Milivojević novou akvizicí Crystal Palace

31.01.2017, 23:32
Aktuality
Crystal Palace přivedl Luka Milivojeviče. Srbský středopolař se do londýnského klubu stěhuje z Olympiakosu Pireus, načež se svým novým chlebodárcem uzavřel kontrakt do roku 2020...

Milivojević se z Radu vydal, jako většina srbských hráčů, do Crvene Zvezdy Bělehrad, odkud následoval přestup do západní Evropy, konkrétně do belgického Anderlechtu.

Tam se však 25letý záložník příliš neuchytil a po pouhém roce se tak vydal do Olympiakosu Pireus, kde se mu dařilo o poznání lépe a postupně se dokonce vypracoval mezi opory.

Dobré výkony nyní vynesly reprezentantovi Srbska další kariérní posun, když si Milivojeviče vyhlédl Crystal Palace. Tomu má defenzivně laděný hráč pomoci s udržením Premier League.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pojd mi

Reagovat
Murtago

kam?

Reagovat
smazaný uživatel

hop

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele