Další články

Pazderovi v Ostravě skončila smlouva a je volným hráčem

Lukáš Pazdera už nebude nastupovat za Ostravu. Dvaatřicetiletému pravému obránci v Baníku skončila smlouva. Jelikož mu klub nenabídl prodloužení, stal se volným hráčem.

Ostravě bude dalších šest týdnů scházet zraněný Pazdera

Hráči Ostravy budou ještě minimálně dalších šest týdnů postrádat zkušeného obránce Lukáše Pazderu. Dvaatřicetiletý bek musel podstoupit operaci ramena, které si zranil už na letním soustředění v Rakousku.

Baník Ostrava získal zlínského kapitána Pazderu

Baník Ostrava se dohodl se Zlínem na přestupu obránce Lukáše Pazdery o půl roku dříve, než měl přijít jako volný hráč. Dosavadní kapitán Zlína podepsal s Baníkem smlouvu na dva a půl roku a měl by být připraven nastoupit už v nedělním utkání proti Slavii.

Leží na nás deka, prostě zmar, posteskl si zlínský Pazdera

Obránce Zlína Lukáš Pazdera prožívá s celým týmem už druhým rokem jarní výsledkovou krizi. Po slibném vstupu do sezony se "Ševci" opět trápí a po dnešní porážce 0:2 s Teplicemi čekají na ligovou výhru už deset kol. Podle Pazdery tým doplácí na to, že inkasuje jako první.

Série bez gólu je jen novinářská statistika, řekl obránce Pazdera

Hráči Zlína si po dnešní remíze 1:1 v krajovém derby se Slováckem mohli částečně oddechnout. Podařilo se jim zásluhou zimní útočné posily Jeana Davida Beauguela ukončit pět zápasů a 491 minut dlouhé čekání na vstřelenou branku. Nyní jim zůstalo už jen čekání na výhru, které se protáhlo na šest zápasů.

Pazdera chce zklamat ty, kteří si vsadili na sestup Zlína

Obránce Lukáš Pazdera zajistil nováčkovi Zlínu ideální vstup do nejvyšší soutěže, když rozhodl gólem o nečekané výhře 1:0 na stadionu Bohemians Praha 1905. Osmadvacetiletý fotbalista věří, že se svými spoluhráči dokáže zklamat všechny, kteří si vsadili na okamžitý návrat "Ševců" do druhé ligy, současně však úspěšné první kolo nepřeceňuje.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele