Manchesteru United se rozpadla obrana. Svalové zranění na měsíc vyřadilo Martíneze a Lindelöfa

03.04., 09:16
Aktuality
Lisandro Martínez (© AFP)

Lisandro Martínez a Victor Lindelöf minimálně čtyři týdny nebudou k dispozici Manchesteru United. Prvně jmenovaný si krátce po návratu do sestavy v tréninku poranil lýtkový sval, zatímco jeho švédský spoluhráč si pro změnu proti Brentfordu pochroumal stehno.

Manchester United ve víkendovém utkání na hřišti Brentfordu neudržel vedení a zapsal pouze bod za remízu 1:1, navíc dohrával bez Victora Lindelöfa, jenž si po hodině hry poranil podkolenní šlachu. Na trávníku ho nahradil Martínez, kterého posléze na tréninku zradilo lýtko.

Argentinský obránce přitom nastoupil poprvé od začátku února, kdy ho vyřadilo koleno. Kromě toho Martínez chyběl více než tři měsíce před koncem roku se zlomenou zánártní kůstkou, takže má před sebou již třetí delší absenci v sezoně, ve které nastoupil pouze do devíti ligových zápasů. Na přelomu roku absentoval s třísly i Lindelöf a nyní je možné, že oba v ročníku již dohráli.

Manažer Erik ten Hag má opakované problémy se složením defenzivy, která se musí ve zbytku sezony obejít bez dlouhodobě zraněných Lukeho Shawa a Tyrella Malacii. Menší zranění utrpěl také Johnny Evans a ve zmíněném utkání s Brentordem předčasně střídal i Raphaël Varane.

Manchesteru United zbývá v sezoně, která je z jeho pohledu výrazně za očekáváním, odehrát devět ligových zápasů, kromě toho má před sebou semifinále FA Cupu proti Coventry City.

Autor: Jiří Vojík / manutd.com, vi.nl

Komentáře (101)

Přidat komentář
Sandstorm

Hmm nic nového.

Reagovat
Sandstorm

Celou sezónu lepime sestavu. Takhle se nedá hrát v PL o titul.

Reagovat
Gunner14

Ani v plné byste o ní nehráli

Reagovat
Moshe Dajan

ani o třetí místo

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Busby babes

kadr mame na to 3.-4. misto kvalitativne. Samo pak je otazka, jestli bychom to dokazali prodat na hristi. Letos je to velka bida v tomhle ohledu. Zraneni hraji velkou roli, ale rozhodne ne vsechno

Reagovat
Csaplárova past

Zraněná obrana je jedna věc, nejmíň vstřelených gólů v celé lize věc zcela jiná - když jen velmi málo přeženu. 17. Nottingham vstřelil stejný počet gólů, Everton jich stejný počet inkasoval. Tam určitě není kvalita o to se přetahovat o třetí místo s Liverpoolem, City nebo Arsenalem ...

Reagovat
Busby babes

a proto jsme loni byli 3. no. ok.

Reagovat
Csaplárova past

Protože Liverpool neměl formu

Né, v pohodě ... jen jsem napsal, co si myslím. Na United mi nejvíc nesedí ETH

Reagovat
Busby babes

no a letos ji nemame my. v cem je rozdil?

Reagovat
Csaplárova past

Povíme si za rok

Reagovat
Busby babes

to klidne povime. uvidime, kdo nas bude trenovat za 2 mesice, ze jo...

Reagovat
Csaplárova past

A jsou zvěsty o tom, že ETH dostane důvěru nebo půjde? Nebo záleží na umístění v tabulce, jaký na to máš názor

Reagovat
Busby babes

nikdo nevi. muj nazor je ten, ze postaveni v tabulce nebude hrat zas takovou roli. Bud INEOS bude chtit hrat stylem, jakym chce hrat ETH + ETH pristoupi na to, ze bude spis head coach nez manager a pak zustane. Pokud jedna z tehle veci nebude splnena, tak pujde. Koho misto nej, to vubec netusim

Reagovat
Csaplárova past

Tuchela

Reagovat
Eichel

Vlani bol v prdeli Pool aj Spurs a AV mala ešte v úvode Gerrarda a tiež sa dávala dokopy. Plus Casemiro hral ako malý boh a sám vás dosť držal nad vodou. Aj keby máte káder v plnej sile tak hráte o 4té miesto s tým, že ani tam by ste neboli nejak odskočení od zbytku konkurencie.

Reagovat
Busby babes

aha, takze vsechno spatne u ostatni a dobre u nas se nepocita a letos, kdyz je to naopak, tak se to zas pocita?

Reagovat
Eichel

O čom hovoríš ? Ja ti len vravím, že v tejto konkurencii, ktorá je vyššia ako v minulú sezónu a s tým, ako sú tie prvé tri tímy odskočené a s tým ako padla výkonnosť Casemira a aké vnútorné záležitosti ten klub rieši, tak zdravý káder nezdravý káder, stále by to bol boj o 4té miesto. V čom by boli United bez zranení konkurencie schopní oproti tím trom tímom hore ? V čom sú plne zdraví Utd o toľko lepší od letosnych Spurs a Villy? Proste či by ste mali nula zranení alebo takto rozbitý káder, tak či tak by to bolo okolo 4-6 miesta.

Reagovat
Busby babes

o tom, ze loni byli v prdeli Spusr a Pool, takze se nase 3. misto moc nepocita, protoze to bylo diky spatne forme ostatnich. letos je diky nasi spatne forme vejs nekdo jinej, ale to je hlavne jejich zasluha a u nas je to naopak ukazka jak sme spatni...

vazne tam nevidis ten dvoji standard?

Reagovat
Eichel

Minulú sezónu ste hrali dobrý futbal a konkurencia bola v prdeli. Túto sezónu hráte hrozný futbal, napriek tej hrôze máte docela dosť bodov a konkurencia sa zdvihla. Váš kľúčový hráč, ktorý vás držal nad vodou, vyzerá byť totálne za zenitom a asi nepredpokladáme, že budúcu sezónu, keď bude mať znova o rok viac, tak sa zas vráti do top formy. Do toho má ešte Liverpool a Spurs kopec zranení a do toho chýbali aj Son aj Salah kvôli medzinárodnému turnaju. Ja fakt neverím tomu, že keby mal každý tím zdravých všetkých svojich hráčov a optimálnu výkonnosť, tak United by boli na 3-4. mieste. Proste ja to tam skutočne nevidím. Ten káder nie je na asi žiadnom poste lepší než LFC, Arsenal a City. Zároveň na mňa nepôsobí nijak závratne silnejšie než Spurs, AV, alebo aj ten zraneniami decimovaný Newcastle. Proste za mňa je United kvalitatívne na súboj o 4. až 7. miesto. A ty si sa tu tváril, že nie, že United je o level vyššie, lebo ste predsa minulú sezónu boli 3. A na to ti ja len hovorím, že to bola sezóna kedy boli všetci ostatní totálne v prdeli, takže z toho by som fakt nerobil nejaké závery o kvalite toho kádru. Ja úprimne nevidím, že by United boli tak kvalitní, ako sa tváriš a nezmení na tom nič ani to, že v jednu sezónu boli jednookí medzi slepými.

Reagovat
J0EL

Busbyho prehnane ocakavania kazdy rok

Reagovat
Busby babes

jaky prehnany ocekavani, ja hodnotim kadr letos. ale to tobe nema cenu moc vysvetlovat. Pred sezonou jsme proste byli tipovani na nejake 3-4 misto protoze kadr tomu odpovida. Mame lepsi kadr nez Spurs nebo Villa. A ano, letos to na hristi nedokazeme prodat, to je holt sport.

Reagovat
Busby babes

viz i odpoved Joelovi. pred sezonou jsme byli tipovani na to 3-4 misto protoze proste Pool mel za sebou spatnou sezonu, nova zaloha a tak. Jim se to chytlo paradne, nam naopak ne. ale kadr proste mame lepsi nez Spurs, Villa, Newcastle nebo dalsi kluby. Samo, na papire. Realne se nam to nepodarilo na hristi prokazat, i diky tem zranenim. To je holt sport, papirove predpoklady se ne vzdycky naplni.

Jinak ok, mas na to jinej nazor, proc ne. hodnoceni kvality kadru je subjektivni vec. v zasade se o tolik nelisime, bylo by to okolo toho 4. mista. Arsenal a City na tom byli pred sezonou lepe, Pool byl hadanka, ale ukazali ze to poskladali dobre. Takze tyhle 3 jsou ted odskoceni.

A k tomu, byli jste 3. jen diky ostatnim...no ne. kazdej rok ma nejakej tym problemy. letos jsme to my a par dalsich a tomu taky odpovida postaveni v tabulce. Newcastle a Chelsea maji obdobne problemy co se tyka zraneni a zvladaji to jeste hur, aspon zatim. Porad nas mohou preskocit.

Reagovat
J0EL

Reagovat
habuu_14

Asi tak poolu, City a Arsenalu se budeme koukat na záda ještě hóóódně dlouho. Totenham je letos taky jinde, ale naštěstí mají taky občas blikance a AV taky letos o parník lepší. MU reálně bude každý rok bojovat o to, aby si zahráli LM (teda aspoň si zkusili tu skupinu no ) o nějakém souboji o titul se ještě pár let nedá mluvit, sem zvědavej co udělá s Live absence Kloopa, ale City a Arsenal jsou tak 5 let napřed minimálně.

Reagovat
Busby babes

Arsenal 2 sezony zpatky skoncil 5. a v prubehu sezony cast fans vyhozovala pulku kadru a Artetu, ale ted josu 5 let napred. pred peti lety byl Arsenal 8.

Reagovat
Acquanni

No však 5 let napřed, United ještě nespadl úplně, bude hůř, jako u Arsenalu, rok dva bez jakýchkoli pohárů atak

Reagovat
eibe

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
M0rb1D4S

Na nás by jim stejně stačilo, kdyby nastoupilo komplet béčko. V lize jsme je neporazili už 6,5 roku.

Reagovat
Busby babes

hmm, ukoncovani tehle serii nam posledni dobou jde

Reagovat
M0rb1D4S

Nám zase prodlužování veškerých negativních sérií

Reagovat
Greaber

Rád si poslední dobou před vzájemným zápasem s United ulevím, že se chystá souboj kryplů, ale aby měli dva týmy dohromady 100 zranění to je extrém k zamyšlení.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
martin.b

Wolves manager O'Neil: "I was clear with the club in Jan that I feared we were overloading the players...".

"I feared we would be in trouble if we lost forwards...".

"We had a Prem League number 9 ready to come in, but we couldn’t pay the small amount of money".

Je vtipný, jak jsou někteří manažeři odtrženi od reality. Wolves měli za uplynulý finanční rok náklady na mzdy ve výši 84% obratu, úrovní podobní Brighton a WHU cca 60%. Červen by mohl být zajímavej, mnoho týmů bude nuceno získat příjmy ještě do aktuálního období.

Reagovat
Man__United

Vyměnit celý physio tým, vyměnit všechny zařízení na regeneraci, nedivil bych se kdyby tam bylo ještě zařízení z dob kdy tam byl Poborský

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Euphael

Reagovat
ratusek

Reagovat
Acquanni

Nepřebrali jste především hlavního lékaře od nás? To není jako píchání do vodního hnízda, ale jako ho sundat, dát do tašky, odnést domů a před vyndáním na stůl ještě pořádně protřepat

Reagovat
Busby babes

At Ineos proveri i tohle, jestli mame dobrej pristup k regenraci a spravne vyhodnocujeme kdy se hrac ma vratit a tak. Ale jinak to je proste smula. Nejsme jedini, co maji hodne zraneni. Jen spousta lidi ma potrebu najit vinika no...

Snad bude Licha pak uz v poradku. letos uz ho asi nema moc cenu hnat zpatky, leda kvuli FA Cupu. Blby je, ze v lete pojede na Copu.

Reagovat
kilobyte

Tohle je prostě alchymie a těžko se to analyzuje. Stačí i pár drobných chyb a smůla a už se to veze. Když se k tomu pak přidá nepohoda ze špatných výsledků, tak už je to skoro začarovaný kruh, z kterého se těžko dostává. Navíc když máš hodně zraněných, tak pak přetěžuješ ty zdravé a urychluješ návraty. Což ti přidá další zraněný.

Asi by se nějaký viník měl najít. Třeba jen nějaký drobný. Už jenom kvůli psychické pohodě, že se to teď zlepší.

Reagovat
Hachim Mastour

Ešteže sme tu Lichvu nekupili

Reagovat
ACSMan

Justin Timber lepší ?

Reagovat
J0EL

Iny post. Na to co my potrebujeme, tak ovela lepsi. A aj lacnejsi

Reagovat
Mastný Chobot

Kto?

Reagovat
J0EL

sice

Reagovat
Hachim Mastour

Áno

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/5385097/2024/04/02/raphael-varane-man-united-concussion/

Varane mluvi o otresech mozku. zajimavy. Snad to fotbal taky zacne resit i realne a ne jen na papire.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže jak bys to chtěl řešit? Zakázat kompletně hlavičkování nemůžeš a pokud bys vybral jenom některé specifické situace, tak by vzniklo další kontroverzní a hodně nepřehledné pravidlo.

Reagovat
Busby babes

samozrejme ze to resit muzes. treba zakaz hlavickovani u mladeze do nejakeho veku a dusledne to kontrolovat. Mit poradnej concussion protokol a ten dodrzovat, zavest k tomu treba docasne stridani na dobu, kdy hrac tim protokolem prochazi a tak...

Reagovat
Vopi11

A nebude to mít důsledek na kvalitu hlavičkování, když se to v mládeži nebudou moct učit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

hmm, kvalita hlavickovani vs zavazne zdravotni dopady pro hrace... mas pomerne divnej seznam priorit.

Reagovat
Freedo

"He explained how he lost appetite, was dehydrated and lost weight" - to jsou ty závažné zdravotní dopady?

Reagovat
Hlahart

To je pokus o vtip, nebo jsi zcela neschopný si k tomu něco v deseti vteřinách najít na google?

Reagovat
Busby babes

ted fakt premyslim, jestli ses tak hloupy nebo vazne netusis jake jsou nasledky opakovanych otresu mozku

Reagovat
Freedo

A existuje studie, která potvrzuje, že hlavičkování způsobuje opakované otřesy mozku? Varane v článku mluví o jednom konkrétním zápase, kdy mu bylo zle - to mohlo být od srážky s protihráčem nebo po blokování střely.

Reagovat
Busby babes

"against Nigeria after the football struck his temple"

mluvi tam o mici, ktery mu dopadl na temeno hlavy.

jako fakt super, ze ses prisel vysmat a nejsi schopnej ani toho basic googleni. tech clanku je plno a to dlouhodobe, zvlast v anglii, kde resili velky pocet demence u starsich hracu. U nas treba Bobby Charlton.

https://www.theguardian.com/football/2022/feb/17/heading-football-and-head-impacts-change-blood-patterns-in-brain

Reagovat
Freedo

Nepřišel jsem se vysmát, jen rád zakládám názory na faktech a ne na emocích. To, že jeden hráč v jednom zápase indikoval problém kvůli hlavičkování ještě neznamená, že to způsobuje otřesy mozku v míře, která by byla nebezpečná. Nějaké menší otřesy tam samozřejmě probíhají po každém kontaktu s míčem, a proto tam byly tendence to zakázat u dětí ve vývinu, ale pro mozek dospělého člověka by to nemělo být zásadní, pokud každý trénink nedáš 100 hlaviček. U Varaneho to spíš byla nešťastná náhoda.

Něco jiného je potom vliv na rozvoj demence, případ Sira Bobbyho je mi samozřejmě znám. I tam je ale otázka, jestli to je kauzalita nebo jen korelace. S rostoucím věkem pravděpodobnost demence výrazně stoupá.

Reagovat
Maximm9

Muzu ti rict, ze jsem hral asi 8let na stoperovi a na polovine jsem hlavickoval ty nakopnute mice od brankare stacilo jeden mic netrefit primo celem a byl z toho slusny bolehlav

Reagovat
Freedo

Já taky hraju stopera, teď už jen malý fotbal, dřív roky velký a souhlasím s tebou. Kolik jsi měl ale otřesů mozku?

Reagovat
Maximm9

Jeden si vybavuji, ale to jsem blokoval strelu Ale tam nemusi jit vylozene jen o primy otres mozku, ale proste o to, ze je to ''rana'' do hlavy. A jeste, kdyz ses dite, tak te treba muze bolet hlava a ani si nemusis uvedomovat, ze to je nejaky otres mozku.

Potom nastava ten nejhorsi problem u otresu mozku a to je ten, ze se nedodrzi odpocinek po otresu mozku a vikend co vikend hlavickujes na polovine vysoke mice.

Koukni NFL, tam maji snad nejvetsi studie na nejake otresy mozku a to maji helmy atd.... tam se ti hraci dozivaji snad o 20let min, nez normalni lide

Reagovat
Maximm9

Jeste ti doporucim. Najdi si treba na youtube vido mozku, jak se chova, kdyz dostane clovek nejakou ranu do hlavy. A hlavicky jsou opravdu ''drobne rany'' do hlavy. Tak si predstav kolikrat za zapas, trenink hlavickujes a zaziva tvuj mozek nejaky otres.

Reagovat
fenixLFC

ano, studia o dopadoch hlavickovania na mozog existuje

Reagovat
Vopi11

Nejsem fotbalista, nevím jak náročné je naučit se načasování, úder atd. Proto jsem se reálně zeptal. A ty z toho uděláš můj seznam priorit, kdy upozaďuji závažné zdravotní dopady pro hráče? Tak to klobouček pane

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

To není fér od tebe.

Reagovat
Busby babes

co presne? ze si nemylsim, ze by se kvalita hlavickovani mela u tohodle brat v potaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Že do toho taháš nějaké priority, když z toho komentáře vůbec nevyplývá, že to jako prioritu bere, normálně se zeptal.

Reagovat
Vopi11

Díky samozřejmě, že to jako prioritu nemám.

Reagovat
Busby babes

ok, me to rpislo jako pripadne smesny dotaz, ale ok, prehnana reakce.

Reagovat
Maximm9

Ja mam pocit, ze v Anglii to uz mas. Do 12let nesmi deti na treninku hlavickovat.

Reagovat
Busby babes

jj, uz to nekde (mozna skoro vsude) u tech deti je.

Reagovat
Posledni Kovboj

akorat se na to stejne temer vsude uplne sere

Reagovat
Acquanni
Reagovat
Busby babes

The 30-year-old said how he suffered a concussion during France’s 2014 World Cup last-16 clash against Nigeria after the football struck his temple, claiming that he played the rest of the match on “autopilot” mode.

“If someone had spoken to me at that time, I don’t even know if I would have been able to respond,” Varane recalled. “I don’t remember the game after this incident.”

He explained how he lost appetite, was dehydrated and lost weight — but these symptoms were not enough to stop him from wanting to play against Germany in the quarter-final.

jeste jen dam ukazku z toho clanku. Resenim urcite nema byt, ze hrac v tomhle stavu dal hraje... a to rozhodnuti nemuze byt na hracich, ti budou chtit hrat vzdycky. zvlast kdyz budou trochu mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Mně šlo spíš o to, jestli je nějaká reálná možnost, jak hlavičkování omezit.

Reagovat
Busby babes

u mladeze ano. a pak proste budes mit o nejakych 10 let mene dopadu na hlavu a to muze hrat velkou roli.

Reagovat
Freedo

Místo omezení bychom se měli ptát, jak učinit hlavičkování bezpečnějším - speciální helmy pro děti, méně nahuštěné míče atd., aniž by to narušilo celý sport. Nedokážu si představit, že někde se hlavičkovat nebude do určitého věku a jinde ano, jak by se hrála mezinárodní utkání mezi dvěma zeměmi s odlišnými pravidly? Musel by to být plošný zákaz a to FIFA neschválí.

Reagovat
Busby babes

nebo, to taky muze byt varianta

Reagovat
Busby babes

jinak odlisna pravidla existuji defakto i dneska. viz vyklady pravidel v premier league a evropskych soutezich. To by uplne by default nebyl problem.

Reagovat
Vsadim gule

Lisandro, proč nám to děláš

Reagovat
r.mrazik

skvela sezona

Reagovat
zasranej malíř

To je neskutečné

Reagovat
Swarley

Sice nevim, jak se muze rozpadnout neco, co nikdy nedrzelo pohromade, ale je to ulet ty zranění

Reagovat
habuu_14

Úlet je poslední roky investovat do obránců a pak to hrát furt s těma stejnejma dřevama jako doposud :-D

Reagovat
Busby babes

tak tohle leto prisel jen Evans zadarmo. to neni moc investice do obrancu.

Reagovat
Maximm9

Premier League injury table 2023-24 (as of February 29)

Newcastle - 29 injuries, 1333 days out

Manchester United - 28, 979 days out

Brighton - 28, 1093 days out

Tottenham - 27, 949 days out

Nottingham Forest - 27, 776 days out

Liverpool - 27, 865 days out

Crystal Palace - 27, 932 days out

Chelsea - 27, 1091 days out

Luton - 24, 716 days out

Aston Villa - 24, 806 days out

Sheffield United - 23, 1081 days out

Burnley - 23, 778 days out

Everton - 22, 555 days out

Brentford - 20, 1159 days out

Manchester City - 19, 565 days out

Fulham - 19, 616 days out

Arsenal - 19, 771 days out

Bournemouth - 16, 567 days out

Wolves - 13, 316 days out

West Ham - 13, 331 days out

Akorat nechapu, co je zahrnuto do zraneni, protoze tyden zpet jsem u Chelsea cetl cislo 47 a vcera nekdo psal u United 53

Reagovat
Salfovic

Newcastle ?

Reagovat
Maximm9

Newcastle mel super zacatek do sezony a vsechno se to zacalo srat kvuli mnozstvi zraneni + Tonalim. Jen vcera mel 11 zranenych.

Reagovat
kissak

už si ani nepamatuju, kdy naposledy jsme odehráli zápas bez zraněného hráče a tak si stále kladu otázku, kde je problém?

Reagovat
Maximm9

Rekl bych lekarsky tym, ale jak tak koukam, tak by aspon 6 klubu muselo ten tym vyhodit. Ale u Chelsea si stojim za tim, ze tam budou nejake problemy uvnitr lekarskeho tymu, protoze tenhle problem nas netrapi minimalne 2roky.

Uz jsem to tady jednou psal v jine diskuzi. Real mel na zacatku taky velike problemy. Ukazalo se, ze ten lekarsky tym uspechal navrat Arda Gulera. Lekar co tam byl 8let, tak okamzite letel.

Ja bych ten lekarsky tym vymenil uz jenom z principu...

Reagovat
Salfovic

Před pár dny tu někdo psal, že v tomto vede ManU. Asi jiný zdroj.

Reagovat
kissak

super, máme titul

Reagovat
Busby babes

https://theathletic.com/5388080/2024/04/03/manchester-united-injury-news-ten-hag/

Erik ten Hag says Manchester United “have an idea” of what is causing their spate of muscle injuries and “will deal with it”.

to jsem zvedavej co z toho vyleze.

Jinak Varane, Evans a Maguire jsou available, tak obranu dohromady dame. Shaw, Malacia a Martial porad out.

Reagovat
J0EL

Gary O'Driscoll (byvaly doktor Arsenalu) teraz: https://i.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/030/710/dd0.jpg

Inak, preco ste ho vlastne vzali? Toto ze u nas zranenia v minulosti boli tiez problem ste nevedeli?

Reagovat
Busby babes

hele ja bych rekl, ze se tu dost precenuje tahle role doktoru. Doktor leci ta zraneni az kdyz nastanou, uplne asi neurcuje treninkovou zatez a tak. od toho tam jsou jini odbornici.

btw chteli ho 2020 i v Liverpoolu. tak asi bude dobrej? Nevim, o tehle pozicich toho nikdy nikdo moc nevi z nas beznych fans...

Reagovat
BenB

Určitě je v tom co dělá dobrej, dále je z Manchesteru, a psalo se, že jeden z hlavních důvodu proč na to kývl byl, že chce být blíže rodině

Reagovat
Busby babes

vidis, to o rodine jsem asi v tom clanku Ornsteina prehledl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele