Další články

Bývalý reprezentant Polák bude hrát za Prostějov

Druholigový Prostějov posílí sedmatřicetiletý Jan Polák, bývalý reprezentant, který naposledy působil ve Zbrojovce Brno. Po sestupu z první ligy vedení brněnského klubu ztratilo o služby svého odchovance zájem. Polák odehrál v české nejvyšší soutěži 211 zápasů a vstřelil 11 gólů.

Polák: Vyhovovalo nám hrát defenzívně, nemuseli jsme tvořit

Nejzkušenější hráč současného kádru Zbrojovky šestatřicetiletý Jan Polák si pochvaloval dnešní nečekanou výhru nad Spartou, ke které pomohl první brankou. Favorizovaní Pražané v duelu s posledním týmem ligy působili po celé utkání hodně bezradným dojmem. Na bojovně naladěného a takticky dobře připraveného protivníka nedokázali nic kloudného vymyslet...

Polák si návrat do Brna okořenil vítěznou brankou

Vydařený návrat do Brna si užil v dnešním duelu se Slováckem Jan Polák, který se do české ligy vrátil po jedenácti letech. Svou dlouho očekávanou premiéru pětatřicetiletý záložník podtrhl brankou, která znamenala první vítězství Zbrojovky v sezoně.

Poláka zlákala k návratu do Brna i plánovaná Habancova strategie

Bývalého českého reprezentanta Jana Poláka zlákala k návratu po 14 letech do Brna i plánovaná herní strategie nového kouče Zbrojovky Svatopulka Habance. Pětatřicetiletý záložník, jenž s klubem uzavřel dvouletou smlouvu, by kromě předávání zkušeností mladším spoluhráčům rád pomohl šestému týmu uplynulého ligového ročníku ještě zvýšit výkonnost.

V Brně představili kouče Habance a posilu Poláka

Ve Zbrojovce představili na dnešní tiskové konferenci nového trenéra Svatopluka Habance a posilu středové řady pětatřicetiletého Jana Poláka, jenž se do Brna vrátil po čtrnácti letech. Habanec nahradí v šestém týmu uplynulého ligového ročníku odcházejícího kouče Václava Kotala.

Trenéra Brna Kotala by měl po sezoně vystřídat Habanec

Hráče momentálně šestého týmu ligové tabulky Zbrojovku Brno v příští sezoně nepovede trenér Václav Kotal, kterému po třech letech brněnského angažmá končí smlouva. Nahradit by jej měl na trenérské lavičce současný kouč Slovácka Svatopluk Habanec, který je členem nově připravovaného realizačního týmu.

Brno získá Pilíka z Příbrami, v létě by měl přijít Polák

Záložník Tomáš Pilík bude po skončení smlouvy v Příbrami nastupovat v první lize za Brno. V létě by navíc do Zbrojovky měl přijít bývalý reprezentant Jan Polák, kterému vyprší kontrakt v Norimberku. Vedení o tom informovalo na klubovém webu.

Brno se snaží získat bývalého reprezentanta Poláka

Brněnské hráče by na jaře mohl posílit jejich odchovanec a bývalý reprezentant Jan Polák. Vedení klubu jedná o příchodu zkušeného defenzivního záložníka z druhé německé ligy, kde hraje za Norimberk. V plánu je také posílení pro pravý kraj hřiště. Zbrojovku naopak opustí Donnell Moukanza, který se dohodl na ukončení smlouvy.

Polák si v prvním zápase Norimberku zlomil dvě žebra

Pro bývalého reprezentanta Jana Poláka nezačala druholigová sezona v Německu šťastně. Záložník Norimberku si v zápase prvního kola s Aue (1:0) zlomil dvě žebra a čeká ho pauza na čtyři až šest týdnů. Polák se zranil v závěru utkání po srážce s vlastním brankářem Raphaelem Schäferem, hřiště opustil na nosítkách.

Polák byl po příchodu do Norimberku zvolen kapitánem

Bývalý reprezentant Jan Polák byl před startem nové sezony zvolen kapitánem druholigového Norimberku. Třiatřicetiletý záložník přišel teprve před dvěma měsíci jako volný hráč z Wolfsburgu a povede bavorský tým za návratem do bundesligy.

Polák se po sedmi letech vrací do Norimberku, pomůže mu v 2. lize

Bývalý reprezentant Jan Polák se po sedmi letech vrací do Norimberku, který sestoupil do druhé německé ligy. Do týmu, za který hrával v letech 2005 až 2007, míří jako volný hráč po konci smlouvy ve Wolfsburgu. Jeho agent Pavel Paska potvrdil informace německých médií, že se s klubem dohodl na dvouleté smlouvě.

Polák končí ve Wolfsburgu, nedostane novou smlouvu

Bývalý český reprezentant Jan Polák po třech a půl letech končí ve Wolfsburgu. Pátý celek uplynulého ročníku německé ligy třiatřicetiletému záložníkovi neprodlouží smlouvu, která mu vyprší v červnu.

Polák neví, zda zůstane ve Wolfsburgu, do "důchodu" ještě nechce

Bývalý reprezentant Jan Polák zatím neví, zda bude pokračovat v bundesligovém Wolfsburgu, kde mu na konci této sezony vyprší smlouva. V pátek třiatřicetiletý záložník, který se o víkendu vrátil do sestavy po dlouhém zranění, se prý ještě necítí na fotbalový důchod.

Polák z Wolfsburgu doléčil kotník a v neděli by mohl hrát

Český záložník Jan Polák se po tříměsíční pauze zaviněné zraněním kotníku naplno zapojil do tréninku s fotbalisty Wolfsburgu. Trenér Dieter Hecking o něm dokonce prohlásil, že by mohl v nedělním bundesligovém duelu v Hoffenheimu nastoupit v základní sestavě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele