Další články

Polský záložník Obraniak přestoupil z Bordeaux do Brém

Spoluhráčem českého reprezentanta Theodora Gebre Selassieho v německých Brémách se stal polský středopolař Ludovic Obraniak. Devětadvacetiletý záložník přestoupil do bundesligy z francouzského Bordeaux a v novém klubu dnes podepsal smlouvu do 30. června 2016.

Obraniak myslí na ruskou ligu, přestup si ale nehodlá vydupat

Ludovic Obraniak nevylučuje, že by po dvou letech mohl opustit Bordeaux. Polský reprezentační záložník by si rád vyzkoušel ruskou ligu, netrvá ovšem na okamžitém přestupu...

Obraniak se omluvil za své chování

Záložník polské reprezentace Ludovic Obraniak se kouči národního týmu Francizsku Smudovi omluvil za rozčilený výstup po svém vystřídání v nastaveném čase úterního zápasu s Ruskem. Francouzský rodák po stažení z trávníku nadával a nakopl lahev s vodou.

Polští "cizinci" popřeli zprávy o neshodách se spoluhráči

Polští fotbalisté Damien Perquis a Ludovic Obraniak se sice narodili ve Francii a skoro nehovoří polsky, přesto se cítí plnohodnotnými členy reprezentace. Nikdo ze spoluhráčů jim prý ani náznakem nedal pocítit, že by do národního týmu nepatřili.

Obraniak přestoupil do Bordeaux

Polský reprezentant Ludovic Obraniak změnil ve francouzské lize dres a stal se novou posilou Bordeaux. Nový spoluhráč českého fotbalisty Jaroslava Plašila v záložní řadě přestoupil z týmu úřadujícího šampiona Lille a podepsal s Girondins smlouvu na tři a půl roku. Podmínky transakce nebyly zveřejněny, v Lille měl Obraniak smlouvu do léta.

Vyhovuje nám, že Paříž utrácí, zní z Lille

V sobotu startuje 74. ročník francouzské nejvyšší soutěže a mistrovskému Lille začne těžká cesta za obhajobou. Záložníka Ludovika Obraniaka těší, že konkurenční Paris Saint-Germain rozjel milionové nákupy, obhájci titulu tak podle něho budou pod menším tlakem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele