Další články

Sparťan Mejdr podstoupil test na omamné látky, výsledek byl negativní

Sparta Praha oznámila, že její obránce Jan Mejdr podstoupil s negativním výsledkem test na přítomnost omamných látek v těle. Letenští o tom informovali v souvislosti s pátečním článkem na webu Ruik.cz, ve kterém se psalo o údajných potížích Mejdra a jeho spoluhráče Tomáše Čvančary s drogami. Text byl krátce po zveřejnění stažen, Sparta chystá trestní oznámení.

Sparta reaguje na obvinění Čvančary a Mejdra: Podá trestní oznámení

Sparta Praha popřela, že by její hráči Tomáš Čvančara a Jan Mejdr měli pozitivní testy na kokain. Letenský klub dnes oznámil, že kvůli článku, který se v pátek objevil na webu Ruik.cz, podá trestní oznámení.

Sparta získala obránce Mejdra z Hradce, opačným směrem zamířil Gabriel

Kádr Sparty posílil krajní obránce Jan Mejdr z Hradce Králové. Sedmadvacetiletý odchovanec pražského klubu podle jeho webu podepsal na Letné víceletou smlouvu. Opačným směrem zamířil na přestup jiný pravý bek Adam Gabriel, kterého Sparta může zpětně odkoupit.

Proti Plzni nebudou za Hradec hrát Mejdr a Vlkanova, od klubu dostali pokutu

Královehradečtí nastoupí do večerního utkání předposledního kola ligové nadstavby proti vedoucí Plzni bez dvou opor středopolaře Adama Vlkanovy a krajního beka či záložníka Jana Mejdra. Oba bez vědomí vedení jednali s pražskou Slavií, porušili tím smlouvy a přestupní řád a dostali od klubu pokutu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele