Záložník Zoubele se po konci v Brně upsal Jihlavě

24.05.2016, 20:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
mario23

Slušnej skalp pro FCV. Že by se konečně probraly ? Tak ještě vyhodit toho slovenskýho kašpara, co to trénuje a bude to cajk.

Reagovat
kalla

Pokud vydrží zdravý, tak Jihlavu zachrání skoro sám

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak dobrej?

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Určitě je to chytrý člověk a velký profesionál, ale... Za poslední roky toho víc promarodil, než odehrál. Hrozně bych mu přál ať mu teď už zdraví drží, ale každopádně je to u něho velké riziko. Co se týče fotbalových kvalit, tak má slušnou techniku i herní inteligenci, není zbrklý a dokáže řešit kvalitně mezihru i finální fázi, na druhou stranu má z mého pohledu velké nedostatky v aspektech tolik důležitých pro moderního fotbalistu - tedy obecně v dynamice, rychlosti, důrazu a technice v rychlosti. Pokud mu soupeř dá prostor, může být rozdílovým hráčem, pokud si na něj soupeř dá pozor a bude ho dostupovat, obávám se, že ho lehce smaže ze hřiště...

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ZB 07

Přeju mu to..fakt škoda, že jsme si ho nechali utýct..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zeeb

Reagovat
Greny

Jsme bez 4 hráčů základní sestavy : Kostal, Zoubele, Zavadil, Kerestes a to je to u Řeznicka 50 na 50 pokud nepijdou 4 kvalitní hraci do zakladu tak budeme radi za 14.misto

Reagovat
ZB 07

Takhle skeptický bych zas nebyl, s Habancem máme na to tu 6.příčku zopakovat i loni...ale až teď teprve čtu, že Keresteš do Bolky Řezňu udržíme, ale musíme posílit, to jednoznačně..

Reagovat
ZB 07

*zopakovat i za rok (nevím, jak mi tam to "loni" skočilo )

Reagovat
Greny

No Řeznicka chce Plzeň i když Šádek rikal že ne tak jsem dnes nekde cetl jak Bartonek rikal ze ted nekdy odmitl nabidku Plzně, nebyla adekvátní.. Každopádně pokud ho fakt chcou tak bych Šádkovi řekl že Tvrdík nabízí 15 mega a dva hrace a at daji lepsi nabidku

Reagovat
soukup

to se mi nezdá, na co by Plzni byl, nikdy by z něj neudělali víc než třetího hroťáka v pořadí

Reagovat
Greny

No nebyl bych si tak jistej, odejde Holenda, Krmenčik ma jit do Bohemky asi na hostovani a zbyde jim Bakoš a Ďuriš a ten muze po euru zdrhnout, Mahmutovice nepocitam

Reagovat
ZB 07

Ve chvíli, kdy přichází do Plzně Bakoš, by byl nesmysl kupovat dalšího útočníka...navíc Bartoněk říkal, že chce přivést hráče, kterej se bude s Řezníčkem doplňovat, takže by bylo divný, kdyby odešel hráč, ke kterému bychom hledali parťáka...

Reagovat
Greny

Jen rikam ze na brnenskym deniku rikal.ze odmitl nabidky klubu na Reznu a byla mezi nimi i Plzen

Reagovat
ZB 07

To je možný, ale jeho odchod do Plzně se mi nezdá být příliš pravděpodobný..

Reagovat
smazaný uživatel

řezníček neodejde,ikdyž sám by asi šel do sparty hned.a případnou cizinou by asi taky nepohrdl.su docela zvědavé jak se třeba bude tvářit,když třeba zůstane další dva roky ve flintě.

Reagovat
smazaný uživatel

není to škoda

Reagovat
ZB 07

Proč myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

byl víc zraněnej než hrál. pochybuju, že se to u něj změní. jako beru vaše nepokoje ohledně další sezony. myslím, že se nás boj o záchranu týkat nebude, ale rozhodně nečekejte umístění jako letos, který bylo dánou taky velkou vůlí stěstěny a neschopností souprřů středu tabulky.

Vedení se několikrát vyjádřilo, že to chce stavět na odchovancích.. což může bejt ruleta nebo naopak klíč k úspěchu. Bylo řečeno, že se končí s hráči jen na hostování a přivádění hráčů "jako Zoubele" prostě tak jsem to pochopil. borec si pomale nekopl a jeho pár gólů to nevytrhne. Očekávám, že bude velkná snaha udržet Řezníčka nejen tuto sezonu ale i pro tu další. bojím se hlavně Plzně - ti ty hroty točej jak ponožky.

Přichází Polák, Pavka nevím jak to má teda s tím zraněním, Luton, Malík/Lacko, osobně jsem nezlomil hůl ani nad Chrienem u něhož jsem zaslechl, že by mohl jít i na přestup. v zimě se mluvilo o Pilíkovi jako o stěžejní posile. čekám že někdo podobné úrovně dojde..

Reagovat
ZB 07

Nevím no..nemám nic proti tomu zapracovávat do kádru odchovance, ale přece není nutný se zbavovat všech zkušenejch hráčů..

A je pravda, že Zoubele do mnoha utkání bohužel nezasáhl, ale vždy, když hrál, patřil k našim nejlepším hráčům a rozhodně bych mu ještě dal šanci.

A vůbec, celkově naše záložní řada neskutečně oslabila, Chrien je špatnej - toho si může Plzeň klidně nechat a aby toho nebylo málo, tak po odchodu Košťála nemáme ani stopera..otázka je, na jakém postu bude hrát Polák..

Takže hrát s odchovanci - ano, ale musíme nutnonutně posílit minimálně třemi hráči do základu a pak bych věřil, že tu první půlku tabulky budeme moct v klidu zopakovat..

Reagovat
B3n

Já někde zaslechl, že se má vrátit Střeštík Ale je to asi blbost

Reagovat
Didier Drogba

nestraš

Reagovat
ZB 07

Koukám, že v poslední sezoně odehrál 26 zápasů...já nevím, možná to je fakt kravina, ale já bych ho tu klidně na zkoušku vzal

Reagovat
B3n

Taky bych mu tu šanci dal. On by se na ňu stejně beztak vysral

Reagovat
ZB 07

Nevíš, třeba už v Maďarsku za tu dobu dostal rozum

Reagovat
Cumel

Střeštík dostal rozum? Řepka přestal mačkat a Pacička lit rum

Reagovat
Didier Drogba

Na odchovancích můžeme stavět, až tam budou nějací s nějakou kvalitou. Pár jich asi dostane příležitost v přípravě (Weber, Sedlák, Přichystal, Janoščin, Kučera), ale jestli si Habanec nechá jednoho z nich, tak to bude hodně.

Navíc když se podívám na sestavu, tak naši odchovanci patří kromě Buchty k těm nejslabším článkům a mají kvalitu tak na chvost 1. ligy a to některým ještě dost fandím (Pašek, Malík, druhej Buchta, Vávra)

Reagovat
Didier Drogba

a jestli někoho napadne koupit to vemeno Chriena, tak vyhlašuju bojkot na 1. domácí zápas

Reagovat
ZB 07

přesně tak..

Reagovat
Cumel

Vávru bych poslal do prdele, na něho mám alergii...Jinak Weber a Šural, proč ne. Mladý Šural se mi nezdál úplně marný, těch pár minut co odehrál. Otázka Weber je spíš na lidi,co sledují Znojmo, stejně tak třeba Stehlík. Ale Habanec není vůl (snad se tady admin neurazí), uvidí podle přípravy, bude mít celkem dost času si ty kluky proklepnout. Ale posílit je nutný a mluvil bych asi víc než o třech posilách. Spíš bych to viděl tak na pět lidí (stoper, kreativní střed zálohy, oba kraje zálohy, popřípadě levý obránce místo Keresteše). Ale o umístění strach nemám..kecy typu výprodej atd. čtu celý týden na fb a je mi z toho na blití...ten klub taky nežije z všeobjímající lásky, luftu a svitu sluníčka...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele