Další články

Bougherra na odchodu z Rangers. Touží po nové výzvě

Madjid Bougherra odmítl nabídku na prodloužení smlouvy s Rangers a rád by v létě odešel za novou výzvou. Alžírský reprezentant by nejraději zamířil do anglické ligy, nebrání se ani ligám v jiných zemích. S Rangers má smlouvu ještě na příští sezonu.

Rangers čeká Celtic, Bougherra si může vylepšit svou bilanci

Ve Skotsku pravidelně bojují o titul Rangers a Celtic a právě vzájemný zápas těchto klubů otevře jejich program v kalendářním roce 2011. Rangers mohou v lednu udělat velký krok na cestě za obhajobou titulu a jejich obránce Madjid Bougherra si může ještě vylepšit svou dosavadní bilanci proti rivalovi...

Drogba a Eto’o favority na cenu pro nejlepšího Afričana roku 2010

Letošní nominaci African Footballer of the Year samozřejmě výrazně ovlivnil letní světový šampionát, jenž se navíc konal právě na černém kontinentě. Nejvíce zástupců má čtvrtfinalista MS Ghana, jejíž největší hvězda Michael Essien ale právě kvůli neúčasti na turnaji v desetičlenném výběru schází.

Newcastle čekají změny, Kinnear chce Fergusona

Newcastle čeká v zimě další posilování. Manažer Joe Kinnear, který v září vystřídal Kevina Keegana lanaří ikony glasgowských Rangers Barry Fergusona. Navíc mu prý vedení klubu poskytne prostředky i na nákup dalších posil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele