Luka Milivojević Články

Další články

Milivojević ukončil reprezentační kariéru

Srbský záložník Luka Milivojević ukončil reprezentační kariéru. Devětadvacetiletý fotbalista Crystalu Palace se tak rozhodl poté, co se neobjevil v třicetičlenné nominaci nového trenéra národního týmu Dragana Stojkoviće pro březnové zápasy kvalifikace mistrovství světa.

Anglický glosář: O arsenalské tradici bučení a obskurních hattricích

Jubilejní desáté kolo probíhajícího ročníku Premier League je za námi a s ním přichází také poslední říjnový glosář, který je věru nacpaný k prasknutí. K řešení je toho totiž spousta: Xhaka-gate, devítigólová exploze Leicesteru, bournemouthská deziluze nebo De Bruyneův epický fous. Dostane se na vše...

Milivojevič se neomluvil trenérovi a za Srbsko hrát nebude

Srbští reprezentanti budou bojovat o postup na mistrovství Evropy v roce 2020 bez záložníka Luky Milivojeviče. Kapitán Crystalu Palace odmítl urovnat spor s trenérem Mladenem Krstajičem z loňského mistrovství světa v Rusku, kde kouče veřejně kritizoval, a byl z reprezentace vyřazen.

Milivojević novou akvizicí Crystal Palace

Crystal Palace přivedl Luka Milivojeviče. Srbský středopolař se do londýnského klubu stěhuje z Olympiakosu Pireus, načež se svým novým chlebodárcem uzavřel kontrakt do roku 2020...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele