Těší mě vstřelený gól, ale je to k ničemu, řekl útočník Železník

12.05.2018, 22:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"hraje se o krále regionu"

Reagovat
Frick

https://youtu.be/kzDBhHSCn28?t=21m27s zažil i lepší časy, no...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem čekal, až bude hráč, který celý zápas odchodil, moralizovat a mluvit o tom, že příště tam musí všichni nechat život. Tak proč ho tam nenechal teď jako Jiráček nebo Hronek?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu kdo ho vzal zpet do Zlina... nikde se nechytl ve Slavii nejakou dobu marodil a pak ho dali do Bolky kde taky nehral nic.

Ten gol co dal bylo vpodstate dilo nahody jen to tam doklepnul... utocnik na hovno... bohuzel ve Zline jsou vsichni utocnici na pendrek. Nejlepsi z nich je snad Vuky ktery ani neni pravy utocnik ale kridlo navic stejne jen na hostovani bez opce...

Reagovat
PP

hrozné nemehlo.. To i Poznar je daleko platnější.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele