Lehmann chce po sezoně ukončit kariéru

Bývalý brankář německé reprezentace Jens Lehmann chce po sezoně ukončit kariéru. Devětatřicetiletý gólman Stuttgartu to uvedl v rozhovoru před dnešním úvodním duelem 4. předkola Ligy mistrů na hřišti Temešváru.

Lehmannovi hrozí trest za neposedný prostředníček

Stuttgart nevstoupil do nové sezony příliš růžově, ve Wolfsburgu prohrál 0:2. A zjevně to zaťukalo na nervy Jense Lehmanna, ten totiž po druhém inkasovaném gólu neudržel nervy na uzdě a k fanouškům Vlků poslal jasné gesto - dvakrát si se vztyčeným prostředníčkem poklepal na čelo...

Löw již o Lehmanna nestojí

Jens Lehmann nedávno prodloužil ve Stuttgartu o rok smlouvu a se švábským klubem zažívá velmi povedené jaro, není proto divu, že 39letému matadorovi narostla křídla. Lehmann by se rád vrátil do německé reprezentace, její trenér Joachim Löw však o to již nemá zájem...

Lehmann prodloužil o rok smlouvu se Stuttgartem

Bývalý brankář německé reprezentace Jens Lehmann bude hájit branku bundesligového Stuttgartu i v příští sezoně. Dnes se podle německých médií dohodl s týmem na prodloužení kontraktu do konce června 2010.

Lehmann již myslí na titul

Stuttgart včera porazil vedoucí Herthu 2:0 a jeho brankář Jens Lehmann již naznačil, že i přes nepovedený podzim není ztracen ani boj o titul. Bývalý reprezentační brankář upozornil všechny konkurenty, že do konce soutěže ještě zbývá devět kol...

Lehmann k Diegovi: Jsi podvodník!

Brankář Stuttgartu Jens Lehmann byl v neděli zlostí bez sebe. Od hráčů Werderu Brémy dostal čtyři branky a ještě se stihl pohádat se špílmachrem soupeřova mužstva Brazilcem Diegem. Toho nazval při odchodu do kabin podvodníkem.

Rozhodčí jsou špatní, říká Lehmann. Uvažuje, že skončí

Brankář Stuttgartu Jens Lehmann je velmi nespokojen s úrovní rozhodčích v Bundeslize. Bývalého německého reprezentanta naposledy rozzlobil sudí Rafati při utkání ve Frankfurtu, Lehmann dokonce uvažuje o konci kariéry.

Lehmann ukončil reprezentační kariéru

Německá reprezentace si musí hledat novou brankářskou jedničku. Dlouholetý reprezentant Jens Lehmann se po rozhovoru s koučem Joachimem Löwem a trenérem brankářů Andreasem Köpkem rozhodl ukončit kariéru v národním týmu a dát šanci mladším.

Lehmann znovu kritizuje Rosettiho

Brankář bundesligového Stuttgartu Jens Lehmann stále nezapoměl na výkon rozhodčího Roberta Rosettiho ve finálovém utkání Německa proti Španělsku.

Lehmannovi se nezdál výkon rozhodčího

Německo opět nedosáhlo na samotný vrchol a podobně jako na posledních dvou světových šampionátech bralo nějakou z těch méně cenných medailí. Všechny tři za toto tisíciletí má doma Jens Lehmann, jemuž se ve včerejším utkání se Španělskem nelíbil výkon rozhodčího Roberta Rosettiho...

Lehmann nevyloučil pokračování v reprezentaci

Jens Lehmann nedávno zvažoval, zda bude pokračovat v kariéře a nakonec podepsal smlouvu se Stuttgartem. Nyní má podobné starosti, jenom s tím rozdílem, že místo klubové scény se jedná o tu mezinárodní. Zkušený německý brankář nevyloučil, že v reprezentaci bude pokračovat i po evropském šampionátu...

Beckenbauer vyzval Lehmanna k odchodu z reprezentace

Brankářská jednička německé reprezentace Jens Lehmann by měla po evropském šampionátu z týmu odejít a uvolnit místo mladším. Osmatřicetiletému brankáři to vzkázal legendární Franz Beckenbauer.

Lehmann se na jeden rok upsal Stuttgartu

Bundesligový Stuttgart získal posilu na brankářský post. Dnes vedení VfB podepsalo roční smlouvu s brankářem Jensem Lehmannem, o kterého měl Stuttgart eminentní zájem. Lehmann přichází zadarmo z Arsenalu, kde mu skončila smlouva.

Ballack: Lehmann je zkušený, věříme mu

Klíčový post může být podle odborníků největší slabinou německé reprezentace na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku. Našim západním sousedům by mohla uškodit nerozchytanost Jense Lehmanna, kapitán týmu Michael Ballack si ale něco podobného nepřipouští a svému zkušenějšímu spoluhráči vyslovil důvěru...

Angličtí brankáři jsou hloupí, tvrdí Lehmann

Za neúspěchy anglických fotbalových brankářů prý může nedostatečná školní docházka. Podle bývalé gólmanské opory londýnského Arsenalu Jense Lehmanna jsou proto příliš hloupí a nemohou se z nich stát opravdové hvězdy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele