Kucku čeká delší pauza

18.03.2012, 11:51
Aktuality
Juraj Kucka sa v Janove už natrvalo udomácnil a pokiaľ mu to zdravie umožní, podáva v základnej zostave čo najlepšie výkony. Lenže práve zranenia mu znemožňujú prezentovať sa na ihrisku v najlepšom svetle. Najprv to bol ľavý zadný stehenný sval, potom členok, najnovšie má opäť svalové patálie. Čaká ho dlhšia pauza, hovorí sa až o štyroch týždňoch.

Problém pocítil minulý týždeň: "No keďže potom pominula, nevšímal som si to. Druhý raz sa objavila približne v 70. minúte víkendového zápasu s Juventusom. Hneď som avizoval na striedačku, že chcem ísť dole z ihriska, ale keďže medzitým dostal jeden spoluhráč kŕče a nemohol pokračovať, rozhodol som sa vydržať na ihrisku. Žiaľ, magnetická rezonancia odhalila približne centimeter širokú ranu na svale. Znamená to, že najbližších desať dní musím odpočívať a podstupovať rôzne rehabilitačné a liečebné procedúry. Potom pôjdem opäť na rezonanciu a uvidíme, či sa rana zahojila, alebo nie. Momentálne ma noha nebolí, chcem jej však dopriať pokoj," povedal a zároveň optimisticky dúfa v skorý návrat: "Dúfam, že sa nenaplnia negatívne prognózy o niekoľkotýždňovej absencii a budem môcť začať trénovať aj hrať čo najskôr."

Po vynechaní celého decembra v drese Janova sa tak črtá ďalšia pauza, ale aj na tejto situácii je niečo pozitívne: "Aspoň budem môcť teraz viac času stráviť s dcérkou Melanie už sa na to veľmi teším. S malou si určite užijeme spoločné chvíle, aj keď futbal mi bude chýbať, to viem už teraz," dodal s úsmevom.

Horšie je však na tom výkon jeho mužstva v lige. Už šesť duelov tím nevyhral a zosunul sa na 13. miesto. Len osembodový náskok pred zostupom ešte neznamená pohodlnú záchranu. Problém je najmä v defenzíve, Janov inkasuje množstvo gólov: "Proti silnejším súperom sa nám hrá ľahšie. Máme pred sebou ešte jedenásť stretnutí. Chceme nazbierať nejaké body a posunúť sa do pokojných vôd stredu tabuľky, aby sme nemuseli mať žiadne starosti so záchranou," zakončil.

Bývalý hráč Ružomberka, či Sparty Praha sa v drese svojho zamestnávateľa presadil zatiaľ dvakrát, vždy do siete rímskeho klubu. Najbližšie čaká zápas jeho spoluhráčov opäť s jedným z nich, AS. Odrazovým mostíkom pre lepšie výsledky môže byť aj cenný bod zo zápasu s Juventusom.

Autor: Ľubomír Hudačko / sport.sk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy bych neřekl, že zrovna on bude mít problémy se zraněními

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hráč se mě nezdá nějak dobrej,nechápu tu chválu.

Reagovat
smazaný uživatel

este ze si nam to oznamil,inac by sme umreli sprosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mam stejnej nazor jak Juventus

Reagovat
olis

tak asi ste obaja na hlavu padnuty to je jeden moj tip alebo druhy ze je to slovak tak automaticky nemoze byt dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele