Štajner: Sice ještě beru léky, ale cítil jsem se dobře

16.09.2012, 23:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
bart_ik

Jirko DÍKY že jsi zpět

Reagovat
ryzskej

Taky jsem hleděl, že jsme mu v momentě, kdy ocházel za čáru na ošetření, tleskali a tleskali jsme i ve chvíli, kdy střídal

Reagovat
REPLIKATOR

Respekt

Reagovat
smazaný uživatel

V naší části sektoru se na něj řvalo, ať skončí kariéru, že už to nemá cenu. Ale když střídal, všichni už mu tleskali.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si olomoucak a tleskal si mu, tak mas srdce

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to ještě hraje fotbal ? vůbec mi nescházel.. Nevim proč, ale ten Liberec je mi tak nesympatickej klub.. asi proto, že vyhrajou titul a pak svůj potenciál promhrhaj a rozprodaj kádr a začínaj nanovo..

Reagovat
smazaný uživatel

Prodali jednoho hráče, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako myslím předtím než vypadli v Evropě, protože to je asi jediný důvod proč by tam třeba Breznaník vydržel...

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, ale něco tam je špatně, Karl je hovado, ten radši prodá pod cenou Gebreho aby mohl jet na dovolenou.. Breznaník celkem taky podcenou na to že šel do ruska.. Tušim že v týhle sezoně budou rádi za EL a to bude vydřený

Reagovat
JozkokozleJ

Tu vidiet, ze diskusia s tebou, to je naprosta strata casu, pretoze uz len to, ze napises, ze Karl chce ist na dovolenku, tak preda Gebreho hovori, ze si absolutny blb. Odhliadnuc potom este od okolnosti, za ktorych odchadzal Gebre, a ktore urcovali jeho cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

se slovákama se nebavim, tak na mě ani nereagujte díky

Reagovat
JozkokozleJ

To ani ja s idiotmi. A vidis ako som dopadol, ked som tuto zasadu raz porusil...

Reagovat
smazaný uživatel

a přitom Karl by bez ohledu na prodej hráčů Slovanu mohl jet na x dovolených.

Reagovat
exse

Kdyby Karl prodal Gebreho za 100 mega, tak mu to stejně nevrátí peníze co do Slovanu narval, takže psát že ho prodal aby jel na dovolenou je totální blbost. Prostě neměl na výběr, Theo jasně přerostl ligu a sám chtěl vypadnout, nikdo neví jak dlouho ještě měl smlouvu nebo jestli měl Slovan jiné, lepší nabídky, ale i kdyby tak bylo na Theovi aby si vybral klub a ten si vybral Werder, kterej za něho dal co dal, samozřejmě to byla dost malá částka na to jakej je Theo hráč, ale za chybu bych to Karlovi nedával. Co se týče Breznaníka, tak měl s vedením jasnou dohodu, takže pokud se nechtěli zachovat jako zrádci, tak ho museli pustit za směšný prachy, podobně jako třeba Plzeň pustila Petrželu. Tímhle nechcu říkat že Karl nebo vedení klubu dělá vše dobře, to ani náhodou, právě naopak, ale jsem alergickej když někdo nadává na to že rozprodáváme hráče, aniž by chápal situaci za jaké se to stalo.

Reagovat
goodbay

ta částka za Breznaníka je ale opravdu směšná. Za takovou částku si ho mohli koupit přední týmy GL, ale po nich by Slovan chtěl určitě větší peníze.

Reagovat
exse

Tam nešlo o Slovan, kdyby Breznaníka chtěla Plzeň a on chtěl jít do Plzně tak bychom ho pustit museli.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš to a kdyby ses zajímal o GL, tak bys věděl, že Breznaníkův sen je přestoupit do Ruska a to se mu povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát vysněný klub mu nevyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

a kam chtěl přestoupit?

Reagovat
JozkokozleJ

Takze tituly musi nutne vyhravat iba mansaft do ktoreho sa sypu peniaze? Vtedy ti bude muzstvo sympaticke? To, ze hrali minulu sezonu na ceske pomery paradny utocny futbal ti k sympatickosti nestacilo?

To nema cenu toto ani...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

To je důvod jak hovno, aspoň vyhrajem někdy titul, kolik českých týmů může tohle říct

Reagovat
smazaný uživatel

Karl je prostě idiot a řiká se to.. To mi nikdo nevyvrátí.. Nakupování ukrajinců je taky špatnej směr, ukáčka jsem spíš silový hráči, mnohem víc by se k vám hodil nějakej techničtěší..

Reagovat
exse

Teď, když jsem si uvědomil že si megapiča, lituju že jsem na tebe nahoře reagoval

Reagovat
smazaný uživatel

to dá rozum

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak to je jasna vec. Ukacka jsou silovy, protoze hodne z nich kope prikopy a tak, chce to nejakyho brazilce nebo argentince, aby umel klickovat. A jeste by se hodil anglan na hlavicky. A kdyz Karl, kterej je idiot a rika se to o nem, prikoupi jeste par italu do obrany, pak z toho bude slusnej vysledek v PMEZ.... oh wait...

Reagovat
REPLIKATOR

Začněte něco hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi hrdina!

Reagovat
exse

Velkej respekt k fanouškům Sigmy, tohle se jen tak v česku nevidí, samozřejmě kdyby Sigmy prohrávala asi by ta reakce nebyla taková, ale i tak to bylo hezké gesto. Co se týče hry samotnýho Štajnyho, tak to bylo lepší než předváděl na začátku ligy a v pohárech, snad ještě zlepší fyzičku a bude zase tahounem týmu. Škoda že mu rozhodčí, kteří pískali hodně špatně, odmávali špatně offside, kdy mohl jít za stavu 0:0 z úhlu sám na bránu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele