Další články

AS Řím získá z PSG mistra světa Paredese a evropského šampiona Sanchese

Argentinský mistr světa Leandro Paredes odchází z Paris Saint-Germain do AS Řím. Italský klub podle médií za devětadvacetiletého defenzivního záložníka zaplatí čtyři miliony eur (96 milionů korun). Na hostování má z týmu francouzského mistra do AS namířeno evropský šampion z roku 2016 Portugalec Renato Sanches.

Nejvíc mistrů světa mezi kluby má dál Juventus, přibyli Di María a Paredes

Díky triumfu Argentiny si Juventus upevnil pozici klubu s nejvíce mistry světa. Se zlatými medailemi z Kataru se do Turína vrátí Ángel di María a Leandro Paredes. Počet mistrů světa, kteří v době vítězství na MS oblékali dres slavného italského celku, tím podle magazínu Kicker stoupne na 27.

PSG tvrdě osekalo kádr: odešli Draxler či Gueye, přišli však i Carlos Soler a Fabián Ruiz

Pořádné rošády se na závěr přestupového období konaly v Paříži. Trenér Christophe Galtier, který má načít novou éru v hlavní francouzské metropoli, už předem avizoval, že míní kádr především zúžit, a k takové skutečnosti nakonec opravdu došlo. Na druhou stranu se vedení klubu rovněž rozhodlo angažovat Carlose Solera z Valencie nebo Fabiána Ruize z Neapole.

Paredes se vrací do Itálie, jeho hostování potvrdil Juventus

Paris Saint-Germain koupil Fabiána Ruize a španělskému záložníkovi své místo v kabině uvolní Leandro Paredes. Argentinský středopolař se podle očekávání stěhuje do italské ligy, na hostování s opcí ho získal turínský Juventus...

PSG má už tři nakažené hráče, je mezi nimi zřejmě i Neymar

Tři hráči Paris Saint Germain měli v přípravě na novou sezonu pozitivní test na koronavirus a čeká je dvoutýdenní karanténa. Bez udání jmen to dnes oznámili zástupci francouzského klubu. Všichni tři nakažení zmeškají úvodní dvě utkání úřadujících mistrů v již rozehrané domácí lize, konání zápasů ale zatím ohroženo není.

Dva hráči PSG měli před sezonou pozitivní test na covid-19

Dva fotbalisté Paris Saint Germain měli pozitivní test na koronavirus a místo zahájení přípravy na novou sezonu museli nastoupit do karantény. Francouzský klub jména nakažených nezveřejnil, podle médií jde o argentinské hráče Ángela Di Maríu a Leandra Paredese, kteří museli kvůli nemoci předčasně ukončit dovolenou na Ibize.

PSG má posilu do zálohy, z Petrohradu přichází Paredes

Paris Saint-Germain hledal posilu do zálohy a novou tváří v jeho kádru se stal Leandro Paredes. Argentinský středopolař přichází na přestup ze Zenitu Petrohrad, ruský celek dostane prozatím čtyřicet milionů eur...

Zenit vykupuje AS Řím, brzy má dotáhnout duo Manolas - Paredes

Roberto Mancini v čele Zenitu nezahálí a ihned loví ve své rodné krajině drahé posily. Petrohradský klub potřebuje odčinit třetí příčku a v tom mu mají pomoci Kostas Manolas a Leandro Paredes z AS Řím. Oba prý Zenit vyjdou dohromady na 65 milionů eur...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele