Další články

Švédský reprezentant Olsson opustil JIP a je na rehabilitační klinice

Švédský reprezentant Kristoffer Olsson měsíc po akutní mozkové příhodě opustil jednotku intenzivní péče a z nemocnice jej převezli do rehabilitačního centra. Podle prohlášení jeho dánského klubu Midtjylland se osmadvacetiletému záložníkovi stále nevrátily motorické funkce ani řeč.

Švédský reprezentant Olsson je po mozkové příhodě dál na JIP

Záložník Midtjyllandu Kristoffer Olsson, jenž byl před dvěma týdny hospitalizován kvůli akutní mozkové příhodě, je dál na jednotce intenzivní péče. Podle vyjádření dánského klubu je stav švédského fotbalisty stabilní a lékaři ho plánují odpojit od ventilátoru.

Švédský reprezentant Olsson je v nemocnici po mozkové příhodě

Švédský záložník Kristoffer Olsson byl hospitalizován kvůli akutní mozkové příhodě, poté co doma náhle ztratil vědomí. Uvedl to dnes jeho dánský klub FC Midtjylland.

Euro do 21 let: Pět hráčů, na které se v Polsku radno zaměřit

Již dnes večer v Polsku startuje další malé Euro a jako obvykle se ho z různých důvodů nezúčastní celá řada seniorských hvězd v čele s domácím Arekem Milikem, Delem Allim, Andrém Silvou či Leroyem Saném. To však otevírá příležitosti pro jiné talentované borce, kterých rozhodně není málo. EuroFotbal vám nyní představuje alespoň pět z nich...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele