Další články

Nejlepším hráčem české ligy za květen byl Beauguel, trenérem Bílek

Mistrovská Plzeň ovládla květnové vydání ankety Ligové fotbalové asociace. Nejlepší hráčem posledního měsíce v nedávno skončené prvoligové sezoně se stal útočník Viktorie Jean-David Beauguel a mezi trenéry kraloval kouč Západočechů Michal Bílek. LFA o tom informovala v tiskové zprávě.

Francouzský útočník Beauguel v létě opustí mistrovskou Plzeň

Francouz Jean-David Beauguel v létě opustí mistrovskou Plzeň. Třicetiletý útočník, který se stal nejlepším střelcem prvoligové sezony s 19 góly, neprodlouží končící smlouvu. Beauguel své rozhodnutí oznámil v klubovém magazínu Viktorián před dnešním závěrečným utkáním pátého kola nadstavbové skupiny o titul proti Ostravě. V něm brankou z penalty rozhodl o domácí výhře Západočechů 1:0.

Podle Beauguela může Plzeň otočit dvojzápas s TNS i díky silnému charakteru

Plzeňský útočník Jean-David Beauguel nepochybuje, že je v silách fotbalistů Viktorie doma otočit dvojzápas s The New Saints a ve čtvrteční odvetě 3. předkola Evropské konferenční ligy napravit úvodní porážku 2:4 z Cardiffu. Francouzský hráč za přednost Západočechů považuje i silný charakter.

Plzeňský Beauguel by se rád stal nejlepším ligovým střelcem

Plzeňský kanonýr Jean-David Beauguel ve 22. kole první ligy zařídil Viktorii domácí vítězství 1:0 nad Olomoucí a v nejvyšší soutěži dal gól potřetí za sebou. Osmadvacetiletý francouzský útočník je se svou formou spokojený a bere jako výzvu stát se nejlepším ligovým střelcem.

Čtyřstovka je úžasné číslo, smekl před Limberským trenér Guľa

Plzeň vyhrála v 21. kole první ligy v Brně 1:0 a přispěli k tomu i dva jubilanti. Útočník Jean-David Beauguel ve svém 150. utkání v nejvyšší soutěži vstřelil vítězný gól a obránce David Limberský si připsal 400. start. Oba dva hráče po zápase pochválil trenér Viktorie Adrian Guľa.

Olomouc dostala za bučení fanoušků na Beauguela pokutu 120 tisíc

Olomoucký klub musí za rasistické chování fanoušků při utkání s Plzní zaplatit pokutu 120 tisíc korun. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace Sigmu potrestala za to, že někteří její příznivci bučeli na útočníka hostů Jeana-Davida Beauguela.

Olomoucký rasismus vůči Beauguelovi bude řešit disciplinárka

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace dnes zahájila řízení se Sigmou Olomouc kvůli rasistickému chování několika fanoušků vůči Jeanu-Davidu Beauguelovi z Plzně. Incidentem se bude zabývat na pravidelném čtvrtečním zasedání. Hanácký klub chce viníkům zakázat vstup na stadion a bude po nich vymáhat případnou pokutu od disciplinárky.

Čermák doufá, že Plzeň zlomí Slavii svou hrou

Podle záložníka Aleše Čermáka budou plzeňští fotbalisté chtít i ve šlágru 28. prvoligového kola na hřišti Slavie praktikovat hru, díky níž pod trenérem Adrianem Guľou na jaře vyhráli všech osm soutěžních zápasů. Pětadvacetiletý středopolař doufá, že Viktoria svým stylem v neděli pražského lídra tabulky zlomí a dostane pod ještě větší tlak.

Beauguel byl rád, že Plzeň na Spartě navázala na přípravu

Útočník Jean-David Beauguel byl rád, že fotbalisté Plzně navázali na výsledky před koronavirovou pauzou a v prvním duelu restartované sezony zvítězili ve šlágru 25. ligového kola na Spartě 2:1. Francouzský hráč k tomu přispěl výborným výkonem a vítěznou brankou. V 52. minutě nekompromisně zakončil v šestnáctce zpětnou přihrávku Jana Kovaříka a zvýšil na 2:0 pro Viktorii.

Útočník Beauguel přivezl dětem do nemocnice velikonoční dárky

Malí pacienti v plzeňské Fakultní nemocnici dostali velikonoční dárky od hráčů místní Viktorie. S taškami plnými dresů, míčů a sladkostí dorazil za dětmi na kliniku na Lochotíně francouzský útočník Jean-David Beauguel.

Beauguel proti Bohemians nestihl hattrick a na lavičce pak trpěl

Plzeňský útočník Jean-David Beauguel vstřelil Bohemians 1905 v zápase 26. ligového kola dva góly už v úvodních 11 minutách, ale hattrick nestihl a na začátku druhé půle musel odstoupit kvůli svalovému zranění. Francouzský kanonýr byl na lavičce hodně nervózní a ulevilo se mu, když jeho náhradník Tomáš Chorý v 86. minutě rozhodl drama vítězným gólem na 3:2.

Beauguelovi zkazila radost z první ligové branky za Plzeň remíza

Útočník Jean-David Beauguel v prvním přípravném utkání za Plzeň vstřelil dva góly, skórovat dokázal i při svém soutěžním debutu za Viktorii. Z branky v Mladé Boleslavi ale francouzský fotbalista neměl tak velkou radost, protože úřadujícímu mistrovi na úvod prvoligového jara přinesla jenom remízu 1:1.

Plzeň v přípravě prohrála se Sofií, trefil se Beauguel

Viktoria Plzeň v předposledním přípravném utkání na jarní část sezony prohrála 1:2 s CSKA Sofie. O jediný gól českého mistra se postarala zimní posila Jean-David Beauguel, který proměnil penaltu. Bulharský celek pak zápas na španělském soustředění otočil a připravil Viktorii premiérovou porážku v letošní přípravě.

Dodá mi to sebevědomí, věří Beauguel po dvougólovém debutu

Fotbalisté Plzně v úvodním přípravném zápase doma deklasovali třetiligové Ústí nad Orlicí 6:0. Při premiéře za mistrovskou Viktorii dvakrát skóroval Jean-David Beauguel, jednou se trefila i další zimní posila Erik Pačinda.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele