Další články

Musíme urvat záchranu v posledním kole, burcuje jihlavský Zoubele

Jihlavě nevyšel plán získat už po dnešním kole definitivní prvoligovou záchranu. Bezbranková remíza v Brně po stejném výsledku v duelu dalších sestupem dvou ohrožených týmů Karviné s Ostravou nic v otázce druhého sestupujícího nevyřešila. Svěřenci trenéra Martina Svědíka o svém osudu rozhodnou v příštím kole, v němž hostí v přímém souboji Karvinou.

Záložník Zoubele se po konci v Brně upsal Jihlavě

Jihlavští získali zkušeného záložníka Lukáše Zoubeleho. Třicetiletý hráč přišel do klubu po vypršení smlouvy v Brně, kde patřil na jaře k oporám týmu, a podepsal s Vysočinou dvouletou smlouvu.

Zoubele má vážně zraněný kotník, přijde o zbytek jara

Brnu bude ve zbytku sezony chybět Lukáš Zoubele. Ofenzivní záložník či útočník si z nedělního duelu s Libercem odnesl vážné zranění kotníku po souboji s protihráčem Lukášem Pokorným. Dnešní vyšetření magnetickou rezonancí odhalilo přetržený vaz.

Brno posílí Zoubele a slovenský útočník Serečin

Zbrojovka Brno získá první posily pro jarní boj o záchranu v Synot lize. Z Jablonce přijde záložník Lukáš Zoubele a z Banancu Jerevan slovenský útočník Filip Serečin. Vedení čtrnáctého celku tabulky o tom informovalo na klubovém webu.

V Jablonci skončí Jablonský a Třešnák, tři hráči prodloužili

V Jablonci nad Nisou končí obránce Tomáš Jablonský a útočník Lukáš Třešňák, kterým po sezoně vyprší smlouva. Severočeský klub naopak prodloužil kontrakty zkušenému záložníkovi Tomáši Čížkovi, Brazilci Danielu Rossimu a dalšímu univerzálnímu hráči Lukáši Zoubelemu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele