. Taky jsem četl o zájmu Tottenhamu o Iaquintu ( prý nabízeli až 15 milionů ) - takže už není tak těžké dát si dohromady proč se zmiňuje právě jméno Bale.

Na levé straně jednoznačně potřebujeme posílit - a to jak obranu, tak zálohu - další důvod takové spekulace.

"Nechápu, proč ten bulvár pořád s Juve spojuje tak velké hvězdy" - tak to bylo vždycky a vždycky bude - byť momentálně ke špicce nepatříme, tak máme pořád obrovské jméno a peníze taky. Takže nevidím důvod, proč by ta spekulace měla být nesmyslná ( viz ta Tvoje, mnou kopírovaná věta )

Reagovat
Jajinek

Peníze možná ano, ale to jméno mimo Itálii bohužel slábne. A já prostě nevěřím, že jakoukoli hvězdu prvního formátu můžete přivést. Proč by k vám chodila. Já dokonce nevěřím, že by někdo takový přišel k nám. Takového Wese, který tehdy nebyl rozhodně v pozici superstar, jsme ukecávali horko těžko, finance nefinance. Ta spekulace je prostě nesmyslná. Bale je pro Juve posila z nereálného soudku, dokonce bych řekl že pro Calcio, s tím se budeme muset smířit. Dokážeme přivést hráče jako Wes, Eto´o, Ibra, Robinho, Krasiš. Tedy sice extratřídu, ale která je se svou rolí ve stávajícím týmu nějak nespokojená a nahrávají okolnosti, nikoli hráče, po kterém sáhne Anglie či Real s Barcou

Reagovat
Pinturicchio

S tím, bohužel, musím souhlasit, Calcio už ( snad dočasně ) nemá takový zvuk. Každopádně to vysvětlení se týkalo spekulace jako takové, ne toho samotného příchodu / nepříchodu.

Tak těch důvodů by se pár našlo, jenže takové už v dnešním fotbale nemají místo a 90% hráčů by se takovým důvodům vysmálo.

Reagovat
10

s tím nesouhlasím, Itálie táhne pořád, viz třeba Džeko...naopak vidím jako hlavní problém právě ty peníze

Reagovat
10

navíc calcio většinou nikdy nepřeplácelo drahý hráče z venku, když už to byl větší transfer, tak většinou v rámci ligy, protože tam dokázali najít a vychovat ty největší hvězdy...

Reagovat
Jajinek

o vaší finanční situaci podrobnosti nemám...Pintu říkal, že to není problém, tak jsme věřil. Stále si ale stojí za tím, že prostě v momentě, kdy se bude hráč rozhodovat mezi Realem, Barcou, Anglií a Juve, Stará dáma mezi jeho volbou nebude.

Reagovat
10

tak ty si mluvil o calciu obecně, na to jsem reagoval...Juventus samozřejmě v současný době v tak silný pozici není, ale zase bych to nezveličoval

Reagovat
Pinturicchio

Hráč od hráče, třeba Krasic, Džeko nebo Neymar mluví zase pro mě. U nás samozřejmě ztráta kvůli CHL, no.

Reagovat
Jajinek

Džeko skončil v City (já vím, omezení přestupů atd) a ti další dva prostě nejsou TOP. Ale spekulace ohledně Torrese, Balea...to mi prostě přijde přitažené za hlavu.

Reagovat
Pinturicchio

Ale určitě je Neymar TOP světový talent. Miloše jsem uvedl jako příklad toho, že ani kombinace City + peníze + PL není všemocná.

Co táhlo Džeka do Itálie? Nemůžou mít ty samé důvody Torres, Bale nebo kterýkoliv jiný TOP světový hráč? ( Zvlást, když by na ně Juventus měl peníze )

Reagovat
Jajinek

Džeka bych jako argumetn opravdu nepoužíval, páč fakt čert ví, jak to všechno doopravdy bylo.

Reagovat
Pinturicchio

Já ho jako argument pro to, že chtěl do Itálie a chtěl tam nejvíc ze všech lig, použiju - ted se nebavím o tom, že byl / nebyl s Juve dohodnutý, použiju. A myslím, že docela oprávněně. ( Ale v tomhle asi nepřesvědčíme jeden druhého, není čím, respektive všechny ty spekulace se můžou i nemusí brát jako berná mince ).

Jinak na tom, co napsal "10 13.01.2011 19:54" taky něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

"zájmu Tottenhamu o Iaquintu ( prý nabízeli až 15 milionů )"

Smejem sa

To by prekonalo aj prestup Kolarova do city

Reagovat
10

škoda, že nevyšel Bettegovi minulou sezonu, teď je Bale asi 2x dražší...těch 35 milionů+ bych teď investoval jinam

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, no, taky jsem o tom četl ... o to větší, kdyby měly ty jeho výkony stejný progress u nás. Jinak určitě souhlas, za ty peníze můžeme doplnit tým prakticky všude, kde nás tlačí bota.

Reagovat
10

JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Marchisio, Felipe Melo, Pepe; Del Piero, Toni. A disposizioni: Manninge, Grygera, Motta, Legrottaglie, Buchel, Aquilani, Giannetti.

CATANIA (4-4-2): Campagnolo; Silvestre, Augustyn, Spolli, Marchese; Sciacca, Martinho, Delvecchio, Mascara, Ricchiuti, Antenucci. A disposizione: Kosicki, Strumbo, Capuano, Ledesma, Pesce, Gomez, Maxi Lopez.

NÁVRAT KRÁLE

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

nejsilnější sestava?

Reagovat
Pinturicchio

Marchisio na středu, takže ne.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

pro vedení i hráče je podle všeho Coppa letos důležitá, chtějí hvězdu a všude do novin to vykřikují...doufám, že z toho zase nebude nějakej trapas

Reagovat
lnterista

Coppa by letos mohla byt pekne zajimava

Reagovat
Jajinek

jo hvězda...já si říkal proč...už jsem doma...

Reagovat
Shevchenko

Já ne.

Reagovat
10

stříbrná hvězda na dres za 10 vítězství v Coppa Italia

Reagovat
Shevchenko

Fakt? To jsem nevěděl. Dík. To ještě nikdo nemá, že?

Reagovat
10

právě že nemá no

Reagovat
Francesco Totti AS

AS-Juve by bylo super finále....oba mají 9

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Francesco Totti AS

bohužel na rozdíl od vás máme v osmifinále nelehký duel

Reagovat
Pinturicchio

Lazio musíte dát.

Reagovat
Francesco Totti AS

moc jistý si nejsem....nebude Totti, který by nastřelil ve vápně někoho do ruky a kopali by sme penaltu...a ani Baptista který umí ve vápně spadnout bude to těžké

Reagovat
10

potkáme se už ve čtvrtfinále

Reagovat
Shevchenko

No hlavně ať se tam někdo z vás dostane na úkor Interu. A ve finále třeba s náma.

Reagovat
smazaný uživatel

takové finále tu už dlouho nebylo

Reagovat
Shevchenko

No ono se pořád opakuje jen to jedno finále. S jednou výjimkou 6 let v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě už je to humnuuus

Reagovat
Slejdy

Buffon

Reagovat
smazaný uživatel

Tá dechula je parádní

Reagovat
10

super, další útočník mimo hru...jak jsem říkal, Marotta může kupovat jednoho útočníka týdně

Reagovat
Pinturicchio

Forlan prý visí na tom, že Beppe nechce přihodit 5 mega a Forlan chce smlouvu na 4 roky / 3,5 ročně.

Reagovat
10

kde si to četl?

Reagovat
Pinturicchio

Ted nevím, přesně, tuttosport / tuttojuve.

Reagovat
10

podle mě se to teď v zimě zalepí nějakou levnější variantou a v létě příjde někdo mladší - typu Pazzini, Rossi...

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby někdo odešel a zaplatilo se to z toho, tak bych to bral, ale tu smlouvu fakt ne.

Reagovat
Pinturicchio

Snad mi to ten google přelouskal správně - http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=38658

Reagovat
Pinturicchio

Alex běhá jak za mlada.

Reagovat
Pinturicchio

Ale zatím se mi to líbí, hlavně pressing.

Reagovat
Francesco Totti AS

co se stalo Tonimu?

Reagovat
Pinturicchio

Miloooooooooooooooos, Aleeeeeeeeeeeeeeeex

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Milouš

Reagovat
Pinturicchio

Alex je génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tomu Milošovi už fakt nepísknou ani jasnej faul...

Reagovat
DelPiero137

na Milosa si velmi zasadli...

Reagovat
smazaný uživatel

u Toniho to vypadá na svalové zranění . Jinak Miloš pořád není ve své koži , těch míčů co odevzdá , Diego proti němu hadra

Reagovat
Francesco Totti AS

zaberem Catania!!!

Reagovat
smazaný uživatel

link na juve?

Reagovat
Jajinek

bet

Reagovat
smazaný uživatel

jo vlastně, dik

Reagovat
Pinturicchio

No, nechci tradičně přehánět, ale tohle je zatím jeden z našich nej výkonů letos.

Reagovat
Pinturicchio

A Alex po delší době vynikající výkon

Reagovat
10

pokud bereš ty letošní, tak moc přehánět ani nejde

Reagovat
Pinturicchio

Sem si to uvědomil, až jsem to napsal , ale řekl bych, že za celou sezonu. Hlavně obrana a záloha pracuje parádně + Alex

Reagovat
10

Alex hraje výborně, jinak si osobně myslím, že jsme měli víc lepších zápasů...ale dobrý, až teď na těch 5 posledních minut...Melo každopádně ukazuje, že je to teď nejdůležitější hráč Juve

Reagovat
Pinturicchio

Bez něj to letos nejde.

Reagovat
DelPiero137

Melovi by sme mali dat extra fin. odmenu

Reagovat
Pinturicchio

100 per Juventus.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

100 per Juventus.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Příště si to chválení nechám až po závěřečném hvizdu

Reagovat
10

jak tleská, Alenka

Reagovat
10

Alexovi je ta rychlost na obtíž dneska

Reagovat
Pinturicchio

Dneska místo turba - superturbo.

Reagovat
smazaný uživatel

možná, že četl herbageho příspěvek o útoku juventusu.

Reagovat
Pinturicchio

A dneska mu to dal pěkně sežrat

Reagovat
smazaný uživatel

tak ták... beztak měl pro herba i nějaký ten text na tričku přirpavenej

Reagovat
Pinturicchio

"This is Italy, this is CALCIO"

Reagovat
smazaný uživatel

ten by čuměl asi...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

přesně, chtěl mu názorně vysvětlit, proč neběhá tak rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Motta nééé, sabotér, 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Vojtuš strelil v nedeľňajšom zápase Interu tri góly (Inter vyhral 5:0 )

Reagovat
Pinturicchio

Dneska moc dobrý výkon, potěšili mě kluci. Myslím, že můžu pochválit úplně všechny. Pro Gigiho za návrat s 0 .

FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Luigi Del Neri

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle výsledek z poháru mě těší, ale vůbec nic neřeší. Potřebujeme sbírat vítězství v lize a ne v Coppě. K čemu nám bude, když náhodou vyhrajeme Coppu a v lize skončíme dejme tomu šestí? K ničemu, akorát si opět budeme trhat vlasy, trofej netrofej. Jinak 4-2-3-1 by nebylo špatné praktikovat častěji. Forza Juve!

Reagovat
Pinturicchio

S tím kádrem, co máme, musíme být jednoznačně schopní zajistit si CHL ( nejlíp přímo ) a zvítězit v Coppě - zvlást, když už nehrajeme žádný evropský pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám si viděl Parmu a Neapol. Pro mě je prioritou liga.

Reagovat
Pinturicchio

Protože nehrál Melo, to je ten nejpodstatnější rozdíl. A pokud nebude hrát on, tak se můžeme soustředit na co chceme, bez něj to letos prostě nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě o tom mluvím. Vypadne jeden hráč a naše hra spadne celá. To není dobré. Začíná to být pomalu zase závislost jako na Pavlovi. Když hrál, byly to skvělé výkony, jakmile nemohl, tak jsme se ze zlou potázaly a výkony byly dost usmolené a těžkopádné.

Reagovat
Pinturicchio

Pokud nebude hrát Melo, můžeme se soustředit na co chceme - ale ty naše šance klesají.

Pokud bude hrát Melo ( nenechá se vyloučit / nebude zraněný ) - tak můžeme v pohodě hrát obě soutěže.

A ještě jedna věc, jsi fanoušek Juventusu a podle toho by sis taky měl klást cíle - CHL + Coppa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano jsem fanoušek Juve, proto je pro mě prvořadá liga, kde musíme skončit do 4. místa a Coppa mi je za současné situace celkem ukradená, ta nám moc finanční jistoty bohužel nepřinese ... Jinak v té rovnici úspěchu stačí, aby vypadla jedna proměnná, a sice Melo a jdeme se klouzat. Pokud se uklidní a vydrží mu to, tak jak píšeš, můžeme klidně uspět v obou soutěžích. S ním ta hra má smysl a organizaci. Je divný tvrdit, že s Felipem naše hra padá a stoupá, ale začíná to být celkem viditelný

Reagovat
Pinturicchio

Bylo to docela jasné už od podzimu - dokud nehrála dvojka Aquilani - Melo, tak byla obrana v jednom ohni a inkasovala jeden gol za druhým. Potvrdilo se to ted proti Parmě a Neapoli.

Jsi fanoušek Juventusu a tomu by měly odpovídat i ambice - s kádrem, co máme, je jen liga ( tuplovaně když napíšeš "do 4. místa" ) alibismus.

Pokud v té rovině jedna proměná, budeme na tom špatně tak jako tak - Melo je letos zdravý, jediný problém bylo ted to vyloučení proti Parmě - které nemá na Coppu vliv. Tech zápasů v Coppě rozhodně není tolik, aby to muselo nějak ovlivnit výsledky v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Do čtvrtého místa pro mě znamená hrát o CHL, to jest klidně i o titul. Do čtvrtého místa jsem myslel, že musíme skončit nejhůře 4. Nebudu za současné situace hlásat, jak máme nabušený kádr, když je jasně vidět, že v tom týmu není pohoda. Nemáme jediného beka, který by byl schopný odehrát aspoň 5 zápasů v řadě na standardní výkonnostní úrovni. Jak si říkal, bylo to jasné od podzimu, že pokud Felipe nebo Alberto vypadnou, bude to těžké. V našem nejsilnějším složení můžeme hrát o titul, ale kdy se to nejsilnější složení poskládá? Když není jeden vykartovaný, je druhý zraněný. Když se jeden vrátí, 2 se zraní. Útok je marný až to bolí. Pak to dopadá tak, že to musí všechno uběhat na hrotu 36letý matador, kterému se nikdo jiný z útoku nemůže rovnat. Promiň, ale tohle není alibismus. Jen se snažím vidět teď věci jak jsou a nelhat si do kapsy. Coppa ti ovlivní výsledky v lize, pakliže se ti v ní zraní hráč, viz. včera Toni koleno. Všechno jde ruku v ruce se vším. Máme silnou základní jedenáctku + brankáře, ale to je vše. Můžeme hrát o nejvyšší příčky za nejlepší konstelace hvězd.

Reagovat
Pinturicchio

Melo ani Aquilani letos kvůli zranění nechyběly - oba měli nějakéhé lehčí potíže, kvůli kterým vynechali pár tréninků. Pokud hrají tihle dva, tak to s těma bekama není tak hrozné - Sorensen, Grosso, Grygera hrají dobře / obstojně.

Pokud nezískáme Scudetto a reálně ( vzhledem k věcem, o kterých píšeš ) to letos ještě asi nebude, pak je mi jedno, z kolikátého místa se do CHL kvalifikujeme. ( Samozřejmě lepší bude přímo ). I při současném stavu je 2., 3., 4., místo + Coppa reálné.

Reagovat
Pinturicchio

*nechyběli

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu rád hlavě za ligu a CHL, pokud dopadne Coppa, bude to bonus navíc. Jinak Fabio, Zdeno i Soe jsou na becích dobří, neříkám že ne, ale jednou za 3 zápasy se každému z nich taky povede zajímavý kiks, kdy se soupeř dostane do tutovky. Pak už tam je holt Marco, který to musí hasit... Jinak jsem zvědav, kdo bude proti Bari chytat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal více prostoru než Quaresma a nezahrál nic .. tak by neměl hledat chybu u druhých ale u sebe .. Kdyby zůstal v AS, tak by pravděpodobně takové problémy nemusel řešit .. ;)

Reagovat
10

Bologna další -2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trapas jak se odečítaj body kvůli prachům.

Reagovat
10

Sky Sports 24: Juventus připravuje výměnu Luis Fabiano-Amauri...doufám, že to zase celý neskončí Floro Floresem

Reagovat
Pinturicchio

Fabiano neeee

Reagovat
smazaný uživatel

To si opravdu pomůžeme

Reagovat
10

Fabiano dal za poslední 3 sezony víc gólů, než Amauri za 10 let v Itálii...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, býval to střelec. Já si jen skládám fakta. Brazilec, 30 let, letos marný. Že někdo něco dokázal roky zpět je mi jedno. Za zásluhy se hrát nedá. Ale třeba by mě vyvedl z omylu a u nás opět ožil. Ale tomu opravdu nevěřím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele