Bougherra na odchodu z Rangers. Touží po nové výzvě

11.04.2011, 09:41
Aktuality
Madjid Bougherra odmítl nabídku na prodloužení smlouvy s Rangers a rád by v létě odešel za novou výzvou. Alžírský reprezentant by nejraději zamířil do anglické ligy, nebrání se ani ligám v jiných zemích. S Rangers má smlouvu ještě na příští sezonu.

"Rangers mi nabídli prodloužení smlouvy o dva roky, ale s politováním jsem odmítl. V Glasgow jsem prožil tři nádherné roky a teď toužím po nové výzvě," oznámil 28letý obránce

Zatím není jasné, zda Bougherra v týmu přes léto zůstane, Rangers budou mít poslední šanci, jak za něho získat solidní odstupné."Pokud tu budu dál hrát, nebude z mé strany absolutně žádný problém. Pokud se ale objeví nabídka, se kterou bude souhlasit i klub, odejdu," říká.

Opora zadních řad Rangers by si ráda zahrála v nejvyšší anglické soutěži. "Premier League je samozřejmě moje priorita. Kdyby se to nepovedlo, nebránil bych se ani Turecku či zemím kolem Perského zálivu. To se ale všechno uvidí. Zatím jsem hráčem Rangers, se kterými v této sezoně stále máme o co hrát," doplnil Bougherra.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
tulen

takze ako keby povedal, ked nevyjde anglicko, idem za peniazmi

Reagovat
mike.84

přesně tak... ale tak o alžířana tam asi mít zajem nebudou. perský zaliv = důchod pro hvězdy, takže nevím co by tam chtěl dělat... bude rád když se ozve Stoke nebo birmingham

Reagovat
tulen

preco by nemali, mne to pripada, ze tam beru kazdeho kto ma ake take meno a je ochotny vymenit futbal za peniaze ,,, ja keby som mal tipovat to anglicko tak tiez ten Birmingham by som tipol, alebo Boro ... proste, tak ci tak, doserie si karieru ....

Reagovat
mike.84

ja si pravě myslím opak, že katar apod právě bere jenom hvězdy pokud se bavím o kapitalistickém západě a pokud se jedná o arabáky apod, tak spíš mladší a známější díky repre apod.

Reagovat
cristiano.K.

v 28letech myslí na peský záliv? Za to prohlášení už bych ti nedal nikde smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to Alřířan

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si chod zradca ved ta nikto nedrzi. len ci na to budes mat pretoze tam su trocha ini superi nez hamilton ci kilmarnock. pokial som sa dobre pozeral dost casto si mal problem vobec prihrat a jedine co vies je postavit sa ako taky ozembuch kazdemu do cesty. mam srdce na mieste lebo wenger uz mal plny mesec pripraveny a on si teda obcas vie vybrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele