Plzeň získala útočníka Beauguela, ze Zlína přijde v lednu

Viktoria Plzeň získala útočníka Jeana-Davida Beauguela. Šestadvacetiletý francouzský fotbalista se k týmu úřadujícího mistra připojí v lednu po vypršení smlouvy ve Zlíně. Ve Viktorii se Beauguel pokusí nahradit zraněného kanonýra Michaela Krmenčíka.

Krmenčíka by měl v Plzni nahradit Beauguel ze Zlína

Zraněného Michaela Krmenčíka by měl od ledna v kádru Plzně nahradit Jean-David Beauguel ze Zlína. Podle informací deníku Sport už francouzský útočník podepsal s úřadujícím mistrem smlouvu. Klub informaci oficiálně nepotvrdil, Beauguel si však dal na sociální sítě fotku, na níž pózuje s plzeňským dresem ve Štruncových sadech; později ji smazal.

Na Dukle jsme ztratili dva body, litoval zlínský střelec Beauguel

Zlínský útočník Jean-David Beauguel v zápase 10. ligového kola na hřišti poslední Dukly nejprve vyrovnal na 1:1, radost z druhé a vítězné trefy mu v poslední minutě zkazil ofsajd. Francouzský fotbalista byl hodně zklamaný z bodové ztráty "Ševců", zápas s bývalým klubem pro něj nijak speciální nebyl.

Zlín posílili útočník Beauguel a brankář Švenger

Kádr Zlína posílili francouzský útočník Jean-David Beauguel a brankář Milan Švenger. Čtyřiadvacetiletý Beauguel, který skončil po podzimu v pražské Dukle, dnes uzavřel se čtvrtým celkem ligové tabulky kontrakt na dva roky. Třicetiletý Švenger se domluvil s vedením klubu na roční smlouvě. Oba se už v novém působišti zapojili do přípravy.

Duklu opustili cizinci Beauguel, Manzia a Čajič

V pražské Dukle skončili hned tři zahraniční hráči. Jedenáctý tým ligové tabulky opustili francouzský střelec Jean-David Beauguel, konžský útočník Bidje Manzia a bosenský záložník Aldin Čajič. Pražané o tom informovali na svých internetových stránkách.

Beauguel chce odejít z Dukly, stýská se mu po rodině

Francouzský útočník Jean-David Beauguel chce odejít z Dukly. Třiadvacetiletý fotbalista v rozhovoru pro internetové stránky sofoot.com uvedl, že se mu stýská po rodině a proto už od konce minulé sezony usiluje o odchod z pražského celku.

Beauguel ukončil gólový půst a myslí na poháry

Nejlepší střelec Dukly Jean-David Beauguel rozhodl o vítězství 1:0 nad předposledním Hradcem Králové a v první lize se trefil poprvé od loňského listopadu. Francouzského fotbalistu vedle ukončení střeleckého půstu potěšilo, že se pražský tým vrátil na páté místo tabulky, které může znamenat účast v předkole Evropské ligy.

Néstor bude Dukle chybět půl roku, problémy má i Beauguel

Pražské Dukle bude minimálně půl roku chybět Néstor Albiach, který podstoupil operaci zraněného kolena. Španělský útočník kvůli podobnému chirurgickému zákroku z ledna zmeškal celou jarní část minulé sezony. Nespecifikovanou dobu bude absentovat i Francouz Jean-David Beauguel. Nejlepší střelec Pražanů si zase poranil vazy v kotníku.

Beauguela těší střelecká forma, do konce podzimu chce 10 gólů

Útočník Dukly Jean-David Beauguel proti Českým Budějovicím zaznamenal už svůj sedmý gól v první lize a pražský tým nasměroval k domácímu vítězství 3:1. Dvaadvacetiletého francouzského fotbalistu, který přišel v létě z nizozemského Waalwijku, těší aktuální střelecká forma a do konce podzimní části by rád zaokrouhlil svou bilanci na deset zásahů.

Dukla získala na tři roky francouzského útočníka Beauguela

Mužstvo Dukly posílil francouzský útočník Jean-David Beauguel. V pražském celku uspěl na testech, když v přípravném utkání s Varnsdorfem nastřílel za poločas čtyři branky, a podepsal smlouvu na tři roky. Měl by se pokusit zacelit mezeru po nejlepším střelci týmu Zbyňku Pospěchovi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele