Šurala potěšila vydřená výhra a hned myslel na zápas s Olomoucí

Sparťané poprvé od říjnového triumfu v Jablonci vybojovali venkovní vítězství a kapitán Josef Šural si mohl se spoluhráči po vydřené výhře 1:0 v Jihlavě hodně oddychnout. Tím spíš, že se jejich tým prozatím dostal na vytoužené třetí místo o skóre před Olomouc, se kterou se v příštím kole Sparta utká v přímém souboji.

Sparťan Šural bral remízu v Plzni skoro jako prohru

Kapitán Sparty Josef Šural byl po šlágru 24. ligového kola v Plzni hodně zklamaný a remízu 2:2 vnímal téměř jako porážku. Sedmadvacetiletého útočníka mrzelo, že Pražané neudrželi dvoubrankové vedení a lídrovi tabulky dovolili vstřelit oba góly z rohových kopů.

Šural jako kapitán vystřílel Spartě druhou jarní výhru

Útočník Josef Šural poprvé od prosince nastoupil v základní sestavě Sparty, natáhl si kapitánskou páskou a hned pomohl dvěma góly k domácí výhře 3:0 v malém pražském derby nad Duklou. Sedmadvacetiletý fotbalista přiznal, že Letenští už ligové vítězství po předchozích pěti remízách potřebovali.

Sparta by do derby mohla nasadit i nejlepšího střelce Šurala

Sparťané by mohli do derby se Slavií nastoupit i s nejlepším střelcem Josefem Šuralem, který kvůli zranění od začátku prosince nehrál. Sedmadvacetiletý útočník už začal trénovat a podle trenéra letenského celku Pavla Hapala se o možném startu rozhodne před sobotním zápasem.

Sparta i v zimě sázela na internacionalizaci. Pomůže další přestupový rekord ke druhému místu?

Na Letné i v zimě pršely miliony za posily. Sparta znovu posunula český přestupový rekord a věří, že projekt internacionalizace konečně přinese ovoce. Za cíl si na Letné vytyčili druhé místo a postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Šural si zlomil palec na noze, Spartě může chybět až šest týdnů

Útočník Josef Šural by mohl až šest týdnů chybět fotbalistům Sparty. Nejlepší střelec pražského týmu si zlomil palec na noze během soustředění ve Španělsku.

Zraněné Řezníka se Zmrhalem nahradil Falta s Coufalem

Z české reprezentace před přípravnými zápasy s Islandem a Katarem na turnaji v Dauhá vypadli Bořek Dočkal, Matěj Vydra a po dnešním tréninku také Radim Řezník s Jaromírem Zmrhalem. Do nominace naopak trenér Karel Jarolím doplnil hned osm nových jmen.

Střelce Sparty Šurala mrzela remíza a bodová ztráta ve Zlíně

Útočník Sparty Josef Šural považoval dnešní remízu ve Zlíně za zbytečnou ztrátu dvou bodů. O třetí výhru za sebou po úspěších v Jablonci a nad Baníkem Ostrava přišla Sparta až v nastavení, kdy právě Šural neuhlídal střelce vyrovnávací branky Adriana Džafiče.

Zase jsme se dostali níž, je to na prd, smutnil sparťan Šural

V 17. minutě prodloužení pěknými nůžkami srovnal na průběžných 2:2, ale příliš radosti z toho ofenzivní záložník Josef Šural mít nemohl, protože fotbalisté Sparty nakonec v osmifinále domácího poháru vypadli s Ostravou po penaltovém rozstřelu. Letenští tak nezvládli další z cílů této sezony.

Šural ukončil střelecké trápení svým třetím ligovým hattrickem

Ofenzivní záložník Josef Šural si oddychl, že v dnešním duelu 11. ligového kola konečně zlomil své střelecké trápení a čekání na první gól v této sezoně. Sedmadvacetiletý člen širšího kádru reprezentace se proti Jablonci trefil hned třikrát a svým třetím hattrickem v nejvyšší soutěži zařídil hráčům Sparty výhru 3:0.

Šural: Splnili jsme povinnost, postup bereme

Sparťané postoupili do osmifinále domácího poháru MOL Cupu, druholigové Znojmo však na jeho hřišti porazili jen 1:0 a v závěru se strachovali o vítězství. O jediný gól se postaral rumunský záložník Bogdan Vatajelu svým prvním zásahem v dresu Sparty.

Šural: Těžko se po prohře v Brně hledá nějaké pozitivum

Útočník Sparty Praha Josef Šural nešetřil po nečekané prohře v Brně se Zbrojovkou (0:2) kritikou do vlastních řad. Tým italského kouče Andrey Stramaccioniho, který si v létě přivedl na Letnou množství zahraničních posil, získal za pět kol jen osm bodů a pokud dnes Plzeň porazí ligového nováčka Ostravu, naroste ztráta Sparty na lídra tabulky na sedm bodů.

V nominaci reprezentace je i Jugas, vypadli zranění Šural a Fillo

Obránci Jakub Jugas s Ondřejem Čelůstkou a záložníci Petr Mareš s Tomášem Přikrylem rozšířili nominaci reprezentace na červnový přípravný zápas v Belgii a následnou kvalifikaci mistrovství světa v Norsku. Kvůli zdravotním problémům naopak z výběru trenéra Karla Jarolíma vypadli sparťan Josef Šural a další záložník Martin Fillo z Teplic.

Oba góly šly za Bóžou, chválil Šural spoluhráče Vatajelua

I když dal dvě branky, které přinesly Sparťanům výhru 2:1 v Příbrami, nezářil Josef Šural nadšením. Zklamal ho vlastní výkon. Góly by podle něj dal kdokoliv, protože šlo především o velmi dobré přihrávky spoluhráče Bogdana Vatajelua. Rumunský záložník byl podle něj mužem zápasu.

Šural se proti Plzni zastřeloval a pak dal klíčový vedoucí gól

Útočník Josef Šural patřil k nejlepším hráčům dnešního ligového šlágru proti Plzni. Nejprve se dvěma pokusy zastřeloval a pak ve 32. minutě zaznamenal hlavou vítězný gól, kterým nasměroval sparťanské fotbalisty k výhře 2:0. Triumf nad západočeským rivalem bere jako první krok k odčinění předchozí porážky 0:1 v Jihlavě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele