Další články

Švédský veterán Källström se po třinácti letech vrací do vlasti

Kim Mikael Källström se vrací do klubu, z nějž se před třinácti lety na svoji cestu po zahraničních štacích vydal. Již čtyřiatřicetiletý švédský záložník bude znovu hrát za Djurgårdens IF, do nějž zamířil coby volný hráč po nedávném odchodu z Grasshopperu Curych...

Arsenal angažoval Källströma, který nemůže kvůli zádům hrát

Arsenal zatím nemůže počítat pro boje o titul v anglické lize s novou posilou Kimem Källströmem, neboť zkušený švédský záložník má problémy se zády. Zranění je staršího rázu, přesto londýnský klub v pátek angažoval fotbalistu na hostování ze Spartaku Moskva. Nový spoluhráč Tomáše Rosického přijde nejméně o šest zápasů.

Arsenal získal na hostování švédského záložníka Källströma

Kim Källström po roce a půl odchází ze Spartaku Moskva a minimálně v jarní části sezóny si vyzkouší třetí zahraniční soutěž. Švédský záložník se stal posilou Arsenalu, který ho přivedl na pětiměsíční hostování. Podle anglických médií dohoda neobsahuje opci na trvalý přestup...

Källström má namířeno z Lyonu do Spartaku Moskva

Švédský záložník Kim Källström po osmi a půl letech opustí francouzskou ligu. Devětadvacetiletého hráče Lyonu dělí už jen úspěšná zdravotní prohlídka od přestupu do Spartaku Moskva, který za něj má zaplatit tři miliony eur.

Lyon zveřejnil platy z července

Francouzský Olympique Lyon nedávno zveřejnil měsíční platy svých fotbalistů. Největší mzdu měl s 350.000 eury kapitán Cris, nejnižší známou pak s 130.000 eury talentovaný Dejan Lovren.

V Lyonu jsem velice spokojen, říká Kallstrom

O Kimu Källströmovi se v létě spekulovalo v souvislosti s odchodem z Lyonu, z toho ale nakonec zřejmě nic nebude. Švédský záložník je podle svých slov ve francouzském klubu spokojen a na změnu dresu nemyslí...

Kallström by rád přestoupil do Sevilly

Sevilla si podle španělských médií vyhlédla posilu do zálohy – Kima Kallströma z Lyonu. Švédský reprezentant by se přesunu do Primera Divisióna vůbec nebránil, uvědomuje si však, že dohodnout se musejí hlavně kluby.

Půjde Kallstrom do Evertonu?

Jedním z cílů letních nákupů Evertonu bude asi i švédský reprezentant Kim Kallstrom - v současné době hráč Olympiqueu Lyon. Kallstrom je zájmem potěšen a podle svých slov by se přestupu do Premier League nebránil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele