Chci jet na Euro, proto musím hrát, říká Obraniak

10.09.2014, 10:56
Aktuality
Teprve devět měsíců působí Ludovic Obraniak v Brémách, během letního přestupového okna ale tlačil na odchod. Polský reprezentační záložník v severoněmeckém klubu nepatří do sestavy a přestupem chtěl zvýšit své šance na evropský šampionát ve Francii...

Euro 2016 se hraje v jeho rodné zemi, proto Obraniak stále chce odejít z Brém, kde v nové sezóně nenastoupil ani do jednoho ze tří soutěžních zápasů.

"Nemyslím si, že je špatné říct, že chci odejít pryč. Nebyla to žádná chyba. Takový je můj naturel, můj charakter. Raději říkám věci naplno," prohlásil Obraniak.

"Chci s Polskem jet na Euro 2016, proto musím hrát. Že kvůli tomu chci změnit klub, je přece pochopitelné," řekl dále ofenzivně laděný fotbalista, který do Brém zamířil teprve v lednu z Bordeaux.

Poté, co se uzavřel přestupový trh také v Turecku a Rusku, musí nyní Obraniak zůstat v Brémách minimálně do zimy. Během letních měsíců mohl odejít do Premier League, jednal totiž se Sunderlandem a West Hamem. "Ale nedohodli jsme se," uvedl Obraniak.

Autor: Petr Vaněček / transfermarkt.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
db18

no, pochopitelné - když kvůli tomu nechce začít makat dozadu, tak asi jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív se tam musí Poláci dostat

Reagovat
Kucka

Reagovat
stas87

tak utekaj..rozviaz zmluvu kludne keby zmenil pristup a zacal konecne makat a vysrat sa na to ze v minulosti sa mu darilo,primadonka trosku

Reagovat
smazaný uživatel

on veľmi nepasuje do Duttovho konceptu, inač je to kvalitný AM a jednoznačne váš najkreatívnejší hráč, ale Dutt zrejme chce hrať 4-4-2 kde Obraniak nemá miesto...samozrejme, je pravda, že by sa mal skôr prispôsobiť on trénerovi ako tréner jemu, keďže to nie je až taká superhviezda na ktorej by stál tým...

Reagovat
Pipo123

fešák

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

a zajímá ho vůbec nějaký Polsko nebo ho motivuje jenom, že se hraje ve Francii?

Reagovat
smazaný uživatel

a zajímá ho vůbec nějaký Polsko nebo ho motivuje jenom, že se hraje ve Francii?

Reagovat
db18

To je teda repre pauza... nesvědčí ani těm, kdo zůstali "doma"

Reus, Immobile, Kuba, Koo, Allagui, Brandt, Plattenhardt, zraněný Giefer si přivodil další zranění, Dost...

Reagovat
bayern987

Immobile??? Nic jsem nečetl ani neslyšel...

Reagovat
bayern987

Aha, jsem blb.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele