Další články

Liberec duel v Boleslavi neřeší, hráči podali trestní oznámení

Liberečtí neřeší spekulace ohledně srpnového utkání třetího kola první ligy v Mladé Boleslavi, které prohráli 0:4 a jímž se podle deníku Sport hlavně kvůli dvěma lacině inkasovaným brankám zabývá v souvislosti s vyšetřováním sázkařské aféry policie. Brankář Přemysl Kovář a záložník Luboš Hušek chtějí očistit své jméno a podali na deník trestní oznámení.

Policie údajně prověřuje ligový duel mezi M. Boleslaví a Libercem

Srpnový zápas třetího kola Gambrinus ligy mezi Mladou Boleslaví a Libercem podle deníku Sport prověřuje protikorupční policie. Duelem, který skončil vysokou prohrou Slovanu 0:4, se údajně zabývá kvůli podezření z nekalých sázek a možného ovlivnění výsledku.

Hušek dohnal herní manko a věří, že se vrátí do bývalé formy

Po konci v pražské Spartě byl půl roku bez angažmá, celou podzimní sezonu trénoval individuálně, teď je ale Luboš Hušek připravený v dresu Liberce znovu naskočit do české ligy. Nová posila Slovanu během zimní přípravy dohnala herní manko a věří, že se na severu Čech může dostat zpátky do bývalé formy.

Liberec posílili Hušek a Ukrajinec Rybalka

Liberečtí získali další dvě posily pro jarní sezonu. Slovan se definitivně dohodl se záložníkem Lubošem Huškem, který podepsal pod Ještědem smlouvu na jeden a půl roku s opcí. Na hostování z Dynama Kyjev pak na sever Čech přichází Ukrajinec Sergej Rybalka.

Liberec začal přípravu i s Huškem, chyběl Bosančič

Liberec zahájil zimní přípravu na jarní část prvoligové sezony i se záložníkem Lubošem Huškem. Bývalý jablonecký a sparťanský defenzivní středopolař přišel do Slovanu na zkoušku, momentálně je bez smlouvy.

Blažek, Hušek a Žofčák prodloužili smlouvy se Spartou

Vedení Sparty si pojistilo služby brankáře Jaromíra Blažka a záložníků Luboše Huška s Igorem Žofčákem, se kterými prodloužilo smlouvy. Blažek podepsal nový kontrakt do června roku 2011, Hušek s Žofčákem se dohodli na ještě o rok delší smlouvě. Všem třem ty staré měly vypršet po této sezoně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele