Další články

Carragher se rozhodl, po sezoně ukončí kariéru

Jamie Carragher minulý týden oslavil své 35. narozeniny, 36. se pak už coby aktivní fotbalista nedočká. Zkušený obránce Liverpoolu po letošní sezoně pověsí kopačky na hřebík, dnes to oznámil v rozhovoru pro internetové stránky klubu z Anfield Road...

Carragher zváží budoucnost, Rodgers ho chce udržet

Liverpool před sebou má druhou polovinu sezony, v níž bude Jamie Carragher přemýšlet o tom, jak naloží s další částí své kariéry. 34letý obránce má na Anfield Road smlouvu jenom do konce sezony a sám nevylučuje ukončení aktivní činnosti, manažer Brendan Rodgers se pak na celou věc dívá jinak...

Zbývají mi tak dva roky, hlásí stárnoucí Carragher

Už možná nebude příliš dlouho trvat a Jamie Carragher, legenda Liverpoolu, pověsí kopačky na hřebík. Anglický obránce prozradil, že mu zbývají ještě maximálně dva roky hráčské kariéry, pak s aktivní kariérou skončí...

Očekávání jsou obrovská, uvědomuje si Carragher

Fanoušci Liverpoolu už poměrně dlouho čekají, až budou moci se svým týmem slavit nějakou trofej. Ikona Reds Jamie Carragher si to uvědomuje a také moc dobře ví, že bude na Liverpool v nadcházející sezoně vyvíjen obrovský tlak. Klub zkrátka musí pod Kennym Dalglishem uspět, očekávání jsou vysoká...

Carragher: Hrát v anglické reprezentaci je o strach

Anglickým reprezentantům jde podle Jamieho Carraghera víc o to, aby svým výkonem udělali dojem na novináře než na trenéra. "Tisk má na hráče ohromný vliv," řekl zkušený obránce Liverpoolu stanici BBC.

Carragher musí s ramenem na operaci a mimo bude až tři měsíce

Obránce Jamie Carragher z Liverpoolu musí s vykloubeným ramenem na operaci. Délka jeho absence se tak protáhne minimálně na tři měsíce. Dnes o tom informoval Liverpool na svém webu.

Carragher si vykloubil rameno, Tottenham zase přišel o Van der Vaarta

Liverpool se bude muset minimálně měsíc obejít bez Jamieho Carraghera, který si v nedělním duelu s Tottenhamem (1:2) vykloubil rameno. Dvaatřicetiletému obránci navíc podle listu Daily Mail hrozí operace, po níž by byl mimo hru zhruba tři měsíce.

Carragher nevěší hlavu. Jdeme správným směrem, tvrdí

Přes špatné výsledky se snaží zůstat pozitivní. Jamie Carragher, zadák Liverpoolu, sice v pondělí utrpěl od Manchesteru United porážku 2:3, i tak ale nachází ve hře svého mužstva dobré prvky a věří, že se tým odrazí k lepším zítřkům.

Hodgson chce Gerrarda i Torrese v Liverpoolu udržet

Manažer Roy Hodgson se Stevenem Gerrardem diskutoval nad jeho budoucností v Liverpoolu a z rozhovoru má dobrý pocit. Nový manažer Reds tvrdí, že zkušený záložník a vůdčí osobnost týmu v klubu zůstane.

Němci mají v míči výhodu, stěžuje si Carragher

Oficiální míč šampionátu Jabulani doposud nesklidil mnoho ovací a mezi jeho kritiky patří i Angličané, jejich obránci Jamiemu Carragherovi ovšem nevadí jen balon samotný. Stěžuje si, že němečtí reprezentanti měli více času si na něj zvyknout, protože se s ním hrálo během jara v jejich lize...

Nominace na MS by se mohl dočkat Carragher i Hargreaves

Obránce Liverpoolu Jamie Carragher je údajně připraven vrátit se kvůli mistrovství světa do anglické fotbalové reprezentace. Nečekané nominace by se podle britských médií mohl dočkat i záložník Owen Hargreaves, který se teprve nedávno vrátil do hry po téměř devatenáctiměsíční pauze.

Kariéru chci ukončit v Liverpoolu, nikde jinde, hlásí Carragher

Budoucnost Jamieho Carraghera se nejednou probírala v médiích, ale sám hráč má jasno. Zkušený obránce by rád zůstal v Liverpool až do konce kariéry a chystá se vše probrat s manažerem Rafou Benítezem, přičemž doufá v nový kontrakt.

Carraghera možný odchod z Liverpoolu netrápí

Jamie Carragher má v Liverpoolu smlouvu do léta příštího roku a jednání o prodloužení kontraktu zatím nezačala. Anglická média spekulují, že Reds už o zkušeného obránce nebudou mít zájem. Carraghera to netrápí. Říká, že pokud ho Liverpool nebude chtít, půjde jinam.

Carragher varuje: Neodepisujte Liverpool

Liverpool nevstoupil do nové sezóny nejlépe, v anglické lize má zatím na kontě dvě výhry a stejný počet proher. Podle obránce Jamieho Carraghera je ale příliš brzy na to, aby kdokoliv Reds odepisoval.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele