Lukáš Železník Články

Další články

Bývalý útočník Zlína či Slavie Železník ukončil kariéru

Lukáš Železník ve 30 letech ukončil profesionální kariéru. Bývalý útočník Zlína, Slavie, Mladá Boleslavi a naposledy Opavy o tom informoval na sociální síti instagram.

Charitativní turnaj ve FIFA 20 vyhrál brankář Trmal ze Slovácka

Charitativní turnaj prvoligových fotbalistů ve videohře FIFA 20 ovládl Matouš Trmal ze Slovácka. Jednadvacetiletý brankář ve finále porazil opavského útočníka Lukáše Železníka a rozhodne o tom, kam poputuje 100 tisíc korun, které na boj proti koronaviru věnovala Ligová fotbalová asociace.

Zlín získal z Opavy Simerského, opačným směrem zamířil Železník

Prvoligové kluby ze Zlína a Opavy se dohodly přestupu dvou hráčů. Zlín posílil obránce Dominik Simerský, naopak ke Slezanům zamířil útočník Lukáš Železník.

Těší mě vstřelený gól, ale je to k ničemu, řekl útočník Železník

Útočník Zlína Lukáš Železník se dostal po delší době do základní sestavy a duel s Olomoucí si okořenil i vstřeleným gólem. Ovšem jeho branka k bodovému zisku nevedla a Ševci po prohře 1:4 zůstali dvě kola před koncem ligy stále v sestupovém ohrožení.

Zlínský Železník má po dvou debaklech obavu o sestup

Útočník Zlína Lukáš Železník po dvou debaklech 0:4 v minulém kole v Karviné a dnes doma s Jabloncem neskrývá obavy ze záchranářských starostí. Ševce k lepšímu výkonu dnes nevyburcovala ani trenérská výměna, naopak podali jeden z nejhorších výkonů v tomto ročníku. Jejich hře chyběla myšlenka, nápad a skřípala souhra zadních řad.

Železník se z Mladé Boleslavi vrátí do Zlína

Lukáš Železník dnes neodcestoval s Mladou Boleslaví na soustředění do Rakouska a vrátí se do Zlína. Dres "Ševců" bude oblékat opět po roce a půl a měl by jim pomoci v základní skupině Evropské ligy.

Prohrál 0:4, přesto Železník slaví postup do Evropy i titul

Největším šťastlivcem posledního kola ligy je Lukáš Železník. Ačkoli s Mladou Boleslaví prohrál v Liberci 0:4, měl po utkání hned dvojí důvod k radosti. Nejprve mohl se spoluhráči oslavit udržení čtvrtého místa a postupu do Evropské ligy díky zaváhání Teplic a následně spěchal do Prahy, kde ho čekají oslavy titulu se Slavií, za kterou hrával na podzim.

Železník: Zápasy ve Zlíně jsou pro mě trochu zvláštní

Útočník Lukáš Železník se v tomto ligovém ročníku přestavil už podruhé ve svém bývalém působišti Zlíně. V závěru podzimní části ligy nastoupil v dresu Slavie, v sobotu v týmu Mladé Boleslavi, kam přestoupil v zimní přestávce. V obou zápasech byl šestadvacetiletý Železník na straně vítězů.

Železník původně na Dukle neměl hrát, pak zařídil Boleslavi výhru

Útočník Mladé Boleslavi Lukáš Železník se až dnes v poledne dozvěděl, že proti Dukle nastoupí místo nemocného spoluhráče Tomáše Přikryla. Záskok šestadvacetiletý hráč zvládl výborně a Středočechům ve 23. ligovém kole v Praze zařídil vítězství 2:1 gólem a střelou, kterou si domácí tečovali do vlastní branky.

Železníka potěšilo, že si mohl po delší době užít gólovou oslavu

Útočník Lukáš Železník skóroval při debutu v základní sestavě Mladé Boleslavi a ve finále přípravné Tipsport ligy pomohl k výhře 4:0 nad Pardubicemi. Šestadvacetiletého fotbalistu, který minulý týden přišel z pražské Slavie, potěšilo, že si po vleklých zdravotních problémech mohl opět užít gólovou oslavu.

Železník přestoupil ze Slavie do Mladé Boleslavi

Lukáš Železník po roce opustil pražskou Slavii a přestoupil do Mladé Boleslavi. Šestadvacetiletý útočník, kterého vloni přibrzdilo vážné zranění, podepsal se středočeským klubem smlouvu na tři a půl roku.

Železník je po operaci a ve Slavii nestihne začátek nové sezony

Pražské Slavii bude i v úvodu příští sezony chybět útočník Lukáš Železník. Pětadvacetiletou zimní posilu ze Zlína po středeční operaci kotníku čeká několikaměsíční pauza.

Slavia dál posiluje, získala Pavlenku, Mešanoviče a Železníka

Pražská Slavia pokračuje v posilování kádru. Pražané dnes získali další tři nové tváře a dohromady jich za zimu mají už sedm. Z posledního týmu ligové tabulky Ostravy přestoupil do Edenu brankář Jiří Pavlenka a z Jihlavy míří do Vršovic bosenský útočník Muris Mešanovič. Oba podepsali s Pražany smlouvu do 30. června 2019. Během dne se pak Slavia dohodla i se Zlínem na přestupu útočníka Lukáše Železníka.

Zlín i přes prohru udělal v Plzni dojem i na reprezentanty

Ačkoli hráči Zlína v sobotu prohráli v Plzni 2:4, na hřišti zanechali velmi dobrý dojem. Chválili je i protihráči a reprezentanti, zřejmě i proto, že hosté na západě Čech předvedli odvážnější výkon než většina jiných ligových celků.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele