Dosoudil se po zlomenině nohy vrátí do hry až v roce 2014

Mladoboleslavský Radek Dosoudil, který po faulu sparťanského útočníka Léonarda Kweukeho v utkání semifinále Poháru České pošty utrpěl frakturu holenní kosti, se do hry vrátí až v příštím kalendářním roce. Třicetiletý zadák se ještě ve středu večer v pražské motolské nemocnici podrobil operaci.

Střídající Magera zachránil Boleslavi gólem z penalty bod

Střídající Lukáš Magera zachránil Mladé Boleslavi vyrovnávací brankou v Brně po remíze 1:1 alespoň zisk jednoho bodu. Na trávníku byl po vystřídání Václava Ondřejky přesně deset minut, když rozhodčí Příhoda nařídil po ruce domácího obránce pokutový kop. Magera jej jistě proměnil.

Mageru po premiéře v Boleslavi mrzelo, že nedosáhl na hattrick

Na jednu stranu byl nadšený ze svých dvou branek při premiéře v novém týmu, útočníka Mladé Boleslavi Lukáše Mageru ale také v koutku duše užíralo, že v prvním utkání 2. předkola Evropské ligy proti islandskému celku Thór Akureyri nedosáhl na svůj první hattrick v profesionální kariéře.

Nová posila Boleslavi Magera: Baníku jsem nic špatného neudělal

Jsou to už tři týdny, co přestoupil do Mladé Boleslavi, ale útočníka Lukáše Mageru dál nepřestává mrzet, jaké emoce vyvolal jeho odchod z Ostravy, kde fotbalově vyrostl. Magera se diví nařčením ostravského kouče Radoslava Látala, že se k Baníku nezachoval fér.

Mladoboleslavské posílí exostravský útočník Magera

Novou posilou fotbalistů Mladé Boleslavi se stal útočník Lukáš Magera, který na jaře hostoval v Ostravě. Ve středočeském klubu podepsal člen širšího reprezentačního kádru dvouletou smlouvu. ČTK to řekl tiskový mluvčí FK Mladá Boleslav Jiří Koros.

Mageru mrzí, že Baník doplácí na neproměňování šancí

Baník Ostrava ze šesti jarních zápasů vybojoval pouze pět bodů a je stále přikováni k předposlednímu místu v tabulce. Přitom dnes ostravští podali na hřišti Slovácka kvalitní výkon, v poli svého soupeře předčili a měli spoustu příležitostí ke vstřelení gólu. Ale kvůli jejich neproměňování prohráli 0:1.

Magera už má transferkartu a těší se, že pomůže Baníku

Epizoda v týmu čtvrté anglické ligy Swindonu pro Lukáše Mageru minimálně na tři měsíce skončila. Devětadvacetiletý útočník s reprezentačními zkušenostmi se pro závěr sezony vrátil pomoct Ostravě, která bojuje o záchranu v nejvyšší soutěži. Dnes dorazila jeho transferkarta a nastoupí už v sobotu proti Jablonci.

Magera se vrací do Baníku, do konce sezony tam bude hostovat

Baník Ostrava posílil do konce sezony Lukáš Magera. Devětadvacetiletý útočník se vrací do svého někdejšího klubu ze Swindonu, se kterým hrál čtvrtou anglickou ligu. Angažování čtyřnásobného reprezentanta oznámil předseda představenstva Petr Šafarčík.

CAS nařídil Temešváru zaplatit Ostravě 700 tisíc eur za Mageru

Baník Ostrava vyhrál u mezinárodní sportovní arbitráže CAS dlouhodobý spor s Temešvárem, který na základě dnešního verdiktu musí slezskému celku ihned doplatit 700 tisíc eur (asi 18 milionů korun) a úroky za přestup útočníka Lukáše Magery v létě roku 2008. Proti rozhodnutí není odvolání. Baník o tom informoval na svém webu.

Magera při postupu Swindonu prožil nejlepší okamžik kariéry

Jeden z nejlepších okamžiků kariéry zažil Lukáš Magera při sobotním utkání Anglického poháru. Jeho Swindon, který hraje až čtvrtou ligu, v něm vyhrál nad prvoligovým Wiganem 2:1 a postoupil do 4. kola.

Magera se domluvil na angažmá ve čtvrté anglické lize

Čtyřnásobný český reprezentant Lukáš Magera si vyzkouší angažmá ve čtvrté anglické lize. Na dvouleté smlouvě se zatím ústně domluvil s celkem Swindon Town, kterému má pomoci k okamžitému návratu do třetí ligy. Trénovat ho bude kontroverzní italský útočník Paolo Di Canio. Informoval o tom britský tisk.

Odstupné za fotbalistu Mageru bude řešit mezinárodní arbitráž CAS

Vleklý spor Baníku Ostrava a Temešváru o odstupné za útočníka Lukáše Mageru bude řešit mezinárodní sportovní arbitráž CAS ve švýcarském Lausanne. Instituce dala rumunskému celku třítýdenní lhůtu na to, aby vysvětlil, proč Ostravě dosud neuhradil přibližně 30 milionů korun.

V Polsku je zájem o Mageru. Blíž má do Polonie

Varšavské prvoligové kluby Legia a Polonia mají zájem o českého útočníka Lukáše Mageru. Čtyřnásobný reprezentant nedávno odešel z rumunského Temešváru a nyní je volným hráčem. Větší šance získat osmadvacetiletého Mageru má podle všeho momentálně Polonia.

Magera se dohodl s Temešvárem na ukončení spolupráce

Český útočník Lukáš Magera je volným hráčem. V rumunském Temešváru se dohodl na ukončení spolupráce a může si hledat nové angažmá. Důvodem je mimo jiné skutečnost, že Temešvár nezískal profesionální licenci.

Magera dvěma góly znovu přiblížil Temešvár k útoku na titul

Český útočník Lukáš Magera ukončil v Rumunsku téměř sedmiměsíční čekání na ligový gól. V nedělním duelu pomohl Temešváru dvěma zásahy k výhře 4:0 nad Universitateou Craiova. Tým českého kouče Dušana Uhrina mladšího tak ztrácí na lídra tabulky Otelul Galati už jen dva body.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele