Šimůnek ve středu přestoupí z Wolfsburgu do Kaiserslauternu

Český obránce Jan Šimůnek má ve středu přestoupit z Wolfsburgu do Kaiserslauternu. Podle místního tisku jsou oba kluby domluvené, zbývá jen hráčova zdravotní prohlídka.

Šimůnek je blízko přestupu z Wolfsburgu do Kaiserslauternu

Český obránce Jan Šimůnek by měl v nejbližší době změnit působiště v rámci německé ligy. Z Wolfsburgu má podle deníku Bild přestoupit za milion eur (25,7 milionu korun) k nováčkovi soutěže Kaiserslauternu. Přestup je prý již domluven, nyní zbývá doladit detaily.

Bednář a Šimůnek nedohráli

Bednář nedohrál středeční odvetu osmifinále Anglického poháru v souboji druholigových týmů s Readingem. Šestadvacetiletý útočník pro zranění střídal v 39. minutě zápasu, který jeho celek prohrál 2:3 po prodloužení. "Poranil si tříslo a teprve vyšetření nám ukáže, jak na tom je," řekl klubovému webu trenér Roberto Di Matteo.

Šimůnek z Wolfsburgu neodejde, rozhodlo vedení klubu

Český fotbalista Jan Šimůnek stráví i zbytek sezony v bundesligovém Wolfsburgu. Vedení úřadujícího německého mistra se dnes rozhodlo neakceptovat nabídky na hostování mladého stopera a hodlá si dvaadvacetiletého hráče udržet v kádru.

Galatasaray se prý zajímá o Ujfalušiho a Šimůnka

Galatasaray Istanbul hledá posily do obrany a podle tureckých médií má zájem o dva české fotbalisty. Spoluhráči momentálně zraněného útočníka Milana Baroše by se prý mohli stát Tomáš Ujfaluši z Atlétika Madrid či Jan Šimůnek z Wolfsburgu.

Šimůnka stále trápí natažené tříslo, návrat se prozatím nechystá

Obránce Jan Šimůnek může ještě nějakou dobu zapomenout na návrat do kádru Wolfsburgu. Dvaadvacetiletý zadák totiž už dva týdny bojuje s nataženým tříslem a jen čeká na moment, kdy se bude moci znovu poprat o důvěru trenéra Armina Veha.

Šimůnek už zase bojuje o udržení v sestavě

Ani povedená jarní část sezony neuchránila českého fotbalistu Jana Šimůnka od tradičního problému. Jedno místo ve stoperské dvojici mistrovského Wolfsburgu má totiž téměř jisté Ital Andrea Barzagli a o druhé se musí Šimůnek opět prát se svými konkurenty, tentokrát především s Alexandrem Madlungem.

Šimůnek bere reprezentaci jako odměnu za jarní sezonu

Jako odměnu za skvělou jarní sezonu, během níž získal s Wolfsburgem německý titul, bere obránce Jan Šimůnek nominaci do české reprezentace na nadcházející přípravný zápas proti Maltě. Dvaadvacetiletý stoper má z pozvánky od nového kouče Františka Straky obrovskou radost a věří, že se v národním týmu zabydlí na delší dobu.

Bundesligový mistr Šimůnek: Oslavy titulu jsou nezapomenutelné

Velkolepé oslavy triumfu v německé bundeslize uchvátily českého obránce Jana Šimůnka, který s Wolfsburgem v sobotu dotáhl do úspěšného konce překvapivou jízdu za mistrovským titulem: "Na to, co se dělo v sobotu po zápase, do konce života nezapomenu. Mám z toho neskutečné zážitky a přál bych to každému zažít."

Šampaňské ještě nechladíme, mírní euforii Wolfsburgu Šimůnek

V německém Wolfsburgu se už celé město chystá na premiérové velkolepé vítězství v bundeslize, ke kterému už mají tamní fotbalisté jen krůček. I český obránce ve službách klubu Jan Šimůnek cítí před posledním kolem, v němž Wolfsbugu v domácím duelu s Brémami stačí i remíza, doutnající euforii v týmu.

Šimůnkovi svitla naděje, konkurent Costa chce odejít

Nečekaného povzbuzení se hned na úvod zimní přípravy dočkal obránce Jan Šimůnek z Wolfsburgu. Mladý český stoper se celý podzim nemohl prosadit do sestavy, teď ale jeho největší konkurent Ricardo Costa ohlásil odchod z klubu. Portugalec jedná o návratu do vlasti se Sportingem Braga a přestoupit by mohl už v lednu.

Šimůnek přemýšlí o odchodu z Wolfsburgu, řekl si o hostování

Jan Šimůnek se ve Wolfsburgu od léta trápí a podle magazínu Kicker veřejně požádal o uvolnění. Jedenadvacetiletý stoper prý není spokojený se svou rolí náhradníka, do níž jej odsoudil letní příchod Itala Barzagliho. Rád by proto odešel v zimě alespoň na hostování do jiného klubu.

Jednadvacítce bude v závěru kvalifikace chybět Šimůnek

Citelná ztráta potkala před závěrem kvalifikace mistrovství Evropy českou fotbalovou reprezentaci do 21 let. "Lvíčatům" bude v klíčových zápasech v Turecku a s Ukrajinou chybět kapitán a stoper Jan Šimůnek. Obránce Wolfsburgu si v minulém týdnu poranil přitahovač stehenního svalu a v nejbližších utkáních jednadvacítce nepomůže.

Šimůnek sedí na lavičce, ale chce se prát o místo

Jan Šimůnek nikdy nebyl zvyklý, že by se na zápasy jen díval z lavičky. Pokaždé jako šéf obrany řídil celé mužstvo. Ale teď kapitán loňských vicemistrů světa do 20 let zažívá trudné časy. Jeho Wolfsburg koupil za velké peníze italské mistry světa z roku 2006 Andreu Barzagliho a Cristiana Zaccarda a Šimůnek rázem putoval na lavičku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele