Euro do 21 let: Pět hráčů, na které se v Polsku radno zaměřit

16.06.2017, 13:53
Názory a komentáře
Již dnes večer v Polsku startuje další malé Euro a jako obvykle se ho z různých důvodů nezúčastní celá řada seniorských hvězd v čele s domácím Arekem Milikem, Delem Allim, Andrém Silvou či Leroyem Saném. To však otevírá příležitosti pro jiné talentované borce, kterých rozhodně není málo. EuroFotbal vám nyní představuje alespoň pět z nich...

Evropského šampionátu do 21 let se na rozdíl od dva roky starého českého svátku účastní o čtyři mančafty více, což znamená také větší počet nadaných aktérů. A my pro vás nyní vybíráme pětici záložníků, respektive obránců, kterým na turnaji půjde o hodně - ať už budou hrát o nové angažmá, potvrzovat svůj progres, anebo dokazovat, že si nedávný přesun výše skutečně zaslouží.

Zároveň jsme pro vás vybrali ty borce, kteří si skutečně zaslouží řádné představení, protože se o nich třeba na rozdíl od ostatních obvykle tolik nemluví, což si žádá nápravu. Následující pětice tedy nutně nesestává z nejpovědomějších tváří, dané týmy na nich ovšem dost možná budou stát v první řadě...

Karol Linetty (Polsko, záložník)

Poté, co Neapol rozhodla o nepropuštění hvězdné dvojice Piotra Zielinského a Areka Milika, bylo de facto rozhodnuto o tom, že ta největší porce zodpovědnosti za tažení domácího výběru připadne na bedra jiného italského legionáře. Karol Linetty se určitě bude moci spoléhat také na výpomoc defenzivního univerzála Bielika či komety loňského Eura Kapustky, ovšem nastavení té správné rovnováhy uprostřed pole spočívá právě a hlavně na schopnostech 22letého záložníka, který se pro poslední tři vyhrané kvalifikační zápasy seniorského mužstva zabydlel po boku Grzegorze Krychowiaka.

Do Francie na Euro ještě Linetty cestoval, aby nebyl vůbec využit, teď má ovšem za sebou jaksepatří průlomovou sezonu v Sampdorii a jeho pozice se tudíž během jediného roku diametrálně změnila. Debutový ročník Serie A nevzrostlému bojovníkovi vyšel skvěle, když se Linetty vedle Muriela, Schicka a Torreiry dá řadit k těm největším tahounům janovského celku.

Čtyři asistence sice třeba nebudou nikomu brát dech, ale Linettyho síla spočívá ve všestrannosti a vyváženém ofenzivním i defenzivním příspěvku. Celé čtyři obranné zákroky na zápas - a že Linetty naskočil do 35 ligových duelů - neomylně kreslí obrázek klasického dynama, které v tomto směru na Apeninském poloostrově nacházelo pouze omezenou konkurenci.

Posazený tak akorát mezi záložní a útočnou řadu v Giampaolově rozestavení 4-3-1-2, Linetty měl primárně za úkol vést pressink a vyhrávat balony v útočné třetině, což se mu věru dařilo. Jeho role v polské jednadvacítce nejspíš nebude tolik odlišná, ačkoliv by mohl v zájmu relativně nezkušeného týmu operovat níže v poli než Mateo Kovačić, k němuž je pro styl i postavu mnohdy přirovnáván.

Kristoffer Olsson (Švédsko, záložník)

Od Švédska se obhajoba senzačního triumfu z Prahy nečeká zhruba stejně, jako se nečekala od Leicesteru v Anglii, ovšem to neznamená, že by skandinávský výběr ani tentokrát neměl své skryté zbraně. A skryté jsou opravdu docela umně - takový Nicolas Eliasson aktuálně platí za nejlépe hodnoceného hráče rané sezony Allsvenskan (alespoň dle WhoScored) a v barvách Norrköpingu již stihl připravit parádních osm branek, přesto za "21" dosud téměř nic neodehrál.

Na jednadvacetiletého Kristoffera Olssona se potom taky dá snadno zapomenout, v jeho případě se však jedná o zapomínání trochu jinačího rázu. Jde přece o naprostou stálici téhle švédské generace, o níž se vědělo už od roku 2011, kdy poprvé dorazila do tréninkového centra londýnského Arsenalu. Olsson jakoby s předstihem cestoval i na minulé malé Euro (aniž by si kopl) a na kontě má rovněž jeden seniorský start. Přesto by jeden jaksi automaticky očekával, že bude v tomto věku již o něco dále.

Olsson se po tříleté štaci v Midtjyllandu před sezonou vrátil do své vlasti, kde aktuálně hájí barvy AIK, a tenhle šampionát je tak vesměs další fází restartu nadějné kariéry. Konkrétně v rámci Ericsonova týmu má nicméně Olsson svou pozici jasně danou: je zástupcem kapitána a nejlepším střelcem kvalifikace. V Arsenalu Olssona považovali za nástupce Tomáše Rosického, jehož vířivý, přímočarý pohyb ve finální třetině či překvapivá přihrávka zdobí i mladého Švéda.

Rodák z Norrköpingu si ve své mladé kariéře prošel několika pozicemi a aktuálně se ve Stockholmu profiluje jako agresivní výherce balonů, který chce být středem pozornosti. Najdou v něm vikingové svého nového Hiljemarka kříženého s Lewickým? To zní jako nadlidský úkol, ale neodepisovat - Olssona předchází pověst někoho, kdo má sebevědomí na rozdávání.

Rúben Semedo (Portugalsko, obránce)

Rúben Semedo nebude hrát ani tak o uznání širé fotbalové veřejnosti jako Olsson, zato se tento turnaj nevyhnutelně bude brát jako měřítko toho, zdali si ho Villarreal coby 14milionovou náhradu za odcházejícího Matea Musacchia vybral právem. Třiadvacetiletý zadák má co dokazovat - uprostřed obranné řady Sportingu vynikal, ale zároveň nebyl zcela konzistentní. A v Polsku se po něm bude chtít, aby navázal na odkaz parádní stoperské dvojice Ilori-Oliveira zpřed dvou let.

Rúben Semedo se zde bude řadit k nejzkušenějším matadorům - za Sporting si v tomto ročníku odkroutil třicet startů a v kariéře se už něco nahrál i na pravém beku (jeho originálním postu) či v záloze. Hru chápe na vysoké úrovni, pročež v uplynulé sezoně přerušil 2,6 akcí soupeře na zápas; a nadprůměrnou inteligenci prodává rovněž na balonu, s nímž nakládal nejprecizněji ze všech hráčů v portugalské lize. Na stopera je rovněž neobyčejně rychlý.

Rúben Semedo má jinak řečeno zkrátka veškeré předpoklady pro to být nejvýraznějším stoperem turnaje. Je však hlavně na něm, aby nepoutal pozornost mimo jiné přehnanou agresivitou či nekontrolovatelným hladem, k čemuž mívá sklony, a pročež byl v tomto ročníku i dvakrát vyloučen.

Jesús Vallejo (Španělsko, obránce)

Ještě v lednu si sám nebyl jistý svou budoucností v Realu Madrid, odkud letos hostoval ve Frankfurtu, zrovna před pár dny však bylo potvrzeno, že se právě on stane náhradou odcházejícího Pepeho. A protestovat nebude zhola nikdo. Jen málokteré akcie za poslední měsíce stoupaly tak strmě a přesvědčivě jako ty Vallejovy, a to i přesto, že jeho bundesligová sezona byla poznamenána zdravotními komplikacemi (a pro čerstvý problém s třísly byl ohrožen i obráncův start na tomto Euru).

Pokud byl zrovna zdravý, měl Jesús Vallejo po boku o mnoho zkušenějšího Davida Abrahama na hru Eintrachtu enormní vliv. Hřiště ho bylo jako stopera plné - ať už hovoříme o expanzivní rozehrávce nebo schopnosti vystihovat nebezpečné přihrávky svých soků. Ani Vallejovi se nevyhnuly výkonnostní výkyvy, ale to se u dvacetiletého zadáka očekává. Hlavní je, že v ty dobré dny tento vítěz předloňského ME do 19 let své protivníky regulérně šikanoval a výrazně přispěl k prvotnímu stoupání Frankfurtu až na třetí příčku.

Jesús Vallejo má svou nezanedbatelnou slabinu - patrně by mohl, ne-li měl více dominovat ve vzduchu, kde nevyhrává ani polovinu podstoupených soubojů - ovšem jinak se jeví coby moderní, komplexní zadák, a že na něm coby na druhém nejmladším obránci v nominaci trenér jednadvacítky obecně staví, to ve Španělsku vážně nelze brát na lehkou váhu.

Jack Stephens (Anglie, obránce)

Když Southampton v lednovém semifinále vyřadil Liverpool z Ligového poháru, aniž by přitom Stephensem vedená obrana jedinkrát inkasovala, leckdo se nemohl přestat divit - a zároveň ne tak docela. Pro mladého stopera se jednalo o teprve šestý start za jihoanglický klub a jeho suverenita tudíž brala dech, ovšem na druhou stranu: kdo by byl ještě překvapen talentovaným mladíkem ze Southamptonu? Jeho mládežnická produkce je přece vyhlášená - jenom tady se do základu počítá i s levým bekem Targettem a kapitánem Ward-Prowsem.

Stephensův vzestup, navíc doplněný Alfiem Mawsonem ze Swansea, každopádně může mít velkou symboliku pro Anglii jako celek. Ta si totiž po Ferdinandově a Terryho generaci prochází útlumem v produkci kvalitních stoperů, když před dvěma lety Evropě představila tak akorát nemotorného Bena Gibsona, mezitímco John Stones navzdory vysokým očekáváním nepřestává jančit. Teď přitom Albion na juniorské Euro míří se čtyřmi středními obránci s pravidelnou zátěží v Premier League, což rozhodně nebývalo zvykem.

Jack Stephens je možná vedle Caluma Chamberse a Roba Holdinga, dvou kmenových hráčů Arsenalu, pro širou veřejnost méně rozpoznatelný, ovšem když si vezmete, že se do sestavy Saints podíval teprve na jaře následkem vážného zranění neohroženého Virgila van Dijka, jeho kometu zkrátka nelze neocenit. Tím spíš, když se 23letý obránce tradičně prezentuje jako ledově chladný rozehrávač, jehož poziční hra je obvykle nadmíru přesná.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (221)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4 z 5 neznám

Reagovat
Spalovač šancí

Odhaduji, že budeš znát jenom toho Stephense

Reagovat
smazaný uživatel

Znám Valleja

Reagovat
Puskas

fantomase zná akorát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Feind

proto vysel tehnhle clanek, ktery ti radi se na ne zamerit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ooh, našli sme Sherlocka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Darren Fletcher

Laszlo Benes

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas, Beneš je máslo, že přestoupil do Budapešti

Reagovat
smazaný uživatel

Musel tam, Orbán s ním chce jednat o zrušení těch jeho dekretů.

Reagovat
dinss

Tak když ho vítal prezident...

Reagovat
cubinho

Beneš je Laszlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sk333

Slovenská zostava je tak našlapaná, že Bénes možno začne len na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se mi ulevilo ze nehraje zaklad vyhypovanej traged hrajici regionalni ligu

Reagovat
Emmett Brown

Černý

Reagovat
smazaný uživatel

Cerny hraje regionalni ligu?

Reagovat
Spalovač šancí

Hlavně není tragéd

Reagovat
Walter_Sobchak

Nie, ale traged je.

Reagovat
Pipo123

To co hraje je este horsie nez regionalna liga

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten je marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, Černý je hviezda B týmu Ajaxu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
dinss

Takže nastoupí mezi 5-7 minutou?

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Nastoupi na 5-7 minut.

Reagovat
Bandita_Harry

Proti CR by to bohato stacilo

Reagovat
smazaný uživatel

jj proto vám nadělil hattrick :)

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
dinss

4:1 bandito. Vice informací na eurofotbal.sk.

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Pablos

maj tam Dánové toho Dolberga ??

Reagovat
db18

Nevešel se do nominace...

Reagovat
Pablos

jo už jsem si to našel, že tam není ....pro nás teda dobře

Reagovat
czech_mira

prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Epic fail!

Reagovat
db18

Tak nakonec jsem v dánském článku našel, že to Ajax už docela dávno zablokoval (nicméně z anglických článků jsem měl pocit, že trenér upřednostnil jiné hráče)

Reagovat
raduinho

Nekecej.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Semedo Těch 14M za něj je výsměch

Reagovat
Stannis Baratheon

A ještě skoro do horšího.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nešel

Reagovat
smazaný uživatel

Schick?

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho se prakticky každej čtenář EF zaměří i bez článku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Takový Olsson hraje v průměrném týmu v průměrné lize, to by tam mohl být i takový Jankto, Schick je spojován s týmy jako Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

"protože se o nich třeba na rozdíl od ostatních obvykle tolik nemluví, což si žádá náprava"

Reagovat
Pinturicchio

Na Eurofotbal.CZ není nutné zmiňovat Schicka jako hráče, na kterého se máš zaměřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Benesa tych tu uz pozna asi kazdy...

Reagovat
Pinturicchio

Kdo je Benes?

Reagovat
smazaný uživatel

Čobol čo šiel za 5 až 7

Reagovat
Pinturicchio

Já tyhle mladé kluky nesleduju, akorát Schicka, ale to jen proto, že ho chce Juve.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Už som pogůglil.

Reagovat
Kang & Kodos

Články

nenalezeny žádné články

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A přitom je v každém článku prakticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

Legenda eurofotbalu a raz aj Gladbachu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
berger321

A Maďarska

Reagovat
Bandita_Harry

kto je Pinturicchio ?!

Reagovat
Pinturicchio

Jednak italský renesanční malíř, druhak pak přezdívka, kterou dal Alexovi del Pierovi Gianni Agnelli.

Reagovat
Bandita_Harry

Diik

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si kto ?

Reagovat
Pinturicchio

Uživatel s nickem Pinturicchio, který jsem si dal podle mého nejoblíbenějšího hráče, a sice Alessandra del Piera.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Schick je záložník nebo obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář.

Reagovat
Bex5

Reagovat
fenixLFC

hype

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

až na Linettyho samý šrot

Reagovat
Josifek

"Expanzivní rozehrávka"

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Stannis Baratheon

OT: Slavia asi koupí dalšího hráče, k

jehož jméno bude lámat jazyk komentátorům.

Za 1 milion Eur si vyhlédli Nigérijce Omoijuanfa. Soupeřit o něj budou s Vídeňskou Austrií. To by pro ně mohla být zajímavá posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdík je dement, že vyhlásí, že nikdo ze Slavie neodejde, pokud tam neodehraje alespoň dva roky. Takhle odradí všechny zahraniční posily.

Reagovat
Spalovač šancí

2 roky je naopak pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Vždyť ty hráče odradí, když je jejich přestupní stanice bude odmítat pustit dál.

Reagovat
Pablos

ono to nebude zas tak horký, dá se to něják určitě ošéfovat jinak ohledně fakt zajímavého hráče ze zahraničí... ale jinak je to správný přístup, mně to příjde tedy sympatické, vyjadřuje to, že Slávia má nějákou koncepci... narozdíl od Sparty a Plzně

Reagovat
Spalovač šancí

Záleží, jak bude postavena smlouva. Bude-li tam, že po dvou letech se aktivuje výkupní klauzule, budou na to podle mě hráči slyšet, neboť budou mít jistotu smlouvy a zároveň možnost jít dál. Hráči nechtějí automaticky hned utíkat pryč, jinak by podepisovali smlouvy jenom na rok

Reagovat
smazaný uživatel

To vysvětluj Pavlenkovi, kterýmu utekla životní šance dělat jedničku v Brémách.

Reagovat
Pablos

tak ta cena byla docela směšná, pokud chci někoho jako svojí jedničku tak dám víc a bojuju o něj. Proč by klub měl kývat hned na první nabídky.... je to jenom dobře, že nedali souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
raduinho

si to představuje jak Hurvínek válku

Reagovat
stas87

Ked bude chytat dobre aj tuto sezonu, tak sa von dostane. Lenze konkretne u tejto ponuky mal dost velku sancu na to, ze by bol jednotka, mal v klube dvoch krajanov a nemal by tak velke problemy s adaptaciou v klube. Samozrejme za predpokladu, ze odide Wiedwald. Ono sa mu moze stat, ze nakoniec skonci niekde v Rusku/Turecku, pretoze kluby na zapade nebudu mat zaujem. A v tej chvili si Pavlenka isto bude trieskat hlavou o stol, ze ho Slavia nepustila. A sam to dobre povedal, ze radsej bude chytat BL ako keby mal chytat 6 zapasov v CL a cesklu ligu. Nasa ponuka bola nizka, tam sa mohlo ist s cenou o trochu vyssie a chapem cinanov, ze nemaju zaujem ho pustat za takych podmienok. Sam som zvedavy, co to spravi s Pavlenkou a v akom rozpolozeni pojde do sezony. Ten hrac to musi v tej hlave mat a musi denne premyslat nad tym. A nahradu by mali v Lastuvkovi, takze keci o tom, ze by Slavia nezohnala brankara su kokotina.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pablos

a prej Nigérijec .... Nór jak poleno

Reagovat
Xaviercreus

Super

Je nějaká ofiko fanta?

Reagovat
smazaný uživatel

Nenašel jsem.

Reagovat
sk333

Od nás zo Slovenska pre mňa najväčší talent Stanislav Lobotka. Hráč síce priemerného klubu FC Nordsjaeland, ale tam 2x po sebe hráčom sezóny. Hlavne pre fanúšikov z Česka do pozornosti ho dávam. Je nevysokej postavy a hrá na poste defenzívneho záložníka. Jeho prednosťou je aj rýchlosť a dribling. Dokáže vyviesť loptu a obísť aj 2-3 hráčov a vytvoriť prečíslenie Slabinou je možno strieľanie gólov, ale vynahrádza to asistenciami pri góloch

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

u DMka je slabost nestrileni golu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sk333

Máte vlastne pravdu, ale aj Lobotka by bol viac cenený, ak by dal 3-4 góly za sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pre DM resp CM nie je primarnou ulohu strielanie golov ze

Reagovat
Emmett Brown

Lobotka je super hráčik, za mňa určite lepší ako Bero, verím že už po Eure namieri do BL.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Walter_Sobchak

Dúfam že jemu aj Berovi ten turnaj výjde a obidvaja prestupia niekde do lepšieho.

Reagovat
Uwe háže buly

"This is my sen"

Reagovat
smazaný uživatel

Ako asi bude vyzerat zakladna zostava Slovenska ?

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
icka

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
samson192

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

11 kokotů.

Reagovat
samson192

pýtal sa na SR nie zostavu ČR

Reagovat
Bandita_Harry

Ze aj reagujes na ten potrat

Reagovat
wwwx

Bodaj by sme aj my mali takých kokotov

Reagovat
Darren Fletcher

predpokladaná zostava SR 21: Jakubech - Valjent, Niňaj, Škriniar, Mazáň - Lobotka, Bénes - Rusnák, Bero, Mihalík - Zreľák

Reagovat
smazaný uživatel

Diky chlape.

Reagovat
Darren Fletcher

teoreticke moznosti su este Vavro za Ninaja pripadne niekto (spalek?) za Mihalika

Reagovat
Darren Fletcher

a brankar

Reagovat
Walter_Sobchak

Hlavne nech nechytá Chovan.

Reagovat
Pablos

to fakt nemáte někoho lepšího do útoku než Zreláka ?? ...jinak docela dobrej tým

Reagovat
QooBo

nemáme a naviac Zreľák dáva za U21 veľa gólov a je aj kapitán

Reagovat
Pablos

tak je fakt, že já ho viděl jen, když hrál za Jablonec

Reagovat
vladis271

Ako všetka česť, góly dáva, ale je zarážajúce a smútné, že nedokážeme vyprodukovať technického útočníka. Krídiel produkujeme posledné roky akoby nám samovoľne vychádzali niekde z lesa ale poriadneho útočníka nie.

Reagovat
Mr.Mike

Zrelák Vestenický byl celkem talent ne? to je na tom tak bídně, že ho posadí i tohle dřevo

a Zrelák je i kapitán ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vestenický bol talent akurát tak v mládeži, u dospelých neví dať ako top prospekt ofenzivny jeden gol, to hovorí za všetko...

Reagovat
2miguel1

Slovensko Nemecko Dánsko Portugalsko

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze nejde ten Duda nakoniec, s nim by sme boli hodne naslapani...

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak v kvalifikacii na MS sa moc nepredviedol, ta herna prax tam chyba. Radšej nech hrá Lobotka, Bero a Benes.

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

No dúfam, že dnes sa Škriniar bude vo výletoch krotit, ked hrá v obrane.

Reagovat
OTASi

K dnešním zápasům: - Polsko - Slovensko, kurz na bratia přes 3.6, 02 za 1.80 .. to mi přijde přestřelený, Slováci byli v kvaldě dost dobrý, to jsou Poláci lepší? Zdá se mě to celkem přestřelený

Reagovat
smazaný uživatel

Domaci su tak mozno proto

Reagovat
Gajdy38

Slovensko nehralo žiadny prípravný zápas takže tá jednička by som povedal je aj očakávaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Polsko taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw - https://sport.aktualne.cz/fotbal/hladova-sparta-je-blizko-dalsi-posile-na-letnou

-miri-srb-pla/r~a0757ae8528211e7b65b0025900fea04/

Reagovat
Pablos

Adresa DNS serveru sport.aktualne.cz nebyla nalezena.

Reagovat
smazaný uživatel

https://sport.aktualne.cz/fotbal/hladova-sparta-je-blizko-dalsi-posile-na-letnou

-miri-srb-pla/r~a0757ae8528211e7b65b0025900fea04/

už to jde? Zkopíruj celý odkaz.

Reagovat
Pablos

nejde... nevim proč

Reagovat
smazaný uživatel

to je ta posila o který jsi tu dřív psal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli to je jeden z těch special hráčů které chce Strama? To nevím. Já si myslím, že jedním z nich je Biabiany, o kterém se jedná.

Reagovat
smazaný uživatel

jehož agentem je bývalý útočník Sparty Igor Gluščevič

Reagovat
Black Jagir

Sparta mu udělala super kauf, jeho nejlepší kůň

Reagovat
pepinho2

To nemůže být ofiko, prostě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Cristiano Ronaldo chce opustit Real Madrid, vedení již bylo informováno!

Šokující zpráva dnes zahýbala celým světem. Portugalec je prý velmi rozhořčen nedávnou daňovou aférou a údajně chce Španělsko opustit.Ve španělských médiích se okamžitě objevily výpovědi věrohodných zdrojů, které tvrdí, že se Ronaldo k odchodu rozhodl již před cardiffským finále.Momentálně má vše v rukou jeho agent Jorge Mendes, který samozřejmě o všem ví od samotného začátku. Nyní by měl jednat s vedením Realu, které je celou zprávou údajně velice zaskočeno a všemi dostupnými způsoby bude chtít Ronalda uklidnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak zahýbala celým světem, íkáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rišan

No a co má bejt? Každé oslabení španělských klubů vítám, protože jejich dominance v pohárech mne už otravuje.

Reagovat
smazaný uživatel

nova je fakt zumpa

Reagovat
mistr129

Fantasy letos nebude?

Reagovat
Miguel19

Na Sazka Fantasy je...ale tam to musíš dělat každý den no

Reagovat
mistr129

a já se tak těšil na tu fantasy na uefě

Reagovat
jiriczeQ

tak toho Olssona za kurz 6,5 dnes zkusím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečně začíná turnaj, kde hrají CZE i SVK pátek odpoledne, tuna popcornu připravena, pivíčko vychlazeno, diskuse mohou začít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Stephensovo zařazení do takového seznamu je mnohem zajímavější než samotný Stephens. Dosti šedý hráč.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Chválim vyváženosť textu v článku, nie je tak vulgárny ako som bol zvyknutý u fantíka v poslednom čase...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Hele kde se daji probirat jednotlive zapasy resp cele EURO, je nekde diskuse? Docela rad bych si vsadil na ty zapasy a potreboval bych nekoho, kdo se v tom vyzna a tak. diky

Reagovat
ZB 07

Vždycky pod preview jednotlivých zápasů asi...akorát si nejsem jistej, jestli je zrovna nejlepší nápad se na EF radit o sázení

Reagovat
smazaný uživatel

tak o sazeni vis jak...pohled na ty tymy, sazky si vymyslim sam

Reagovat
Kaspar

clanek o fotbale a na uvodni fotku date tenistku suarez navarro

Reagovat
Kaspar

proc CT nedava oba zapasy, kdyz by to na sebe skvele navazovalo ?

Reagovat
Greny

Protoze je tam ME v basketbalu zen (porada Cesko)

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie klasicky hype na titul a za pul hodiny nemaji strelu na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký zas hype? Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

vsude kam se podivas

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ som ho videl len v tomto tvojom príspevku,

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by si mi mohol hodiť nejaký link, kde ten hype nájdem.

Reagovat
SunFells

Abrahamovo zakončování mi zatím připomíná hráče z fmka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já obvykle moc nekritizuju, ale jak vidim někoho psát o Švédsku a Allsvenskan, tak mám strašný nutkání poupravit pár nesrovnalostí.

1) "v barvách mistrovského Norrköpingu" - Jako nic proti, ale oni vyhráli titul před třema rokama! TŘEMA!

2) Olsson je primárně ofenzivnější střední záložník, často hraje i na obouch krajích. Do tý pozice "agresivního výherce balonů" ho tlačej pouze v AIK, protože tam zkrátka lepší DM nemaj, což je smutný. (Ale zas nadruhou stranu dobrý pro fans Elfsborgu ). A mimochodem právě na týhle pozici v hloubi pole příšerně vyhořel v Dánsku. Z těch zmíněných 3 roků odehrál dohromady tak 1(zranění+špatná forma). V repre ale bude hrát celkem stoprocentně levej kraj, protože ve středu hřiště nemá nárok. Jak říkám, na balonu super, v soubojích hodně ztrácí.

3) "Hiljemarka kříženého s Lewickým?" - to by mě zajímalo, jak jste na tohle přišli

Reagovat
SunFells

Fantík je starý čaroděj, ten ti přijde na mnoho věcí.

Reagovat
Darren Fletcher

Nevyjdu za polku

Reagovat
GEGE

Dalsi ze super talentovanych anglickych obrancu nesmi v tomto vyberu chybet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele