Další články

Biabiany a Vácha se znovu zapojí do tréninku A-týmu Sparty

Záložníci Sparty Jonathan Biabiany a Lukáš Vácha se znovu zapojí do tréninku A-týmu. S oběma fotbalisty nepočítal bývalý trenér Pražanů Andrea Stramaccioni, nový kouč Pavel Hapal jim chce dát šanci.

Sparta i v zimě sázela na internacionalizaci. Pomůže další přestupový rekord ke druhému místu?

Na Letné i v zimě pršely miliony za posily. Sparta znovu posunula český přestupový rekord a věří, že projekt internacionalizace konečně přinese ovoce. Za cíl si na Letné vytyčili druhé místo a postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Biabiany si stěžuje na Spartu u hráčské asociace FIFPro

Francouzský útočník Jonathan Biabiany si stěžuje u mezinárodní asociace fotbalových hráčů FIFPro, že ho pražská Sparta odstavila od týmu a je nucen trénovat individuálně. Podle jeho právního zástupce se jedná o porušení hráčových práv. Sparta se obvinění brání s tím, že hráčům, s nimiž nepočítá, zajistila možnost trénovat s kondičním trenérem A-týmu Stefanem Camparim.

Ve Spartě končí Janko, Biabiany a Mandjeck

Ve Spartě po pouhém půlroce končí útočník Marc Janko a záložníci Jonathan Biabiany s Georgesem Mandjeckem. Letenský klub o tom informoval na dnešním zahájení zimní přípravy, do které už ani jeden z trojice zahraniční hráčů nenastoupil a jejich budoucnost se řeší.

Sparta získala z Interu Milán na hostování Francouze Biabianyho

Sparta dotáhla příchod jedenácté letní posily. Z Interu Milán získala na roční hostování francouzského záložníka Jonathana Biabianyho. Podle informací médií je součástí dohody opce na přestup za čtyři miliony eur (asi 104,5 milionu korun), která automaticky vejde v platnost v případě postupu Sparty do Ligy mistrů.

Do Sparty míří na hostování Biabiany z Interu Milán

Spartu má brzy posílit francouzský záložník Jonathan Biabiany z Interu Milán. Podle italského novináře Gianlucy Di Marzia je devětadvacetiletý ofenzivní hráč na cestě do Prahy, aby uzavřel smlouvu o hostování s opcí na přestup stanovenou na čtyři miliony eur (asi 104,5 milionu korun). Sparta zatím příchod jedenácté letní posily oficiálně nepotvrdila.

Sparta se údajně dohodla na příchodu Biabianyho z Interu

Pražská Sparta se podle italských médií dohodla s Interem Milán na přestupu Jonathana Biabianyho. Devětadvacetiletý záložník se nyní musí rozhodnout, zda nabídku pražského celku, který do nové sezony povede italský trenér Andrea Stramaccioni, přijme.

Biabiany se oficiálně vrátil do Interu

Velký návrat si pro své fanoušky přichystal Inter Milán. Nerazzurri dohodli příchod Jonathana Biabianyho, jenž byl po odchodu z Parmy volným hráčem. Ve staronovém působišti se dohodl na čtyřleté smlouvě...

Biabiany ukončil smlouvu s Parmou

Jonathan Biabiany po vzájemné dohodě ukončil smlouvu s Parmou. Francouzský útočník, jenž od září nehraje kvůli potížím se srdcem, nedostal od července vyplacenou mzdu, tu však po klubu nepožaduje...

Parmský útočník Biabiany má problémy se srdcem

Jonathan Biabiany měl v poslední den letního přestupového okénka namířeno z Parmy do AC Milán, transfer ale nakonec padl a francouzský útočník se od té doby na hřišti neobjevil. Vedení jeho zaměstnavatele následně tajilo důvody, dnes ale potvrdilo spekulace o srdečních problémech...

Z výměny mezi AC Milán a Parmou nakonec sešlo

Jonathan Biabiany měl namířeno do AC Milán a lombardský klub už jeho příchod potvrdil, nakonec se ale transfer nepodařilo zrealizovat. Opačným směrem měl totiž odejít Cristian Zaccardo, ten se ale se svým bývalým klubem nedohodl na podmínkách smlouvy...

Pazzini přestoupil ze Sampdorie do Interu

Giampaolo Pazzini se stal novou posilou Interu Milán. Útočník Sampdorie se dnes úspěšně podrobil zdravotní prohlídce a podepsal smlouvu s platností do léta 2015. Oficiálně představen bude zítra, Nerazzurri to prozradili ve svém prohlášení...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele