Parmský útočník Biabiany má problémy se srdcem

18.09.2014, 22:12
Aktuality
Jonathan Biabiany měl v poslední den letního přestupového okénka namířeno z Parmy do AC Milán, transfer ale nakonec padl a francouzský útočník se od té doby na hřišti neobjevil. Vedení jeho zaměstnavatele následně tajilo důvody, dnes ale potvrdilo spekulace o srdečních problémech...

Šestadvacetiletý fotbalista za Parmu nastoupil do utkání prvního kola v Ceseně, po anabázi s nevydařeným přestupem ale už netrénoval a nenaskočil ani do domácího duelu s AC Milán, jehož barvy původně měl oblékat.

List Il Giornale poté přišel s informací, že za Biabianyho nucenou pauzou stojí vážnější zdravotní potíže, a vedení Parmy vše dnes potvrdilo. "Okamžitě jsme zastavili Biabianyho sportovní aktivity. 1. září u něj byla objevena srdeční arytmie, se kterou nikdy předtím neměl problém. 10. července podstoupil zdravotní prohlídku v Parmě a vše bylo v pořádku," uvedl generální ředitel Pietro Leonardi.

"Z respektu k jeho soukromí jsme v posledních dnech trochu mlžili. Jonathan se vrátí na hřiště pouze v případě, že to bude vzhledem k jeho zdraví zcela bezpečné," dodal jeden ze šéfů klubu, za který rodák z Paříže odehrál poslední tři sezóny.

Leonardi zároveň ale zdůraznil, že AC Milán informovalo Parmu o hráčově zdravotním problému až ve chvíli, kdy už jednání ztroskotala. Prvotní příčinou, proč se transfer nepodařilo zrealizovat, tak zůstává neschopnost dohody Parmy s Cristianem Zaccardem, který měl přestoupit opačným směrem.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
JacoBee

Reagovat
Il Architetto

Apophis,sholva kree.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaffa, kree!

Reagovat
Shevchenko

Zaccardo mu zlomil srdce

Reagovat
smetos

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

horší, kdyby k nám přešel a zjistili se ty problémy se srdcem... byl by dalším zraněným a tomu bychom se měli vyhýbat, svatý Jack

Reagovat
Vtáky cez tepláky

tak zvaný smiech cez plač..

Reagovat
jany kozak

smiech cez slzy

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Filip12

Tak nladej twl

Reagovat
jany kozak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele