Další články

Cunha, Foden a euforie na Emirates: 23. kolo Premier League v kostce

Premier League má za sebou nejgólovější prodloužený víkend v novodobé historii soutěže. Během 10 utkání padlo 45 branek, z čehož vyplynula i řada fenomenálních individuálních výkonů. Nade všemi čněli Matheus Cunha z Wolverhamptonu a Phil Foden z Manchesteru City, kteří zazářili hattrickem. V očekávaném šlágru skolil Arsenal 3:1 Liverpool a trojice hlavních aspirantů na titul je proto vměstnána do dvou bodů.

Martíneze nadále pronásledují zranění, tentokráte ho ze hry vyřadí koleno

Manchester United si v neděli poradil s West Hamem a vyhrál 3:0, utkání z jeho pohledu ale mělo i jednu stinnou stránku. Mimo hru je opětovně Lisandro Martínez, argentinský obránce bude chybět minimálně dva měsíce.

Martínez musí znovu na operaci s nohou a Manchesteru United nepomůže

Argentinský mistr světa Lisandro Martínez musí znovu na operaci se zraněnou pravou nohou a Manchesteru United bude delší dobu chybět. Pětadvacetiletý stoper si obnovil zranění nártní kosti, s níž se podrobil chirurgickému zákroku již v dubnu a přišel o zbytek sezony.

Pro obránce Martíneze kvůli zlomenině skončila sezona

Obránce Lisandro Martínez už v této sezoně fotbalistům Manchesteru United nepomůže. Argentinský mistr světa utrpěl ve čtvrtečním utkání Evropské ligy proti Seville (2:2) zlomeninu nártní kosti. Anglický klub informoval o jeho zranění na svém webu.

Manchesteru United se rozšířila marodka o stopery Varana a Martíneze

Manchester United přišel ve čtvrtečním utkání čtvrtfinále Evropské ligy proti Seville (2:2) o zraněné stopery Raphaëla Varana a Lisandra Martíneze. Podle kouče Erika ten Haga zatím není jasné, jak dlouho mu budou defenzivní opory chybět.

K.O. pro Reds i Blues a povstání Spurs: 14. kolo Premier League v kostce

Poprvé od března 2021 kousal Liverpool ligovou porážku doma a umocnil hrůzostrašný začátek letošní sezony. Vyprodaný Anfield Road zmrazil v 89. minutě Crysencio Summerville a rozpoutal vlnu euforie Leedsu. Ve 14. kole se nedařilo ani Chelsea, kterou v Brightonu skolili Leandro Trossard a spol, naopak trio na špici nezaváhalo.

Úprk Ronalda a odstřel Gerrarda: 12. kolo Premier League v kostce

Nejlepší výkon Manchesteru United v sezoně degradoval Cristiano Ronaldo odchodem do kabin před závěrečným hvizdem. V utkání s Tottenhamem (2:0) dle vlastních slov neustál tíhu okamžiku, za což byl potrestán vyřazením z týmu pro sobotní šlágr s Chelsea. Vyřazením z týmu byl potrestán i manažer Steven Gerrard, ale na rozdíl od hvězdného Portugalce permanentně. Aston Villa ho po porážce 0:3 s Fulhamem propustila.

Povstání United a famózní Saint-Maximin: 3. kolo Premier League v kostce

Srpnovou jízdu na vlastní nebezpečí nabízí fanouškům Manchester United. Před týdnem odehráli fotbalisté v čele s Cristianem Ronaldem ostudné představení v Brentfordu, za což si vyslechli ohlušující pískot, v pondělí naopak potlesk vestoje po nečekaném skalpu úhlavních rivalů z Liverpoolu. Red Devils proto opustili posledního místo v tabulce, které vévodí Arsenal.

Manchester United dokončil přestup stopera Martíneze z Ajaxu

Manchester United dokončil přestup obránce Lisandra Martíneze z Ajaxu Amsterodam. Anglický celek za 24letého hráče zaplatí s bonusy až 67 milionů eur (1,65 miliady korun).

Dohoda o Martínezovi na světě: Man Utd zaplatí skoro 60 milionů

Ajax již potvrdil, o čem se delší dobu spekuluje: Manchester United získá do svých služeb argentinského stopera Lisandra Martíneze, pokud se domluví na kontraktu a projde zdravotní prohlídkou, k níž už údajně odletěl. Ajax navíc upřesnil i přestupovou částku - jedná se o 57,37 milionů eur a potenciálních dalších 10 milionů v bonusech...

Manchester United se podle BBC dohodl s Ajaxem na příchodu stopera Martíneze

Manchester United se podle serveru BBC dohodl s Ajaxem na přestupu obránce Lisandra Martíneze. Anglický celek by měl za argentinského fotbalistu zaplatit 45 milionů liber.

Godenzonen jim vydělali balík, nedoplatí však v Ajaxu na jejich výprodej?

Na jaře oslavili už 36. ligový titul. Kromě toho však v amsterdamském Ajaxu cílí během léta na další milník. Pokud totiž Sébastien Haller, Lisandro Martínez a Antony napodobí Frenkieho de Jonga či Matthijse de Ligta, utrží nejslavnější nizozemský klub za poslední čtyři sezony na přestupovém trhu přes půl miliardy eur (asi 12,3 miliard korun)!

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele