V Lyonu jsem velice spokojen, říká Kallstrom

30.07.2008, 22:10
Aktuality
O Kimu Källströmovi se v létě spekulovalo v souvislosti s odchodem z Lyonu, z toho ale nakonec zřejmě nic nebude. Švédský záložník je podle svých slov ve francouzském klubu spokojen a na změnu dresu nemyslí...

Källströmovo jméno bylo spojováno s několika kluby, mezi nimiž byly i Everton a Sevilla. Naposledy se mluvilo o AS Monaco, v tomto případě se mohl stát součástí přestupu útočníka Frederica Piquionneho opačným směrem.

"Chci zůstat, v Lyonu jsem velice spokojen," řekl 25letý záložník po přátelském utkání právě s Monakem, z něhož odehrál 10 minut.

"Loni jsem byl společně s Totem Squillacim nejvytíženějším hráčem našeho týmu, nastoupil jsem ke všem zápasům Ligy mistrů a mám smlouvu ještě na čtyři roky. Budu tvrdě bojovat o místo v základní sestavě. Od evropského šampionátu jsem s nikým o přestupu nemluvil, dokonce ani se švédskými novináři. Pokud přijdou nějaké spekulace, nebudou ode mě, bude to práce někoho jiného," prohlásil dále Källström.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je dobře,Kim je hodně platný hráč v záloze.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele