Lehmann znovu kritizuje Rosettiho

03.08.2008, 15:20
Aktuality
Brankář bundesligového Stuttgartu Jens Lehmann stále nezapoměl na výkon rozhodčího Roberta Rosettiho ve finálovém utkání Německa proti Španělsku.

"Ačkoliv časový odstup se již zvětšil, jsem stále více naštvaný. Myslím si, že rozhodčí pískal proti nám. Byl přinejmenším zaujatý," prohlásil veterán mězi třemi tyčemi deníku Bild. Lehmannovi leží v žaludku necitlivé zastavení německé útočné kvůli faulu Silvy a neodpískané hraní rukou v pokutovém území.

"Neukázal Španělovi červenou kartu a nerozhodl správně o hraní rukou. Poté krátce před koncem jsme měli šanci a on pískl. Můj názor je, že s ním nebylo něco v pořádku," dodal dnes již bývalý brankář Arsenalu.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni at se podiva na sebe , pusti vse co na nej leti , je to strasna dira a at potom kritizuje rozhodciho rozhodčí byl zaujaty ??? asi jo , ja bych byl taky , podivat se na ten tvuj ksicht , tak uz bych piskal proti tobe

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych věděl že je na hřišti takovejhle arogantní člověk, taky bych pískal proti němu.

Reagovat
smazaný uživatel

Me uz posledni dobou zacina sr... s tim jak kritizuje mel by se radsi venovat chytani

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad ještě větší šašek než Cikrt, kterému by se i kačer z řiti napil.

Reagovat
Lahvac-CZ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele