Další články

Duklu opouští stoper Šimůnek. Bude hrát za maďarský Vasas

Pražskou Duklu opouští stoper Jan Šimůnek. Třicetiletý obránce posílí Vasas Budapešť, s nímž podle klubového webu podepsal tříletou smlouvu. Třetí tým uplynulého ročníku maďarské ligy v letní přestávce angažoval také dalšího českého stopera Víta Beneše.

Hezký fotbal je nám bez bodů k ničemu, litoval Šimůnek z Dukly

Hráče Dukly nadále trápí koncovka. V Příbrami sice dali svůj druhý gól za posledních pět ligových zápasů, ale celou řadu šancí zahodili a dali tak možnost domácím otočit na konečných 3:1. Podle stopera Pražanů Jana Šimůnka právě zahozené šance a chyby v obraně srážejí jinak dobré výkony týmu z Julisky.

Šimůnek nebere trenérské změny v Dukle jako problém

Ačkoli hráči Dukly přišli na začátku týdne o trenéra Jaroslava Šilhavého, podle stopera Jana Šimůnka to nemusí být zásadní problém. Dočasný trenér Jaroslav Hynek totiž podle něj má také kvalitu na to, aby mohl vést tým v lize.

Takový beton jsem v Německu nezažil, řekl o hře Teplic Šimůnek

Po devíti letech se do české ligy vrátil vicemistr světa do 20 let z roku 2007 Jan Šimůnek, návrat v dresu Dukly mu ale zhořkl po porážce 0:1 s Teplicemi. Nevydařený start do sezony mrzel nového kapitána Pražanů o to více, že Teplice se téměř celý druhý poločas jen bránily.

Stoper Šimůnek podepsal s Duklou dvouletou smlouvu

Pražská Dukla podepsala dvouletou smlouvu s obráncem Janem Šimůnkem, který s pražským týmem od konce června trénuje a zasáhl do tří přípravných zápasů. Devětadvacetiletý kapitán vicemistrů světa do 20 let z roku 2007 po minulé sezoně skončil v druholigové německé Bochumi.

S Duklou trénuje kapitán vicemistrů světa do 20 let Šimůnek

S fotbalisty pražské Dukly se začal připravovat obránce Jan Šimůnek. Kapitán vicemistrů světa do 20 let z roku 2007 po minulé sezoně skončil v druholigové německé Bochumi. Devětadvacetiletý stoper by mohl nahradit Lotyše Kasparse Gorkšse, který v létě z dejvického klubu odešel.

Obránce Šimůnek v létě na vlastní žádost skončí v Bochumi

Jan Šimůnek se v Bochumi dohodl na předčasném rozvázání smlouvy. Přestože měl devětadvacetiletý hráč kontrakt až do léta 2017, tak v druholigovém německém klubu na vlastní žádost skončí už po této sezoně.

Šimůnek si na podzim už nekopne, obránce Bochumi si poranil kotník

Jan Šimůnek promarodil většinu letošní sezony a v tuto chvíli je jisté, že pro něho skončila podzimní část ligového ročníku 2015/2016. Český obránce ve službách druholigové německé Bochumi si natrhl vazy v kotníku a bez fotbalu bude čtyři až šest týdnů...

Šimůnek opustí Kaiserslautern a bude hrát za Bochum

Jan Šimůnek se v létě po čtyřech letech rozloučí s Kaiserslauternem. Českému obránci v druholigovém německém klubu končí smlouva a jako volný hráč zamíří ke konkurenci, jeho příchod na svých internetových stránkách potvrdila Bochum...

Kaiserslautern vyřadil kvůli prohřešku Šimůnka z kádru

Český fotbalista Jan Šimůnek byl vyřazen z kádru německého Kaiserslauternu. Třetí tým tabulky druhé německé ligy potrestal šestadvacetiletého obránce za nespecifikované neprofesionální chování.

Uzdravený Šimůnek si po 15 měsících zahrál za Kaiserslautern

Český obránce Jan Šimůnek je konečně zdravý. Na soustředění Kaiserslauternu ve Španělsku strávil v utkání proti Gentu na hřišti 86 minut, což bylo více, než kolik předtím odehrál za rok a půl působení v německém týmu. Věří, že zdravotní problémy konečně zažehnal a brzy bude schopen odehrát celé zápasy.

Je to nejhorší období v kariéře, říká zraněný Šimůnek

Jan Šimůnek prožívá po letním přestupu do bundesligového Kaiserslauternu nejhorší období své kariéry. Řekl to v rozhovoru pro německý deník Wolfsburger Allgemeine. Právě z Wolfsburgu se před sezonou přesunul na jihozápad Německa, od té doby ho ale pronásledují zranění.

Šimůnka dál trápí zranění, za Kaiserslautern hrál jen šest minut

Českého obránce Jana Šimůnka provází obrovská smůla. Kvůli zranění přišel o úvod sezony, a když se v úterý poprvé v ročníku dostal do sestavy Kaiserslauternu v pohárovém utkání s Bielefeldem, vydržel na hřišti jen šest minut, než musel být odnesen na nosítkách s poraněním přitahovačem stehenního svalu.

Šimůnek zahájil s Kaiserslauternem přípravu, má čtyřletou smlouvu

Obránce Jan Šimůnek nakonec obdrží v Kaiserslauternu čtyřletou smlouvu. Podle německých médií byly dojednány i poslední detaily vyrovnání s hráčovým předchozím působištěm ve Wolfsburgu a jeho přestupu už nic nebrání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele