Štajner nedal stý gól, ale vynahradil si to přihrávkami

Liberecký Jiří Štajner ani proti Českým Budějovicím, jimž nastřílel ze všech soupeřových týmů nejvíce branek, nezlomil své čekání na 100. gól v nejvyšších soutěžích a zatím se nedočkal vstupu do Klubu ligových kanonýrů. Šestatřicetiletého ofenzivního záložníka to ale po zápase nijak nemrzelo.

Štajner: Nastřelená tyčka mě mrzí, ale se stovkou si hlavu nelámu

Málem si už hýčkal jubilejní stou vstřelenou branku v nejvyšší soutěži a těšil se z výhry v Jihlavě. Místo toho ofenzivní tahoun libereckých fotbalistů Jiří Štajner lituje toho, že ve své dnešní velké šanci mířil jen do tyče a jeho tým si z Vysočiny nakonec odváží bezbrankovou remízu...

Štajner už věří, že na stovku gólů v ligových soutěžích dosáhne

Když se Jiří Štajner před necelými třemi lety vracel z německého Hannoveru do Liberce, nepomýšlel na to, že by ještě mohl atakovat hranici 100 gólů v ligových soutěžích, znamenající vstup do Klubu ligových kanonýrů. V té době mu k tomu chybělo 30 branek, po dnešní trefě do sítě Jablonce mu k této metě schází jediná trefa.

Štajner už je fit, ještě v příští sezoně by rád pokračoval

Vinou plicní embolie a pozdějšího svalového zranění vynechal velkou část podzimní sezony, nyní už je ale liberecký Jiří Štajner v pořádku a s týmem se připravuje na soustředění v jabloneckých Břízkách. Těší se na start jara a věří, že úřadující mistr vylepší současné deváté místo v tabulce.

Štajner má prý opět plicní embolii, sám to popírá

Liberecký záložník Jiří Štajner se podle deníku Sport znovu potýká s plicní embolií a může být několik měsíců bez fotbalu. Šestatřicetiletá opora chyběla Slovanu už v nedělním ligovém utkání v Teplicích, kde hosté prohráli 0:3. Zástupci klubu to zdůvodnili zraněním stehenního svalu a na této verzi trvají, stejně jako samotný hráč.

Štajner se zranil a do konce podzimu si asi nezahraje

Liberecký Jiří Štajner zřejmě přijde o poslední dvě kola podzimní sezony první ligy. Novinářům to po dnešním utkání v Teplicích řekl trenér Jaroslav Šilhavý. Opora Slovanu má podle něj zraněný stehenní sval.

Štajner: Sice ještě beru léky, ale cítil jsem se dobře

Liberecký Jiří Štajner překvapivě vyběhl do dnešního utkání 7. kola první ligy na hřišti Olomouce, přestože se měl podle původních předpokladů stále léčit z plicní embolie. Sice stále bere léky, ale od lékařů už dostal povolení. Návrat po měsíci a půl mu však pokazila porážka 0:3 a také poranění kotníku.

Štajner bude na Ukrajině divákem, do konce podzimu se chce vrátit

Před necelými čtyřmi týdny u něj lékaři po návratu z utkání třetího předkola Ligy mistrů v Kluži objevili lehkou plicní embolii, kvůli níž vypadl ze hry. Dnes se liberecký fotbalista Jiří Štajner vypravil se svými spoluhráči k odvetě play off o postup do Evropské ligy.

Liberec přišel kvůli lehké plicní embolii o Štajnera

Liberecký fotbalista Jiří Štajner prodělal lehkou plicní embolii a je v nemocnici. Šestatřicetiletý záložník nemohl nastoupit do dnešního ligového utkání s Duklou Praha a podle týmového lékaře Pavla Buchvalda bude mimo hru nejméně tři měsíce.

Štajner litoval v Kluži zahozené šance, čekal lepšího soupeře

V obou poločasech se ocitl v dobré šanci, ani on ale skórovat nedokázal. Liberecký Jiří Štajner po prohře 0:1 v úvodním utkání třetího předkola Ligy mistrů v Kluži litoval, že hosté v Rumunsku nevyužili některou z příležitostí a nevstřelili aspoň jeden gól. Soupeř ho ničím nepřekvapil a podobný scénář hry očekává i v domácí odvetě.

Štajner po Karagandě: Nehráli jsme dobře, ale bude to lepší

Jiří Štajner uznal, že Slovan Liberec v úvodním zápase 2. předkola Ligy mistrů se Šachťorem Karaganda nehrál dobře, ale domácí výhru 1:0 považuje za slušný výsledek do odvety. Šestatřicetiletý ofenzivní záložník věří, že výkony úřadujícího mistra půjdou po nervóznějším vstupu do sezony nahoru.

Štajner prodloužil o rok smlouvu s Libercem

Ofenzivní záložník Jiří Štajner bude i v příští sezoně oblékat dres Slovanu Liberec. Šestatřicetiletý veterán a jeden ze strůjců mistrovského titulu prodloužil se severočeským klubem smlouvu o další rok.

Bílek oznámí nominaci, Štajner a Rajnoch prý budou chybět

Trenér české reprezentace Michal Bílek v pondělí oznámí nominaci hráčů, kteří pojedou na soustředění do Rakouska před červnovým mistrovství Evropy.Ve výběru ale prý nebude liberecký Jiří Štajner. Tahoun čerstvého ligového mistra na Twitteru bez bližších podrobností uvedl, že se ho Euro týkat nebude. Stejně se nechal slyšet stoper Jan Rajnoch z tureckého Sivassporu.

Štajner: Kvůli tomu jsem se do Liberce vracel

Splněná mise. Tak okomentoval svůj druhý mistrovský titul liberecký Jiří Štajner. Když se totiž v roce 2010 vracel po angažmá v Německu, dal si za cíl zopakovat mistrovské oslavy z roku 2002. To se mu splnilo v sobotu, kdy po remíze 0:0 v přímém souboji s Plzní získal pro Liberec třetí titul v historii.

Muže na "hraně" těší, že se v Irsku udrželi ve hře o Euro

Do startu mistrovství Evropy zbývá 99 dní a trenér českého týmu Michal Bílek už teď ví, že v květnu budu řešit velké dilema, kterých 23 hráčů na šampionát vzít. Středeční přípravný test v Irsku, poslední test před nominací, mu totiž nabídl další varianty v podobě hráčů ze širšího kádru, kteří v Dublinu nezklamali a řekli si o další šance.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele