Další články

Šuralovi v Turecku odhalili sochu a pojmenovali po něm park

Bývalému reprezentantovi Josefu Šuralovi, který zahynul při dubnové autonehodě v Turecku, jeho poslední klub Alanyaspor ve městě odhalil sochu a pojmenoval po něm park s dětským hřištěm.

Hráči Alanyasporu si připomněli Šuralovu památku

Hráči Alanyasporu si před dnešním zápasem 31. kola turecké ligy proti Konyasporu připomněli památku tragicky zesnulého spoluhráče Josefa Šurala. Osmadvacetiletý český reprezentant zemřel před týdnem po nehodě minibusu, kterým se s dalšími hráči Alanyasporu vracel z ligového utkání.

Se Šuralem se rozloučily fotbalové osobnosti, nechyběl Šilhavý

Stovky lidí se dnes odpoledne přišly v brněnském krematoriu na Jihlavské ulici rozloučit s reprezentantem Josefem Šuralem, který ve věku 28 let v pondělí ráno zahynul po autonehodě u turecké Alanye. Pohřbu se zúčastnilo mnoho fotbalových osobností v čele s trenérem národního týmu Jaroslavem Šilhavým, nechyběli ani zástupci vedení a hráči předchozích Šuralových klubů pražské Sparty, Liberce a Brna. Dorazili i slávisté, řada reprezentantů, zástupci vedení Fotbalové asociace ČR či prezident Alanyasporu Hasan Cavusoglu.

Hráči a fanoušci Sparty a Ostravy uctili Šuralovu památku

Hráči Sparty a Ostravy a jejich fanoušci uctili v úvodním kole nadstavby první ligy památku bývalého kapitána Letenských Josefa Šurala, jenž v pondělí zahynul v Turecku při autonehodě.

Alanyaspor vyřadí Šuralovo číslo 90 a zajistí jeho rodinu

Alanyaspor vyřadí na počest tragicky zesnulého útočníka Josefa Šurala číslo 90, které český reprezentant nosil v tureckém klubu na dresu. "Rozhodlo o tom vedení klubu," oznámil turecký celek na twitteru.

V zápasech turecké ligy vzpomněli na Šurala hráči i fanoušci

V dnešních dvou zápasech turecké ligy vzpomněli hráči i fanoušci na českého reprezentanta Josefa Šurala. Ten zemřel v nemocnici po nehodě minibusu, kterým se s dalšími hráči Alanyasporu vracel z nedělního ligového utkání na hřišti Kayserisporu.

Češi v zahraničí: Trefy Vaňka a Mihálika, ale i tragédie v Turecku

Ondřej Mihálik z rezervy nizozemského Alkmaaru i Ondřej Vaněk z ruské Ufy proměnili pokutové kopy. Nejsmutnější příběh se ale o víkendu napsal v turecké lize. Při cestě ze zápasu v Kayseri bohužel zemřel český reprezentant a útočník Alanyasporu Josef Šural.

Na Šuralovu tragickou smrt reagoval Casillas i Barcelona

Velmi těžko hledali čeští fotbalisté slova, když se dnes dozvěděli o tragickém úmrtí útočníka Josefa Šurala. Na sociálních sítích na smrt osmadvacetiletého hráče Alanyasporu reagovali mimo jiné i brankář mistrů světa a Evropy Iker Casillas nebo FC Barcelona.

Josef Šural tragicky zahynul při nehodě autobusu v Turecku

Český reprezentant Josef Šural zemřel v Turecku po nehodě minibusu, kterým se s dalšími hráči Alanyasporu vracel z nedělního ligového utkání na hřišti Kayserisporu. Osmadvacetiletý útočník podlehl zraněním v nemocnici, kam bylo převezeno i šest jeho spoluhráčů.

Češi v zahraničí: Obránci kanonýry - trefili se Suchý i Sivok

Góly o víkendu zapsali Tomáš Necid z nizozemského Haagu i Michal Papadopulos z polských Gliwic. Blýskl se i netradiční střelec Marek Suchý ze švýcarské Basileje, který zajistil svému týmu bod. Stejně tak se trefil i Tomáš Sivok v izraelské lize.

Češi v zahraničí: Pavelka v Turecku asistoval u vítězného gólu

David Pavelka si v Turecku připsal asistenci u vítězné branky Kasimpasy na hřišti Akhisarsporu. Do hry se po zranění vrátil obránce Ondřej Čelůstka z Antalyasporu. V základní sestavě nizozemského PSV Eindhoven znovu nastoupil talentovaný záložník Michal Sadílek. Dobrou pozici pod novým trenérem Ranierim má zatím také útočník Patrik Schick, ovšem jeho Římu se víkendový duel moc nepovedl...

Češi v zahraničí: Necid dal pátý gól, Kadeřábek oslavil stovku

Tomáš Necid vstřelil za Den Haag svůj pátý gól v nizozemské Eredivisie. Obránce Pavel Kadeřábek zase oslavil jubilejní 100. zápas v bundeslize. Po čtvrt roce vychytal vítězství pro Hearts brankář Zdeněk Zlámal. Do základní sestavy se v tureckém Alanyasporu prosadil útočník Josef Šural. A raritní zápas se hrál ve druhé polské lize, zasáhlo do něj hned pět českých hráčů.

Češi v zahraničí: Schick se vrátil na hřiště, poprvé v základu byl Šural

Josef Šural nastoupil v Turecku poprvé v základní sestavě, ale z povedeného výsledku se jeho Alanyaspor těšit nemohl. V úvodní jedenáctce dostal možnost i záložník nizozemského Eindhovenu Michal Sadílek. Po zranění se alespoň na pár minut vrátil na trávník Patrik Schick.

Češi v zahraničí: První gól Šurala a Vaclík pokořený Messim

Tomáš Vaclík ze španělské Sevilly se o víkendu zařadil do vcelku široké společnosti brankářů, kterým nastřílel hattrick fenomenální Lionel Messi. V Turecku zase Josef Šural dostal sice jen klasických 7 minut na konci zápasu, přesto stihl svůj premiérový gól v dresu Alanyasporu. K zajímavému souboji českých brankářů došlo ve Skotsku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele