Navrátilce Štajnera motivuje dostat se až na Euro

Přesně rok nebyl Jiří Štajner v reprezentaci. Ale teď ho příjemně zaskočilo, když jej trenér Michal Bílek při neúčasti zraněného kapitána Tomáše Rosického vzal na první letošní zápas v Irsku, který je také poslední prověrkou před květnovou nominací na Euro.

Zraněný Rosický do Irska nepojede, povolán byl Štajner

Kapitán reprezentace Tomáš Rosický kvůli zranění zad vynechá středeční přípravný zápas v Irsku. Místo něj byl povolán Jiří Štajner z Liberce. ČTK to dnes řekl tiskový mluvčí národního týmu Jaroslav Kolář.

Štajner: S výsledkem jsme spokojeni, ale měli jsme dát víc gólů

Libereckého fotbalistu Jiřího Štajnera ani na startu jara neopustila skvělá forma z podzimu. Pětatřicetiletý záložník dnes v 18. ligovém kole dvěma góly zařídil výhru 2:0 nad Příbramí a Slovan se díky tomu přiblížil k vedoucí Spartě na rozdíl tří bodů. Štajnera vítězství potěšilo, zároveň ale litoval neproměněných šancí.

Lafata, Heinz a Štajner ve všech sestavách ligového kola

V šestém kole první fotbalové ligy si hned trojice hráčů vysloužila nominaci do všech devíti sestav českých médií, z nichž se tvoří ideální jedenáctka All Stars. Olomouckého Marka Heinze a jabloneckého Davida Lafatu doplňuje liberecký Jiří Štajner. Všichni tři zaznamenali v uplynulém kole dvě branky. Lafata se dostal do všech sestav potřetí za sebou.

Liberecký Štajner ozdobil svůj skvělý výkon povedeným lobem

Zřejmě nejlepší výkon od svého letního návratu z německého Hannoveru předvedl ve včerejším duelu 15. kola Gambrinus ligy liberecký špílmachr Jiří Štajner. Ostřílený reprezentant dal poprvé v sezoně v jednom utkání dva góly a zasloužil se o vítězství Slovanu nad Hradcem Králové 3:0.

Štajnera zklamala při loučení návštěva, ale do Vaduzu dorazil fit

Jiří Štajner dnes dorazil do Vaduzu jako předvoj národního týmu, který čeká v úterý kvalifikační zápas mistrovství Evropy. Čtyřiatřicetiletý veterán českého mužstva dostal povolení rozloučit se v sobotu v benefici s Hannoverem, ale už krátce po poledni se hlásil na hotelu, kde je tým ubytován.

Štajner se mezi reprezentačními zápasy rozloučí s Hannoverem

Čtyři měsíce čekal Jiří Štajner na rozlučkový zápas v Hannoveru, ale nakonec o něj málem přišel. Německý klub se rozhodl se svou dlouholetou oporou rozloučit benefičním duelem proti Liberci, ale do plánů vstoupila Štajnerova nominace na kvalifikační zápasy v národním týmu...

Štajner dal po více než šesti letech gól v české lize

Po šesti letech a třech měsících se v nejvyšší české ligové soutěži zapsal mezi střelce Jiří Štajner. Svoji brankou obrátil skóre zápasu 5. kola první ligy v Edenu proti Slavii Praha a měl velkou zásluhu na první výhře Liberce v soutěži.

Štajner se těší na obnovení reprezentační kariéry doma v Liberci

Sám už se smiřoval s tím, že pro něj kariéra v reprezentaci skončila, když loni v říjnu s národním týmem nepostoupil na mistrovství světa. Jiřímu Štajnerovi ale po deseti měsících svitla nová naděje a ofenzivní hráč se těší na to, jak si ve středu v generálce před startem evropské kvalifikace zahraje proti Lotyšsku.

Při Štajnerově loučení s Hannoverem si zahraje i Šimák

Liberecký útočník Jiří Štajner se na podzim vrátí do Hannoveru, aby se oficiálně rozloučil v benefičním zápase s tamním bundesligovým klubem, za který nastupoval uplynulých osm let. Exhibičního utkání, které je naplánováno na sobotu 9. října, se má zúčastnit i další bývalá opora Hannoveru Jan Šimák, jenž nyní působí v Mohuči.

Navrátilec Štajner podepsal v Liberci roční smlouvu s opcí

Bývalý reprezentant Jiří Štajner se stal znovu hráčem Slovanu Liberec, kam se vrátil po osmi letech z německého Hannoveru. Čtyřiatřicetiletý ofenzivní záložník dnes podepsal s vedením severočeského klubu roční smlouvu s opcí.

Liberec čeká na navrátilce Štajnera

Hráči Liberce se na dnešním startu přípravy ještě nedočkali největší letní posily, kterou má být navrátilec z Hannoveru Jiří Štajner. Čtyřiatřicetiletý ofenzivní hráč stále s libereckým vedením jedná o smlouvě, ale trenér Josef Petřík věří, že se Štajner k týmu připojí v nejbližších dnech.

Štajner předčasně končí v Hannoveru a jedná o návratu s Libercem

Jiří Štajner po osmi letech končí v německém Hannoveru. Třiatřicetiletý záložník požádal vedení bundesligového klubu o předčasné ukončení smlouvy, která mu měla vypršet za rok. Svoji kariéru by rád zakončil v Liberci.

Štajner prožil nejtěžší sezonu v Hannoveru se šťastným koncem

Nejtěžší rok za téměř osm let svého působení v německém Hannoveru má za sebou Jiří Štajner. Jeho celek až v posledním bundesligovém kole odvrátil výhrou 3:0 v Bochumi hrozbu sestupu a od soboty se raduje ze šťastného konce jinak nepříliš povedené sezony.

Štajner: Mistrovství světa na závěr kariéry by bylo super

Zřejmě poslední šanci, jak si ještě jednou zahrát na velkém turnaji, má Jiří Štajner. Pod novým reprezentačním koučem Ivanem Haškem se v 33 letech vrátil do českého týmu, s nímž teď usiluje o postup na mistrovství světa v příštím roce. A sám přiznává, že šampionát v Africe by nejspíš byl jeho posledním v kariéře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele