Další články

Eriksen a spol. zostudili Chelsea: 31. kolo Premier League v kostce

Zápas, na který hráči ani fanoušci Brentfordu nikdy nezapomenou, se v sobotu odehrál v anglické metropoli. Nováček soutěže totiž deklasoval úřadující vítěze Champions League v jeho chrámu na Stamford Bridge 4:1. Blues sice poslal do vedení fenomenálním gólem Antonio Rüdiger, ale kvarteto "žihadel" Bees stanovilo senzační výsledek. Vítěznou branku vstřelil Christian Eriksen...

Liverpool přišel na půl roku i o stopera Gomeze

Liverpool přišel po Virgilu van Dijkovi minimálně na půl roku i o druhého stopera ze základní sestavy. V Londýně se dnes podrobil operaci kolene Joe Gomez, který si na středečním tréninku anglické reprezentace poranil šlachu v levé noze. Třiadvacetiletý obránce se na rozdíl od nizozemského kolegy ze stoperské dvojice, jenž musel na zákrok s pravým kolenem po říjnovém zápase anglické ligy s Evertonem, zranil bez cizího přičinění.

Liverpool asi přijde o dalšího obránce. Gomez se zranil na reprezentaci

Liverpoolu hrozí, že přijde o dalšího člena obrany poté, co si dnes na srazu anglické reprezentace zranil Joe Gomez. Podle trenéra národního týmu Garetha Southgatea zatím přesný rozsah zranění není jasný a stopera čekají další vyšetření.

Sterling se zastal Gomeze, kterého kvůli němu vypískali fanoušci

Anglický útočník Raheem Sterling se zastal reprezentačního spoluhráče Joa Gomeze, kterého kvůli němu při čtvrtečním zápase kvalifikace mistrovství Evropy s Černou Horou vypískali fanoušci. Kanonýr Manchesteru City prohlásil, že za vyřazení z týmu si může pouze on sám.

Gomez musí na operaci a delší dobu nepomůže Liverpoolu

Liverpool se musí po dobu několika měsíců obejít bez Joeho Gomeze. Talentovaný anglický obránce se původně se zlomenou nohou léčil konzervativně, avšak nakonec musí zamířit na operační zákrok...

Gomez možná bude muset na operaci, připustil Klopp

Liverpool se bude muset několik týdnů navíc obejít bez svého obránce Joea Gomeze. Ten si začátkem prosince zlomil nohu a chybět měl šest týdnů. Jenže rekonvalescence nepostupuje tak, jak by měla. Manažer Jürgen Klopp dokonce připustil, že mladý zadák, který nedávno prodloužil s klubem smlouvu, možná bude muset podstoupit operaci.

Jsem rád, že budu pokračovat v Liverpoolu, řekl Gomez

Liverpool po dobrém vstupu do letošního ročníku nepřestává myslet na budoucnost, ve které počítá se službami Joea Gomeze. Stále teprve 21letý defenzivní univerzál prodloužil kontrakt do roku 2024...

Liverpoolský obránce Gomez má zlomenou nohu

V Liverpoolu přišli zhruba na šest týdnů o obránce Joea Gomeze, který ve středečním utkání anglické ligy s Burnley utrpěl zlomeninu levé nohy. Po drsném zákroku domácího kapitána Bena Meeho pro něco skončil zápas už po 23 minutách, kdy opustil trávník na nosítkách.

Liverpool přišel o dva hráče, v letošní sezoně dohráli Ings a Gomez

Liverpool nezvládl úvod nové sezony a vedle spousty bodů nyní přišel také o dva hráče. Mimo hru jsou útočník Danny Ings a obránce Joseph Gomez, oba si shodně poškodili kolenní vazy a letošní sezona pro ně skončila...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele